Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim . Gerçekten şeytan çok vesvese veriyor bir aydır elimi kolumu kaldiramiyorum ibadet noktasinda . Inşallah düzene koyarım . Bu vatsap gruplari varmis galiba onlar biraz tedirgin etti ben katilmak istemedim bilmedigim için .Allahın ve Resulunun selam ve bereketi üzerinize olsun.
Veyselkarane zikirini yapmak için bir topluluğa cemaate ya da lidere şeyhe vb. ihtiyacın yok. Bunu kendi başına hayatın boyunca yapıp devam edebilirsin.İçeriğine bakarsan zaten görürsün,istiğfar salavat tevhid var. Bunlar bizim dinimizde zaten olan şeyler. Yeni bir buluş ya da icat değil ki.
Size anlatan kişi yada o izlediğiniz şey neyse orada yanlış anlamalar olmuş. Peygamber efendimiz bile kızına Ey kızım Fatıma,babanın peygamber olmasına güvenme,Allaha kulluk et,gevşeklik gösterme diye nasihatte bulunmuştur.Cennet tapusu ,ev araba garantisini kim veriyormuş bu zamanda.
Bizim tevhid okumaktaki amacımız,Allahın rızasını ve sevgisini kazanmak.Cennet yada cehennem korkusuyla değil.
Rüyaların yorumlanması ise şu sebepten. Tevhidde belli bir zaman sonra rüya yoluyla size uyarı yada müjdeleyici mesajlar verilir.Ama bunu biz çözemiyoruz. Yani ben su an 4 yıldır tevhid okuyorum. Öğretmen olduğum halde hala soruyorum. Çünkü bu rüyalar tabir kitaplarıyla çözülemiyor.Yani kalbe verilen bir ilim ya da ilham.
Siz derseniz ki yorumlatmak istemiyorum. Tamam. sadece zikrinizi yapın. Kimse sizi illaki ruyanı yorumlat diyemez,zorlayamaz. Sizin tercihiniz. Önemli olan Allah rızası için bir şeyler yapma gayretiniz olsun. Bu zikir olur,namaz olur sadaka olur nasıl istersen yani....
İlk zamanlar kişiler salih rüyaları ayırt edemediği için bütün rüyalarını yorumluyoruz ama ilerleyen zamanda kişi rüyalarını çok net ayırt ediyor. Öyle rüyalar görüyorsunuz ki ben kırk yıllık hayatımda yaşamadığım güzellikte rüyalar görüyorum gördüğü rüyayı yorumlatmak istemeyeni de çok fazla rastlamadım. Yüzün üzerinde kişiye zikir öğrettim zikre başladıktan sonra çoğu kardeşimizin hayatları değişti. Rabbim rüyada şifa veriyor ,lutuf veriyor kendisini zikreden kulunu diğer kullarından farklı görüyor. Zikre başlamanızı ve düzenli okumanızı tavsiye ederim sizde göreceksiniz hayatınızdaki değişikliği bu değişiklikler bir kaç kişiye verilen şeyler değil. Allahı zikreden her kulun yaşadığı şeyler. Kuranın bir diğer adıda zikrullah dır.Yaratılan bütün varlıklar Allahı zikreder bizlerin bu dünyadaki görevidir. Rabbim butun kullarına nasip etsin inşallah.
Evet gercekten hic ısrarcı olmadi kimse . Bir de Rabia hanim benim cocuklugumdan beri okuduğum ve gucune cok inandigim Ayetel kursu nas felak dualari var . Bunlari da okuyorum zikirden once veya sonra.Whatsapp gruplarında dini paylaşımların dışında bir şey yok. Zikri okuyan kişi whatsapp gruplarında olmak zorunda dır diye bir durumda yok. Yüzün üzerinde zikir öğrettim bur dan insanlara 8 kişi whatsapp gruplarına aldım kendi istekleri ile tabiki
Zikre okuyan kardeşlerimiz var çoğunluk bir yılını doldurdu hiç kimseye sizi Whatsapp gruplarına alalım demedim.
Kendim bir Whatsapp grubu oluşturmuştum kaynaşırlar sohbet amaçlı orayada bir birlerini tanıyan çok az kişiyi aldım.
Siz zikre başlayın okuyun önemli olan Allahı zikrediyor olmanız.
ayetel kürsi felak nas dualarını nasıl okudugunuzu burada paylaşmanız mumkun mu acaba nasıl okuyorsunuz bellı bı sayı var mıEvet gercekten hic ısrarcı olmadi kimse . Bir de Rabia hanim benim cocuklugumdan beri okuduğum ve gucune cok inandigim Ayetel kursu nas felak dualari var . Bunlari da okuyorum zikirden once veya sonra.
Belli bir sayı yok yedişer defa okuyorum bazen bazen de 3 er defa güne başlarken ve uyumadan once okumaya çalışıyorum manevi olarak tesiri cok güçlü dualar anlamini bilerek okuyun bir de .ayetel kürsi felak nas dualarını nasıl okudugunuzu burada paylaşmanız mumkun mu acaba nasıl okuyorsunuz bellı bı sayı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?