Allah'a havale ettim, insanlıktan çıktım.

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
daha önce bir derdim var bölümüne açmıştım konuyu. Kayınımın düğününe gittim GİTMEZ OLAYDIM YARDIM EDİN KIZLAR KENDİMİ YİYİP BİTİRCEM ARTIK GECE KINADAN SONRA O YORGUNLUKLA UYKUM GELMEDİ SİNİRİMDEN, YAPILAN HAKSIZLIKTAN... SAAT ALTIDA UYANDIM PİSKOLOJİM BOZULDU... UYUYAMIYORUM((( KAFAMDA BİN TANE ŞEY! 3 SAATLİK UYKUYLA ANCAK BURAYA YAZIP İÇİMİ DÖKMEK GELDİ(( YARDIM EDİN NOLUR KENDİMİ ÇOK DEĞERSİZ MUTSUZ HİSSEDİYORUM!((

SORUN 1- malatyaya geldik kayınım karşılamaya gelmedi. kınaya giitk bi yere kız tarafından kimse yok bizi bi yere aldılar. annesi karşıladıktan hemen sonra misafirim var dedi gitti. herkes şok oldu biz misafir değilmiyiz diye. babası oturdu masanın başına surat 5 karış kimse yoktu biz haricinde . 2 saat bekledi. herlkes bi yerlere dağıldı. tabi kayınım gene yok ortalıkta. sonra kaynanam yaptı çirkefliğini o kadar kullanılmış hissediyorum ki keşke elbise falanda aldırmasaydım. sonra tutmuş kaynanamın teyzesinin kızı erkeler falan masada hadi kalkalım şurda foto çekinelim diye. yok sonra çekiniriz dedim. sonra kaynanama sordu gel çekinelim diye anne daha sonra çekiniriz daha kına başlasın dedim suratını asa asa gitti bi ara eşimle oturuk dedim yanlış mı yaptım diye yok dedi. sonra akrabaların yanına gittim herkes kaynananla iyi geçin muhabbetine girdi herkesin içinde kalk kaynanaı öp falan dediler. SIRF EŞİM İÇİN GENE HAYIR DEMEYİM DİYE TATSIZLIK ÇIKMASIN Bİ LAF DEMESİNLER DİYE GİTTİM ÖPTÜM FALAN. KAYNANAM MELEK GİBİ DAVRANIYODU. ALLAHIM İKİ YÜZLÜ İNSANLARDAN Allaha sığınırım. her giitiğimde bana gelmiyosunuz diye bağıran çağıran kadın, eşimle aramı bozan kadın gitmişti oynuyodu resmen millete....!

Neyse kına başladı kaynanam almış yanına 3 samimi olduğu kişiyi herkes dağılmış. Geçtim karşılarına oturdum benle ne konuşan var ne halimi soran o kadar dışlanmış hissetttim ki kalktım anlaştığım akrabalardan birinin yanına gitim oturdum. Halası tutuyo kızım niye oraya oturdun gel buraya diye! Kaynanam geliyo gel yanıma diye! Gitmedim! Iyiki gitmemişim. Sonra yanıma geldi kınası yapılcaklar geldi diye. Gel seni istiyolar diye. Gittim sonunda tanıştık kız öpmedi bile üstüm bozulur diye ne kadar kötü hiissettim kendimi anlatamam içim acıyo

Sonra adetleri farklıya bizde kına tepsisini elti taşır derler önden git sen onlarda arkandan gelcek dediler eşimde yanımdaydı hadi geç diyince geçtim kızın annesi. Yürüdüm salonun sonuna geldim baktım kimse yok arkamda! Ne kadar utandım anlatamam bi arkadaşı geldi kızın gelinle birlikte yürümen gerekiyo diye sinirden patladım!!!!! Niye demiyosunuz ne biliyim siz geç diyince geçtim dedim''(((
sonra dönme olayı varmış bide ne biliyim adetlerini kız arkamdan emir veriyo şimdi dön üç kere falan diye sinirden patladınm patladım! Kızla yeni tanışıyom adetlerini bilmşiyom tutmuş nası konuşuyo davranıyo!!!!!
Sonra tepsiyii biri aldıda kenara çekildim şükür

