Allah'a havale ettim, insanlıktan çıktım.

Abartmadım. Haklıyım. Aksi yorum yapanlar için direk bu yazıyı okumanızdan kaynaklı bu sözleriniz. öncekii yaşananları bilmemenizden bu kin bu öfke boşuna değil.

önce yazdıklarımı okumadığınız için böyle diyosun canım kızmıyorum. öncesini bilseniz böyle demezdiniz eminim.

okudum canım..
inan bana öncesinin hiç bir önemi yok..ya o düğüne gitmeyecektin,ya da gerekeni yapacaksın...ya seni oyuna kaldırmalarına bile kızıyorsun...daha ne diyeyim...

Benim kızdığım iki yüzlülük, evlat ayrımı. Gelemem bunlara ben. En başından iyi olsaydıkta böyle davransaydım tamam haklısınız ama ben altını çizerek söylüyorum zaten aram kötüydü. Neyin zorlaması bu!

kanlıkinli düşman da olsan insanların içinde bunu belli edemezsin..belli edersen sen hatalı olursun..ama öncelikle bunu senin kabul etmen lazım..

kanlıkinli düşman da olsan insanların içinde bunu belli edemezsin..belli edersen sen hatalı olursun..ama öncelikle bunu senin kabul etmen lazım..

valla canım bak başkaları diyosunda gelen zaten 10 yakın akraba onlarda biliyolar zaten aramın kötü olduğunu bana destek olan insanlar onlar . hepside çok seviyo beni. gelirler sarılırlar öperler ne kadar tatlısın iyisin diye. benim anlatmak istediğim, bu yaptıklarımla ki anlattım eşimde farkına vardı akrabalarıda amacımda buydu kim iyi ki kötü farkına varmış oldular.

nişanımda, nişan bittikten sonra herkesin içinde 1 saat durabilirsin fazla durma diyip rezil eden bi kadın, 2 saat oldu diye buzdolabı taşınacak gel çabuk diye on sefer arayan kadın, eşim bizi bayramda EVLENDİKTEN SONR köyüme gezmeye götürdü diye eşimi evlatlıktan reddedtiğini söyleyen sürekli taciz mesajları atan biz gelin almamışız gelin vermişiz diye beni eşimin beni kendi köyüme götür mesini sorun yapan kadın!!!!!!!!! burnumuzdan getiren huzurumuzu kaçıran kayın baba!!!!!!!! oğullarını 4 gündür görmüyolar. oğulları karşılamaya gelmiyor, bkına gecesinde bile kKIZ EVİNDE kalan kayınıma hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççççç bişey demiyolar . hiiiç sesslerini çıkarmıyolar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖTÜ BENİM. TERBİYESİZ BENİM. KİMSE ONLARIN YAPTIĞI HAKSIZLIKLARI BİLMİYO. ALLAHA HAVALE EDİYORUM. VALLA BEN BÖYLE ŞEYLERE GELEMEM. GEREKİRSEDE BOŞANIRIM DAHADA HUZURUMUZU KAÇIRIRLARSA.

konunun geçmişini bilmiyorum ama kendine çok dert aramışsın be canımmm
bu kadar takman senin hayrına deil ona göre yine zararlı sen çıkarsın her hareketin altında bi niyet arıyacagına anı yaşa ve geçmişi konuşma benden sana naçizane tavsiye

bir tek sizin takilari onlarin toplamasi haksizlik olmus
ama diger soyledikleriniz biraz abartmissiniz gibi geldi.taki takan akrabalarin da sizin dugunde durumlari musait olmayabilir veya kayninda zamaninda onlarin cocuklarina falan taki takmistir belki ne bileyim belki yapmistir maddi bir yardim bende bir kuzenim evledi dugununde nisaninda altin taktim simdi kardesi evleniyor nisandada para taktim simdi dugundede para takicamama ne yalan soyliyim bende bozulurum

işte bu yazdıkların bile nasıl bir bunalım içinde olduğunu gösteriyor..ne demek akrabalar bile gördü kim haklı kim haksız...
ya sen hala farkında değilmisin..sen o evin kızısın artık..açık vermeyeceksin dışarıya karşı..açık varsa kapatacaksın..işte o zaman yücelirisn..
sana kötü davranırsa insanlar zaten belli süre sonra görecek...sen o akrabaların lafına da çok inanma..sana yol göstermeyen hatalarını söylermeyen insanlar seni seviyor demek değildir...onlar sana çok tatlısın ay şöyle iyisin dedilkleri için sevinme...emin ol arkandan ne konuşuyorlasr..ki bence çok hakediyosun..çok ama çokkk hatalısın...
sevme nefret et...ama belli etme..sen kaybedersin..ki şu anda inan çok kaybetmişssin..nasıl düzelir bilmem..

Son düzenleme:

bence de boşan lütfen..insanları rahat bırak..huzurlarını daha fazla kaçırma...adam sürekli sorun dinlemk için mi evlendi...ailesinden nefret eden bir insanla mı yaşasın ömür boyu...

Ne kadar enteresansınız.
Kaynınızın o gün kınası var işi gücü yok misafir mi karşılıcak.
Düğün yeri orası 40 kat el değilsiniz ki gidip hizmet hürmet bekliyosunuz.
Eşinizin kardeşi evleniyo. Sizin oraya misafirliğe değil yardıma gitmeniz lazım.
Sizi karşılamaları bile garip bence.

