çok şükür düzeliyor gerçekten ama ne biliyim o anı tekrar tekrar yaşıyorum üstüne üstlük ailemden sonra yanımda olmasını istediğim insanların zerre kadar yanımda olmadıklarını görmekde azda olsa canımı acıttı.. gülüp eğlenen insanları kıskanır oldum ben neden gülemiyorum ki diyip kendimi yiyip bitiriyorum
çok şükür düzeliyor gerçekten ama ne biliyim o anı tekrar tekrar yaşıyorum üstüne üstlük ailemden sonra yanımda olmasını istediğim insanların zerre kadar yanımda olmadıklarını görmekde azda olsa canımı acıttı.. gülüp eğlenen insanları kıskanır oldum ben neden gülemiyorum ki diyip kendimi yiyip bitiriyorum
Yasemincim, bana neden böyle oldu deyip isyan etme sakın.
Kötü de olsa iyi de olsa başımıza her gelen şeyde bir hayır vardır bunu sakın unutma.
Yeter ki o hayrı görmesini bil. K,mbilir belki de Allah seni çok dha ciddi bir şeyden korudu bu şekilde.
Ayrıca nolursun kendini bu kadar dinleme, sen dinledikçe neler neler duyarsın ve sonunda işte böyle kendi kendini zora sokarsın.
Olan oldu, çok şükür düzeliyor yavaş yavaş, tamamen geçecek eninde sonunda.
Kuzenin mi küstü, sevgilin ara mı verdi, eyvallah de geç.
Gördüğün gibi hayatta çok daha önemli şeyler var... gidene güle güle de.
İlaç kullanmak istemiyorum diyorsun ama psikolojik tedavilerde bu çok önemli biliyorsun.
Hele ki ilacı kendi kafana göre bıraktıysan çok büyük yanlış yapmışsın.
Bence inat etme, ilaçlarına ve tedavine devam et, kendini çok dinleme ve çık o odadan.
Bak sana hemen başına gelenin bir hayrını göstereyim mi.
Bak nasıl kim dost kim değil anlıyorsun di mi kötü gününde?
Üzme kendini bu kadar, hayat böyle bir şey işte.
Bugün ağlıyorsun, yarın gülüyorsun, her şey geliyor geçiyor.
İnsan nelere alışıyor, katlanıyor... tecrübe bunlar hep... hayat tecrübesi.
Koy cebine, ileride çok ihtiyacın olacak.
Ayrıca.. çık o odadannn :))
"efsane wimbledon'un ilk zenci şampiyonu arthur ashe kan naklinden kaptığı aıds'den ölüm döşeğindeydi..
hayranlarından biri sordu..
'tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti?'
arthur ashe cevap verdi..
'tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. elimde şampiyonluk kupasını tutarken tanrı'ya 'neden ben?' diye hiç sormadım. şimdi sancı çekerken, tanrı'ya nasıl 'niye ben?' derim?.
mutluluk insanı tatlı yapar. başarı ışıltılı.. zorluklar güçlü..
hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazı..
tanrı'ya asla 'neden ben' diye sormayın. "
cnm benim haklısın annemde öyle diyor.. allah razı olsun valla ferahladım
haklısınız sanırım bide tanıdıkların kapıya yumruk attın he diyip alaycı şekilde gülmeleri hayır dememe izin vermeyen cahil insanların beni daha çok üzmeside işin acı tarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?