- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
böyle yapmaya devam ettiğin sürece kendi değerini düşüreceksin emin ol..sürekli aman sen haklısın denilmesini bekleme..
Fotoğraf konusunda bile kasıtlı olarak bozdun kayınvalideni bunu sende biliyorsun...
Emin ol arkandan ne kadar sorunlu olduğun ne kadar geçimsiz oldğun konuşulmuştur...bunlar hiç hoş değil
kol kırılır yen içinde kalır...
önce yazdıklarımı okumadığınız için böyle diyosun canım kızmıyorum. öncesini bilseniz böyle demezdiniz eminim.şu ana kadar anlattıklarında hiç sorun yok..hatta senin hatalı olduğun kısımlar bile var..
1.kadın sana gel foto çekilelim diyor,sonra diyorsun..ne kadar ayıp...sana ayıp gelmese de toplum içinde hiç hoş olmamış..
2.toplum içinde sana kötü mü davransın yani...numara yapıyor diyorsun..olması gereken o..
3.resmen bahane arıyorsun..kadın da düğün sahibi sonuçta tabiki akrabalarıyla konuşup sohbet edecek...senin yabancı gibi durman çok ayıp olmuş...resmen misafircilik oynamışsın..
Bak şimdi muhtemelen hepsine itiraz edip feryat edeceksin ama dışarıdan görünen ve bizim toplulumuzda değer gören herşeyin hatalı olmuş...
canım biz önce konuşmuyoduk yani ben buraya geklene kadar küstüm kaynanamla! Onun öyle bişey talep etmesi hata! Neye dayanarak saçma sapan talepler bekliyo benden! 3 ayımda evinden arkamdan küfürler ederek kovarak mı eşimle aramı bozarakmı hangi kol hangi kemik kol da kemik te yok! Ben eşimi seviyorum eşim için varım. Gemne eşim için geldim!!!!!!!!!!!!!!!!! Mfarkındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?