- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
ben kayınvalide gibi davranmışsam sen de konu sahibi gibisin maaşallah..
1-inan bana düğün gecemi bana zehir eden sonraki bir yılı bana zemberek etmewye çalışan bir kayınvalideye sahibim..konu sahibinin anlattıkları ne ki..neler yaşadım...AMA ASLA İNSANLARA ALLAH SİZİN BELANIZI VERSİN GİBİ ALTINDAN KALKAMAYACAĞIM BEDDUALAR ETMEDİM..kaldı ki bu benim konum değil..
2-Siz ve konu sahibi,demek ki aile içinde herhangi bir problem olduğunda millete bakın bakın ben ne kadar masumum ne kadar meleğim tüm suçlu o,gibi bir savunma savunma bile değil bence iğrençlik içerisine girmeyi çok doğal buluyorsunuz..BU SİZİN TERCİHİNİZDİR..BEN ASLA AMA ASLA AİLE İÇİ MESELELERİ İNSAN İÇİNE DÖKÜP KENDİMİ MALZEME YAPMAM..BU DA BENİM TERCİHİMDİR..
3-Yeni gelinin hiç problemli bir şeyini okumadık..yapması gerekeni yapmış kız...konu sahibi o kadar misafircilik oynamış ki havadan nem kapmış..EL GİBİ DAVRANDIĞI İÇİN EL MUAMELESİ GÖRMÜŞ O KADAR..
4-SON OLARAK BU SİTE GERÇEKTEN MUCİZELERLE DOLU..HAYATIMIN EN BÜYÜK SORUNUNUYAŞADIĞIMDA BURAYI KEŞFETTTİM VE BANA BURASI İLAÇ OLDU ...HEM DE TÜRLÜ SERT CEVAPLARLA..BEN HİÇ ALINMADIM..NEDEN ÇÜNKÜ KENDİ HATAMLA YÜZLEŞİP DERSLERİMİ ALDIM..ÜZERİNDEN 1 YIL GEÇTİ VE ÇOKKKKKKK MUTLUYUM.
.ÖNEMLİ OLAN BEN HAKLIYIM DEMEK DEĞİL HATALARDAN DERS ÇIKARMAK..
konu sahibi gibi değilm kadın burda derdini anlatıyor, beddua tabiki de zor durumda olmadan ki zor durumda bile olsan edilmeycek şeydir ben karşıyım ve de konu sahibinin de farkındaysanız haksızlıgından da bahsettim ama benm demek istediğim burda kadını suçlar nitelikte zaten konuşmussunuz okudugum tüm sayfalarda kadını öyle çok kelimelerinizle bastırmıssınız ki daha ince davranılabilirdi demek istedim..senin konuna gelince de geçmiş olsun zor şeyler atlatmıssın allah yardım etmiş daha büyük sorunlar yasamazsınız inşallah.. Ben kimsenin üzülmesini istemem ama bunları yasayan kişi olarak güzelce kardeşim bende bunu yasadım tarzında olabilirdi neyse ben sizi yönlendircek degilim haddime de değil..gönlüne güvenenlerdenseniz hersey gönlünüzce olsun..
kardeşim senin derddin ne ne diye uğraşıyosun benle!!!!!!!!!!!!!!! Valla ben kendi doğrularım için gerekirse dünyayı karşıma alırım. Lütfen,,, bak lütfen diyorum ben haklıyım senin demenle yada bir başkasının haksız olmadım olmam da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse seni ne aşağıladı,ne de hakaret etti...ne anlattıysan ona göre yorumlar yapıldı..haksız olduğu kendine zarar verdiğin söylendi..kimse altın delisisin demedi..ama işte insanlar böyle haksızsın demeyeceksin....kusura bakma ben derim haksızsın...bu hakaret değil ya...
Bir söz vardır;bir lafı iki kişiden duyarsan otur bir düşün...hata sendedir denir...