şu ana kadar anlattıklarında hiç sorun yok..hatta senin hatalı olduğun kısımlar bile var..
1.kadın sana gel foto çekilelim diyor,sonra diyorsun..ne kadar ayıp...sana ayıp gelmese de toplum içinde hiç hoş olmamış..
2.toplum içinde sana kötü mü davransın yani...numara yapıyor diyorsun..olması gereken o..
3.resmen bahane arıyorsun..kadın da düğün sahibi sonuçta tabiki akrabalarıyla konuşup sohbet edecek...senin yabancı gibi durman çok ayıp olmuş...resmen misafircilik oynamışsın..
BAK ŞİMDİ MUHTEMELEN HEPSİNE İTİRAZ EDİP FERYAT EDECEKSİN AMA DIŞARIDAN GÖRÜNEN VE BİZİM TOPLULUMUZDA DEĞER GÖREN HERŞEYİN HATALI OLMUŞ...

Son düzenleme:
Evet takı. Düğünümüzde evet düğünümüzde takılarını kendileri masa masa dolaşıp topladılar eşime sadece arkadaşları taktı kınayı hiç demiyorum bile(((((( kıza 10 bilezik taktılar kınada. Bugün düğünde ne olcak bilmiyom. Bana nişanımda 2 bilezik taktılar sadece! Tüm akrabalarda taktı kıza bi biz enayiymişiz ya! Kayınbabam eşime çektirdiği yetmiyomouş gibi düğünü ben yapptım takıları ben topluycam benim hakkım eşinininkinide annesigiğl toplasın demişti! Yemin ederim elim titriyo saçını başını yolcam hepsinin! Kayınmın herşeyini yaptılar hcebişnden bi kuruş çıkmaduı takılarıda aldılar ohhh ohhh! Bize düğünde hiç bişey takmatyan 3 yakın akarabası bilezik taktı kıza!!!!!!!!! Ben özürlü salak bi insanmıyım ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

böyle yapmaya devam ettiğin sürece kendi değerini düşüreceksin emin ol..sürekli aman sen haklısın denilmesini bekleme..
fotoğraf konusunda bile kasıtlı olarak bozdun kayınvalideni bunu sende biliyorsun...
emin ol arkandan ne kadar sorunlu olduğun ne kadar geçimsiz oldğun konuşulmuştur...bunlar hiç hoş değil
KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR...

taki da kv , kp e gucenebilirsin ama akrabaya gonul koyma hakkin yok
insanlar içinden ne gelirse onu takar hediye bu sonuçta
kayinpeder adil davransa iyiymi$ ama belki o zaman elinde yokdu ..
yeni eltinde adet bu olabilir
biadede adettir, isteeme gunu takilacak belirlenir ve bu 10-15 bilerzikden az deildir,kiz tarafi ne istiyorsa erkek tarafi alir olay bu ..

