ben kapaliydim sonra uniye baslarken acildim annem 1+1 ev (ev yapiliyor) ve 200.000 Tl lik bilgisayar karsilginda okul bitene kadar (1.5 yıl ) basimi kapatmamı istedi bende kapattım sizce ben allah icinmi kapatmıs olmuyorum ev ve bilgisayar icin mi kapatmis oluyorum mantiken bu daha cok gunah degil mi basimin acık olmasından biri soyleyebilir mi ?
Para için neler yapıyor insanlar, siz bunu yapmışsınız çok mu? İlginç bir anlaşma yine deben kapaliydim sonra uniye baslarken acildim annem 1+1 ev (ev yapiliyor) ve 200.000 Tl lik bilgisayar karsilginda okul bitene kadar (1.5 yıl ) basimi kapatmamı istedi bende kapattım sizce ben allah icinmi kapatmıs olmuyorum ev ve bilgisayar icin mi kapatmis oluyorum mantiken bu daha cok gunah degil mi basimin acık olmasından biri soyleyebilir mi ?
ben kapaliydim sonra uniye baslarken acildim annem 1+1 ev (ev yapiliyor) ve 200.000 Tl lik bilgisayar karsilginda okul bitene kadar (1.5 yıl ) basimi kapatmamı istedi bende kapattım sizce ben allah icinmi kapatmıs olmuyorum ev ve bilgisayar icin mi kapatmis oluyorum mantiken bu daha cok gunah degil mi basimin acık olmasından biri soyleyebilir mi ?
Para için neler yapıyorlar valla sen inanmadığın başörtüsünü takmışsın çok mu
Anneniz de tuhaf. 1,5 sene için ödeme yapmış. Siz de cinssiniz zaten miras olarak size ileride kalacak mal mülk.
Konu ayrı tuhaf.
Gülsem gülemedim komik desen değil. Ne cins konu
Evin oda sayısı az kabul etmezdimben kapaliydim sonra uniye baslarken acildim annem 1+1 ev (ev yapiliyor) ve 200.000 Tl lik bilgisayar karsilginda okul bitene kadar (1.5 yıl ) basimi kapatmamı istedi bende kapattım sizce ben allah icinmi kapatmıs olmuyorum ev ve bilgisayar icin mi kapatmis oluyorum mantiken bu daha cok gunah degil mi basimin acık olmasından biri soyleyebilir mi ?
Görkem ile anası Fazıla.
+++++++
Aynisini yazacaktim devir kotu para icin neler neler yapiliyor arkadas, basortusu ne ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?