KARDEŞİM SENİN DERDDİN NE NE DİYE UĞRAŞIYOSUN BENLE!!!!!!!!!!!!!!! VALLA BEN KENDİ DOĞRULARIM İÇİN GEREKİRSE DÜNYAYI KARŞIMA ALIRIM. LÜTFEN,,, BAK LÜTFEN DİYORUM BEN HAKLIYIM SENİN DEMENLE YADA BİR BAŞKASININ HAKSIZ OLMADIM OLMAM DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kimse seni ne aşağıladı,ne de hakaret etti...ne anlattıysan ona göre yorumlar yapıldı..HAKSIZ OLDUĞU KENDİNE ZARAR VERDİĞİN SÖYLENDİ..KİMSE ALTIN DELİSİSİN DEMEDİ..AMA İŞTE İNSANLAR BÖYLE HAKSIZSIN DEMEYECEKSİN....KUSURA BAKMA BEN DERİM HAKSIZSIN...BU HAKARET DEĞİL YA...
BİR SÖZ VARDIR;bir lafı iki kişiden duyarsan otur bir düşün...hata sendedir denir...
UZATMAYALIM İÇİMİ DÖKTÜM RAHATLADIM VE BİTTİ...
KONU KAPATILMIŞTIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!
Ya bir durun soluklanin, bu ne böyle "en son lafi ben söyledim, kapak yaptim, konuyu da kapattim" cocuk musunuz? Lafimin üstüne laf olmaz der gibi. Konuyu actiniz anlattiniz. Cogunluk anlattiklariniza istinaden sizi hatali buldu diye daha bir fevri oldunuz. Hakliyim da hakliyim diye estiniz gürlediniz ama sizi hakli bulan üyeye de iltifat ettiniz. Konu aciyorsaniz, %100 bile hakli olsaniz sizi haksiz bulacak biri mutlaka cikacaktir. Beni hakli bulanlar yorum yapsin, digerleri hic yorum yapmasin diyemiyorsunuz malesef.
Madem size uzatilan eli cevirmediniz ve gittiniz bu kinaya dügüne niye herseyi sikayet ediyorsunuz? Siz o dügünde ev sahibisiniz misafir degil. Tabi ki kalkip servise yardim edeceksiniz. Kayinvalideniz fotograf cekimi icin cagirdiginda cekilin ne var. Eninde sonunda fotograf cektirmeyecekmiydiniz? Sizsiz cekilseler bu seferde bak beni cagirmadilar diyecektiniz. O masaya oturdum kimse konusmadi, buraya gittim annesi yüzümüze bakmadi. Diyelim ki herkes size gicik, herkes sizi disladi. Umurunuzda olmasin, bir kösede esinizle oturun seyredin oynayani gezeni, tozani. Kayinvalidenizle falan araniz gergin olabilir hatta konusmak bile istemeyebilirsiniz, mesafeli olmak, hosunuza gitmeyen seylere tepkisiz kalmak cok mu zor? Böyle bir durumda dügüne dernege giderken insan; insallah bir geginlik, sorun olmaz, gittigime pisman olmam der. Siz tam tersi birsey olsa, biri birsey söylese de hiddetlensem, aciklarini yakalasam, bana yanlis yapsinlar da günlerini görseler havasindasiniz.
Dügünde kavga cikmis, kayinpeder kayninizi evlatliktan reddetmis. Bu sizi niye hakli yapiyor, bakin zaten bunlar böyle insanlar mi demeye getiriyorsunuz? Varsin öyle olsunlar, sizi sevmesinler, dislasinlar... Bunlari kafaya takip biriktirirseniz zarari size. Madem öyleler en güzeli mesafeli sizli bizli olmak. Elti servise yardim eder adettendir mi diyorlar, kalkin iki tabak verin birilerine sonra gecin oturun. Kinada 3 tur mu dönülecekmis, durdurun herkesi ve bizim adetlerde böyle degil bana önceden söylemeniz lazimdi deyin. Kisacasi politik olun diyorum. Kimseyi sevmek zorunda degilsiniz, sizi de sevmeyebilirler, eltinize sizden fazlasini yapmislar. Bu konunun muhatabi esiniz. Tamam derdiniz altin olmayabilir ama onlar sizin degil esinizin anne babasi. Hesap sorulacaksa esiniz sorsun. Sizin ailenizin taki konusunda istegi, sarti olmamistir ama eltiniz ve ailesi sart kosmustur belki su kadar takilacak diye.
