- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Ben de Allah muhafaza, ülkemizi savaş alanına dönmüş gördüm; hepimiz suriyeliler gibi omuştuk, aç ve perişandık. 2 gün sonra kızılayda patlama olduArkadaşlar zikre başlayalı yaklaşık 25 gün oldu bu süreçte nefsimi gördüm daha değişik rüyalar gördüm ama dün geceki rüyamı paylaşmak istedim gerçi yorum yaptırmadım ama rüyamda kazaya uğrayan parçalanmış arabalar ve insanlar gördüm birde kendini öldüren birisini ve bugün patlama olmuş ankarada tüyleri diken diken oldu gözyaşlarımi tutamadım
annemde Suriyeli savaştan kaçan insanları gördü rüyasında burunları falan yokmuş savaş alanı gibi gördü , gördüğü gun Diyarbakır'da bomba patlamıştı cok ilginçBen de Allah muhafaza, ülkemizi savaş alanına dönmüş gördüm; hepimiz suriyeliler gibi omuştuk, aç ve perişandık. 2 gün sonra kızılayda patlama oldu
Tanklar toplar bile gördüm canım. Kesinlikle bilinçaltı değildi. O sıralarda kafam bambaşka şeylerle meşguldu ve aylardır haber izlemiyordum. İnsan bilinçaltı rüyaları ile diğer rüyalarını ayırt edebiliyor aslında.annemde Suriyeli savaştan kaçan insanları gördü rüyasında burunları falan yokmuş savaş alanı gibi gördü , gördüğü gun Diyarbakır'da bomba patlamıştı cok ilginç
Sabah uyandığımda peşpeşe birşeyler sayıklıyordum. Tevhid miydi salavat mıydı yoksa Hz. Yunusun duası mıydı tam hatırlamıyorum Herhalde çok okuduğum için oldu
- Allahın ve Resulunun ve sevdiklerinin selam ve Berekti uzerinize olsun.
- Rabia Hocam ne guzel paylasim Allah razi olsun. La ilahe Ilallah Zikrine layik goren Rabbimize hamd olsun.
- Yazdiran Allah Canım bizde birsey yok. Seni de Rutan mubarek olsun:)
teşekkür ederim cevap verdiğin için canım hayırlı kandillerAllahın ve Resulunun ve sevdiklerinin selam bereketi üzerinize olsun. Regaip Kandiliniz mubarek olsun.
Canim ben kendi adima yazayim.
Iki Evliya Ögretmenimde ruyamda verildi. Hamd olsun Rabbime. Degisik te olabiliyor. :)
imsak vaktinden sonra ama sabah ezanından önce yaparsak da mı sabah vakti oluyor?Enaniyetten Rabbime siginirim. Sabah Namazi vakti girdigi An gunduz Zikri Aksam cakti girdi an gece zikri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?