Peki sizlere bir soru: Bu forumdaki kardeşlerimizden,bu rahmani kokuları duyan var mı? Tevhid çeken kardeşlerimiz evinde,camide ya da türbelerde hiç bu kokuları duydunuz mu?Zikir Ehli İnsanların Duydukları Rahmani Kokular:
Bu kokuların kaynağı Adn Cennetindeki misk dağından gelmektedir.
Bu kokular şimdiye kadar kokladığın kokulardan farklıdır. Önceleri sen farkına bile varmadan koku azar azar gelir
ve gider.
Daha sonraları kokular bazen çok şiddetli olur; camide namaz kıldığın mümin kardeşinden geliyor sanırsın.
Hayır, bu sana verilmiş ilahi bir armağandır. Yalnız senin gibi Zikir Ehli (Allah yolunun yolcusu) varsa o da kokuyu duyar,
koklar. Başkaları bunu duyamaz.
Kokuların en çok duyulduğu yer ve mekânlar; camide ibadet ederken ve türbelerde, Allah dostları, Evliyaların yanında Salatı
Şerifeleri söylerken, zikrederken, tefekkür ederken, zikri anlatırken olur. Türbedeki Allah dostunun sana verdiği “Hoş
geldin.” kokusudur. Peygamberimizin kokusu gül, torunlarının reyhan, Hazret Ali’nin kırmızı karanfil, Horasan Evliyalarının
(Ahmet Yesevi Hazretlerinin Anadolu’ya gönderdiği Evliyaların)dağ çiçekleri, Meryem Annemizin ve Fatma Annemizin
kokuları ise orkide gibi değişik değişiktir.
İşte, artık senin sevildiğinin bir başka gösteriş şeklini sana yaşatırlar. Daha sonraları tespihin kokmaya başlar. Eğer kimseye
söylemezsen evinin bütün odaları bu ilahi armağanlarla dolar, taşar. Birine söyleyinceye kadar veya fark edilinceye kadar
kokar durur. Onlarca yıl namaz kılıp bu kokudan mahrum olan nice kullar var. Allah sizi böyle olmaktan muaf kılsın.
Bu kokular cennetteki Misk Dağından getirilir. Evliyaların makamlarında Yasin okumayınız. Bunun yerine Salat- ı Şerif
söyleyiniz. Görün bakın nasıl kokularla karşılanacaksınız.
Peki sizlere bir soru: Bu forumdaki kardeşlerimizden,bu rahmani kokuları duyan var mı? Tevhid çeken kardeşlerimiz evinde,camide ya da türbelerde hiç bu kokuları duydunuz mu?
Bu garip Rabia kardeşinize Allah yaşattı.Rahmani kokuları hem evimde hem türbede aldım.Hemde burnumun direği kırılacak derecede gül kokularını,aldım Elhamdülillah. Rabbim sizlere de nasip etsin.İnşallah
rabia kardeşim selamun aleyküm, ben başladım buğum 3.günüm rüyamda küçük bir kedi yavrusu gördüm küçük grili gibi konserve kavonozunun içinde ve kapalıydı ve arkasında başka bir hayvan olduğunu hissedip görmeye çalıştım göremedim onun fare olduğunu düşündüm fakat net gördüğüm çok küçük ve sevimli kedi yavrusuydu ,birde dün rüyamda yolculuktayım yüksekçe bir yerde ekin tarlası gördüm yemyeşil içleri buğdaylarla doluydu ,selametle ,
evetGünde iki kere mi cektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?