Esiniz bir susar iki alttan alir ücüncüde canim sen biraz susuver bakalim der. Onlar benim annem babam bu kadar da degil konusmana tavrina dikkat et der üzülürsünüz. Ailesine laf söyleten, yoklarmis gibi davranan, esinin soguk davranmasini görmezden gelen bir erkek örnegi düsmedi daha buralara. Size prensesler gibi davraniyormus ne güzel Allah mutlulugunuzu arttirsin. Bunu bile burada vurgulayarak yazmaniz kiskananlar catlasin der gibi olmus. Biraz sakinlesin, bize yazdiklarinizi bir arkadasiniz size anlatiyormus gibi objektif olarak degerlendirin, belki bakis aciniz biraz degisir.
Yorumuma gelecek cevabi göze aliyorum onu da belirteyim.
bense sadece tebessüm ediyorum yazılanları okurken:) sevgiyle kalın......
Sana iki bilezik takmış sonradan istemişler, kaynının eşine sadece kına da 10 bilezik takmışlar. Neden? ailesi evlenmenize karşı mıydı?
Tamam kardeş sen haklısın herşeyin en iyisini sen biliyosun içinde yaşayanda sensin ne güzel kocan prensesler gibi yaşatıyomuş seni haklı bir prenses olarak hayatına devam et kocan alır sana bilezik
hayır değildi.... benim babam apartman görevlisi, eltimin babası ise devlet kurumunda müdür....
Parasına göre insanlara muamele yapan tonla insan var... ben ona bağlıyorum biraz...
yanlış anlamayın kendimi aşağılamak yada acındırmak istediğimden değil, en başından beri sezdiğim durum bu.
insanlar emeğe değil de paraya değer veriyo ne yazık ki...
ben bölümümü birincilikle bitirdim, sözleşmeli olarak kendi emeğimle türkiyenin en saygın devlet kurumlarından birine girdim, gecemi gündüzüme kattım... 2 yılımda 2 başka ilde tek başıma çalıştım, aileme destek oldum....
eltimse özel üniversitede 2 yıllık bi bölüm okuyarak babasının torpiliyle onun yanında işe başlamış bi insan...
ya ben bunları keşke diyorum keşke insanlar karşısındaki insanların parasına göre değilde insanlığına göre muamele etse....
yani benim kayınbabamm özellikle makam mevkiyi çok seven bi insan hani bazı insanlar vardırya öyle...
hayalindeki gelin ben değildim de oydu sanırım. benim naçizane tespitim bu...
bunun adı kıskanmak değil tekrar tekrar söyleyim:) SADECE KENDİ FİKRİM TESPİTİM, BANA HİSSETRİLEN ŞEY:) ben hayatımdan o kadar mutluyum ki çok şükür allahıma iyiki bu hayatı pırlanta gibi bi eşe sahibim hala rahatıma diyicek yok çok şükür fazlasında da gözüm yok. allah kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin.
Acımasızca eleştiri yapıp hep beni haksız gördünüz. O gün üzüntüyle ağlaraak içimi döktüğüm satırları, bana hakaretler ederek süslediniz. Umrumda değilsiniz. Tek tek cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum!!!
Düğün bitti ve sonuç ne oldu biliyomusunuz? Düğünde kavga çıktı kayınbabam evlatlıktan kaynımı reddetti.... Kaynanam ankaraya gelene kadar gözyaşı döktü...
Eden bulur hanımlar!!!! Bu dünyada olmazssa öbür alemde muhakkak!!! Ben haklıydım hala haklıyım!!!!
Eşimi iyiki yalnız göndermemeişim, iyiyki öyle davrandım gene olsa gene öyle davrandım. Ben iki bileziği yada insanları kıskanmadım...........! Ben yapılan haksızlığa kızdım. Hakkımı savundum. Ezdirmedim kendimi gene olsam gene ezdirmem!!!!
Sonuç şu: Eşim dahada bağlandı bana prensesler gibi yaşatıyodu şimdi dahada iyiym ben yuvamın huzuruna bakarım. Eden buldu karşılığını misliyle aldı. üzüldüm onlarada ama allahın adaleti!!! Sizde bana ve diğer sadece içimni dökmek rahatlamak isteyen üyelere yorum yaparken uslubunuza dikkat edinde kınadıkllarınız, eleştirdikleriniz, aşağlamalarınız başınıza gelmesin ...
Saygılarr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?