• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah tan korkun yok ki benden olsun..

Konu sahibesine bi yorum yapayım diye geldim, belki bi detay eklemistir diye tüm sayfaları okumadan yorum yapmak istemedim.
Ama aklım fikrim dagıldı su anda konu sahibesi kusura bakmayın ben sibel e yorum yapıcam.
Yahu sibel senin olayın ne ? Bak bunu deist ve örtünme kültürünün de kadını aşagıladıgını düsünen biri olarak yazıyorum yani. Bi kültürü, dini, görüsü kendi kuralları cercevesinde degerlendirirsin, elestirirsin bunların hepsine eyvallah. Ama sen gelip de bunu bireysele indirgeyip kisilere tek tek hakaret edemezsin, onların özgürlüklerine müdahale edemezsin. Bu sitede biri ben ineğe evet bildigimiz su süt veren hayvan tapıyorum dese sen inege tapma düsüncesini istedigi kadar elestir ama o insana bunu yapma diyemezsin. Bunu yaptıgı icin onu asagılayamazsın. Ne yazmaya geldim konu nereye geldi ya ama sinir oldum gercekten.

katılıyorum kesinlikle..
konuyu sulandırmaya gelmiş adeta..

sizi yalancılıkla itham etmiyorum ama bi aile nasıl full tam teseddürlü olabilir yahu , illa olur başı açık biri, ben inanmıyorum eşinizin ailesinin full tam kapalı olduguna, bizde muhafazakar aileyiz ama ben açığım ablam kapalı, kuzenlerimde açık olanda var kapalı olanda, gördüğüm her ailede öyle illa bir yerden olur , artık herkes kaynaştı çok şükür , teseddürlü arkadaşlarımla kolkola girer gezerim , her yerde de öyle artık, bana çok tuhaf geldi dışlanmanız bu sebebten, ihtimal vermiyorum.

Bence de ağlamayın.
Sinirlenince küfür ettiğini, şiddet uyguladığını daha önceden biliyordunuz.
Onu yetiştiren kadının sizin sarı gâvur dediğini de biliyordunuz.
Sıranın sizin dini inancınıza gelmesinde ne problem var ki?
Gelmemesi saçma olurdu, onu atlayacak değildi herhalde.
Sizin için önemli olan şeylere zaten değer vermiyordu, şimdiden sonra da siz kayıtsız kalın, en azından siniriniz bozulmaz daha fazla, duyup, sindirip, unutup, devam etmekten iyidir.

Back
X