ah ben ne aptalım ne aptalım ama bilmiyorum ki kötülük nası yapılıyo nasıl fettan bi insan olunıuyo!!!!! KURUPASTA DAĞITAN KADINLARDAN BİRİ GELDİ BİZDE ELT YARDIM EDR DEDİ HADİ YARDIM EDR DEDİ BEN MİSAFİR GELDİM NİYE YARDIM EDİYİM DEDİM KADIN DAHADA ÜSTÜME GELİYO BİZDE ADET ÖYLE BENDE DEDİM BİZDE DE ADET BÖYLE BU LAFIMA RAĞMEN ISRAR ETTİ KADIN NE LAFLAR NE LAFLAR HERKESİN GZÜ BENİM ÜSTÜMDSE DEDİM GENE Bİ TATSIZLPIK ÇIKACAK KALKIYIM BUNA RAĞMEN ISRAR ETTİLER ÖNEMLİ DEMEKKİ İKİ PASTA TAŞISAM NE OLCAK DEDİM GİİTİTM TAŞIIM KADIN PASTALARA TAŞIRKEN NE DEDİ BİLİYOMUSUNUZ TANIMIYORUM Kİ KİMSEYİ ELTİMİ BİLE İLK KEZ ORDA GÖRDÜM. BEN BURDA GARSONDUM ÖNCE HALA YAPUIYOM ARADA AYŞENİN AYŞE GELİN KIZLARI OLUYO KAYNANAMLARIN! BEN HİÇ BİŞEYLERİ OLMADIM. OLMUYCAMDA BUNDAN SONRA! ÇALIŞTIĞII YERDE ÇALIŞIYOM İŞ ARKADAŞIYMIŞ YANİ!!!! BEN AKRABASI FALAN SANMIŞTIM!!! O YÜZDEN KALKMIŞTIM NİYA KALTIM Kİ NİYE REZİL ETTİM Kİ KENDİMİ BİDA(( OFF YA! BEN ÇOK APTAL Bİ İNSANIM.... GÖZYAŞI DÖKMÜYCEM DİYORUM AĞLAMADANDA YAPAMIOYORUM ŞUAN::((( ÇEKECEK ÇİLEM VARMIŞ DEMEKKİ

Hata sizde.
O aileye girdiyseniz uymak zorundasınız bişekilde.
Sevmiyorsanız bile eşinizin hatırına ayak uydurmanız şart.
Sizin düğünününüzde takılarınızı az taktılarsa ya maddi durumları el vermedi ya da size layık görmemişler ve o kadar takı takmışlar hepsi bu.
Ne yani sizin onları sevmediğiniz gibi,onlarında sizi sevmeme gibi bi lüksleri yokmu?
Bence yaptığınız tamamen kıskançlık ve bu yaşananlar sizden başka kimsenin umrunda değil bana kalırsa.

ya işte böyle devam ETTİ ROL YAPTIM... HUZUR KAÇIRMADIM . OYNADIM BİLE( ÇÜNKÜ ÖYLE DENDİ KOLUMDAN SÜRÜKLÜYE SÜRÜKLÜYE ATTILAR PİSTİN ORTASINA(( KAYNANAMLA AYRI OTURMAYA ÇALIŞTIM. YANIMA GELDİ ARADA GELİYO BENİ ÖPÜYO, GÜZEL LAFLAR SÖYLÜYO(( HİÇ GÖRMEDİĞİM MUAMELEYİ GÖRDÜM. 9 AY BOYUNCA. ÖYLE İŞTE DAHA YAZACAK ÇOK ŞEYİM VAR AMA BU KADAR YAZIYIM ŞİMDİLİK((
DÜĞÜN VAR ÖĞLEN! HİÇ BİRİYLE KONUŞMUYCAM MUHATTAP OLMUYCAM ALLAH BELALARINI VERSİN HEPSİNİNDE BEN BÖYLE OYUNLARA İKİ YÜZLÜLÜĞE DALAVEREYE GELEMEM!

canım biz önce konuşmuyoduk yani ben buraya geklene kadar küstüm kaynanamla! Onun öyle bişey talep etmesi hata! Neye dayanarak saçma sapan talepler bekliyo benden! 3 ayımda evinden arkamdan küfürler ederek kovarak mı eşimle aramı bozarakmı hangi kol hangi kemik kol da kemik te yok! Ben eşimi seviyorum eşim için varım. Gemne eşim için geldim!!!!!!!!!!!!!!!!! Mfarkındalar

düğün zamanı her türlü aksaklıklar karışıklıklar olabilir. çok takılmamak lazım bence

önce yazdıklarımı okumadığınız için böyle diyosun canım kızmıyorum. öncesini bilseniz böyle demezdiniz eminim.

ne yaşadığını sen bilebilirsin...ama hatalarını gör...kendini düzeltmeye bak..toplumumuz geline ayrı değer verir..bu değeri korumak senin elinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…