- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Allah “Beni bir kere ananı ben bir kere, Habibim Muhammed Mustafa SAV ı bir kere ananı ben 10 kere anarım.” Buyurmakta.. Allah’ım seni her şeyden daha çok seven ve nezdinde müstesna sevgine mazhar kılınmış kulların dan ,cennette cemalini görenlerden olmayı eyle.
Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın, Efendimiz (sav) e ümmet, Rabbimize hayırlı kullardan olabilmeyi nasip eylesin amin, ecmain..
Hayırlı cumalar..
Hayirli cumalar cumamiz mubarek olsunn
Hergun yapmak mu gerekiyor nelere dikkat etmek gerekiyor...
Tarif edilen şekilde abdestli olarak bir kere gündüzün aydınlığında bir kere de gecenin karanlığında istediğiniz saatte tehvidlerinizi okuyunuz.Salavatı şerifleri ve tevhidleri burada verilen asgari sayıların üstünde okursanız maneviyatta daha hızlı ilerlersiniz.Hergun yapmak mu gerekiyor nelere dikkat etmek gerekiyor...
Aynen benimdeben adetliyken ihlas ve Fatiha'yı okumak içime sinmiyor
Bu zikri okumaya başlayan okuyan her kes Üveys dir.Bu zikri uygulayan herkes Üveys sayılır mı?
Hayırlı Pazarlar kardeşimSohbetlerin nerede olacagini nasil takip ediyorsunuz arkadaslar belki bizlerede yakin biyerlere gelirlerde gormek nasip olur
Tesekkur ederim canim zikire basladigimda incelemistim o sayfasi sonrasinda firsatim olmamisti takip ederim bundan sonraHayırlı Pazarlar kardeşim
veyselkarane.com adresinden ziyaretçi defterini hergün kontrol ediyorum.Orada hem Üveys kardeşlerimiz yaşadıklarını paylaşıyorlar hem de sohbetler ve kitaplar ile ilgili bilgilendirme yapılıyor.İnşallah Rabbim sizlere de nasip etsin hocamızı görmeyi.
Sebukunnnehar Yasin Suresinde geçiyor değil mi kardeşim? maalesef ben rüyalarım dışında sizler gibi güzel şeyler yaşayamıyorum. Kendimi veremiyorum zikre; kafam çok dolu bu aralar. Ama istikrarın önemli olduğuna inanıyorumAllahın ve Resulunun ve sevdiklerinin selam ve bereketi uzerinize olsun.
Rabbime sonsuz kere hamdolsun ikinci ismim verildi , ilk ismim sabikunnehar di , ikinci ismim fatma . Yasatan rabbime hamdolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?