- 9 Mart 2016
- 21
- 65
- 3
- 46
Allah'ı zikretmeye başladığınızda size ilk gösterilecek olan şey nefsinizdir. Bu çoğunlukla rüyada olur. Her insanın nefsi bir hayvan ile sıfatlanmıştır. Rüyanızda gördüğünüz hayvan,sizin nefsinizin özelliklerini temsil eder.Bugün başladım zaten arkadaşım. Sabah akşam cektim n amazlarimin arkasından. INSAALLAH herşey düzelir allahın izniyle
hoş geldin canım zikrin daim olsunHanımlar Allah zikirlerinizi kabul etsin bende başladım çekmeye 2 gündür çekiyorum. hatim grubumuz var Arapça bilen bizimle hatim yapmak isteyen hanımlar varsa bekleriz inşallah
hoşbuldum bi ara başlamıştım unutuyordum akşamları okumayı iki gündür okuyorum çok şükürhoş geldin canım zikrin daim olsun
Allahın ve Resulunun ve sevdiklerinin selam ve bereketi üzerinize olsun. Nurlu Cumalar:)
Acikiyurek Ûveys:)
Zikrin mubarek ve ardindan gelenin cok olsun.
Seni az da olsa anliyorum ve buna benzer bir Imtihan bende gecirdim. Evimi terk etmek uzereydim ki bu Zikir ile Rabbim tuttu beni. Rabia abla saholsun Allah ondan razi olsun Imtihan oldugunu idrak ettirdi. ve ben evimi terk etmekten vazgectim. Hergun yeni bir sevgi cicegi gibi actigimi hissediyorum ve bu hissi veren Rabbime Hamd olsun ki Eşime ve Cocuklarima ve tum cevreme cok yansidi . Herkez ve ben dahil saskin ve huzurluyuz bu Zikir le yeniden dogmak nasip oldu. Senide Hediyelerimize katalim ve Rabbim bu Imtihaninizi kolaylastirsin:)
Allahın ve Resulunun ve sevdiklerinin selam ve bereketi üzerinize olsun. Nurlu Cumalar:)
Acikiyurek Ûveys:)
Zikrin mubarek ve ardindan gelenin cok olsun.
Seni az da olsa anliyorum ve buna benzer bir Imtihan bende gecirdim. Evimi terk etmek uzereydim ki bu Zikir ile Rabbim tuttu beni. Rabia abla saholsun Allah ondan razi olsun Imtihan oldugunu idrak ettirdi. ve ben evimi terk etmekten vazgectim. Hergun yeni bir sevgi cicegi gibi actigimi hissediyorum ve bu hissi veren Rabbime Hamd olsun ki Eşime ve Cocuklarima ve tum cevreme cok yansidi . Herkez ve ben dahil saskin ve huzurluyuz bu Zikir le yeniden dogmak nasip oldu. Senide Hediyelerimize katalim ve Rabbim bu Imtihaninizi kolaylastirsin:)
Canım aramıza hoş geldin. Rabbim sınavını kolay atlatmanı nasip eder inşallah. Hediyeler kısmına eşinin adını ekle için rahat olsun. Allah sevdiği kendisini seven kulunun sıkıntılarını alıyor yada azaltıyor. Sıkıntıları olan kardeşlerimiz vardı zikir okumaya başladıktan sonra hayatları çok değişti.Allah razi olsun arkadasim. Ne olur dualariniza beni de katın. Rabbim insallah gönül muradına bana vermeyi nasip eder zikirlerimle namazlarında dualarima. Amin
özele açıklama yaptım canımHosbuldum. Iyi dileklerinin için allah razi olsun hepinizden.hediyeler kısmı demiştiniz ama ben bir turlu göremedim nasıl yazabilirim esimin adini peki.
üzülme tekrar görürsün inşallahkızlar sabah namazından sonra bi sesle uyandim boyle yalan olmasin ama Arapça gibiydi dua gibi biseydi 6-7 kelime o amda bende tekrarladım hatta eşim uyandı noldu diye , telinin şarjı bitmişti yakınımda kağıt kalem yoktu ve unuttum cok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?