Kına da madem dönmek gerekiyo.
Sende bilmiyosan gelin mecbur söyleyecek sana şunu yap bunu yap diye.
Malum olacak değil ya size.

Fotoğraf çekinelim demişler şunu bunu demişler yeni gelin gibi derler ya hepsine bi naz etmişsiniz.
Pasta dağıtmışsınız alt tarafı milletin ayağına kapanıp sadaka istememişsiniz.
Rezil olmak neresinde bunun anlamadım.
Erkek tarafısınız eltisiniz siz. Tabi ki yardım ediceksiniz.

Tek haklı olduğunuz konu takı meselesi bence.
Önceki konularınızı da biliyorum.

Biraz kendinizi kaf dağında görmekten vazgeçin.
Kimse sizi el üstünde tutmak zorunda değil.
Düğün telaşı kimsenin işi gücü yok gelinin gönlünün derdine düşsün.

Son düzenleme:
önceki konunu da biliyorum hatta sana destek olmuştum..

ama bu konuyu boşuna açmışsın kv sana böyle davrandıysa şükret ben adam yerine bile koymazlar sanmıştım..

kadın sana bayağı iyi davranmış nasıl da bu kadar nankörlük ediyorsun seni rezil etse yok saysa daha mı hoşuna gidecek..

takı konusuna gelince klasik elti gibi davranıyorsun fazlasıyla kıskanç..haklı olabilirsin ama bu daima böyledir bazı evlatlar daha şanslı olur..

madde madde yazmışsın şu yazdıklarında sadece senin terbiye sınırlarını aşan hareketlerin var..sana kimse bişey dememiş..

pastaya yardım et demişler utanmadan ben misafirim demişsin..

oraya kadar gitmişsin ''eskiden şöyleydi şöyle küstük bana bunu yapmadılar bana çok çektirdiler'' bilmem ne elin evinde bunun sırası mı..

madem gittin insan gibi davranıcaksın ki onlar sana insan gibi davranmışlar..sen terbiyesizlik yapmışsın..

evine dön yine koy tavrnı kusura bakma çok kınadım seni..

:)guluyorum sadece cnm kusura bakma ...Oyle seylere kafayı takmıssınkı ...ılk aklıma gelen acep yasımı kucuk oldu ...:)kac yasındasın
cnm merak ettım :)

Anlattıklarına gelınce ınan ben kızılacak bır sey goremedım ...hep sen basrolde olacaksın dıye bısey yok ya tatlım kızın kınası tabı sen fıguran olucaksın ya ...bırde kendı degerını dusurmussun ...Boyle durumlarda Allah rızasını amac edınırsen yaptıgın seylerde yardım falan gozune batmaz ...Bırde kızla sımdıden bır sıfır baslamıssın ya sen onunla yerı geldıkce gorusuceksın ...ona gore davransaydın keske ...eger sana bır haksızlık yapıldıysa zaten hak ındınde onunda hesabı sorulur .Sabır sukunet versın rabbım sana tatlım ya bune sıddet bu celal yaa:)sakın olmaya calıs ...Altınmıs yok efendım kaynanaymıs kayınmıs ...Ya onlar senın esının dıger yarıları ...kusura bakmada olsende onlar degısmezler hep sızınleler ,esın onları sevmekten asla vaz gecmez zaten tersı olsa garıp olurdu ...Degerını dusurmeden onlarada dengeyı kacırmadan normal davfran derım eger evlılıgın saglıklı olsun dıyosan ..Bak bırde burda yazan arkadasları bıraz dınle elestırmek yerıne tatlım ya ...Bız senı ne tanıyyoruz ne bısıy ne cıkarımız olucak bu durumdan ,degılmı objektıf yorumlarımız hepsı anladınmı cnm ...Kın tutmaaa kın tutma kın tutma en onemlısıde bu arkadasım ...İcindekı kotu duyguları yenme calıs ...

Bu prenses tavırlarla daha çok sinirlenirsiniz.

Misafirim diyip durmuşsunuz da 1. derece akrabadan misafir olduğunu hiç görmedim.

Kaldı ki adet bilmiyorsanız sorup öğrenseydiniz susup triplere girmekten iyidir.

Kaynananızın el alemin yanında size kötü davranmasını beklemeniz ayrı enteresan zaten.

Buradaki konuları okudukça yaratıcılığım gelişiyor vallahi...

yanlış anlama ama bende ortada bir problem göremedim:44: sanki herşeyi çok kafana takıyorsun olumsuz yorumluyorsun bence bu kadar insanları olayları ciddiye alma kafana takma daha mutlu olursun inan

Konu sahibi haksizliga gelemiyor, ve ortada kocaman bir haksizlik var.Klavyeden atip tutmak kolay .
Kayinvalide orda millete gosteris icin kadina iyi davranacak konu sahibide hemen karsilik mi verecek?
İki yuzlu davranmadigin icin tebrik ediyorum seni. Biri de cikmis diyor ki
Sana dugununde fazla altin takmadilarsa sana layik gormuyolardir yazmis!!! Eger oyleyse bu kadindan hic birsey beklemiyecekler!!

Sana iki bilezik takmış sonradan istemişler, kaynının eşine sadece kına da 10 bilezik takmışlar. Neden? ailesi evlenmenize karşı mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…