Allahaşkina akil verin nolcak bu halim

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-157
13
Eşimin dayisinin evinde kaliyrz brlikte kalmioruz. Eşim kiraya gecmek istemio annemin üst kati boş dio ama kaynansm fena bi kadın ayni avludan girip cikilio üste bn onunka yapamam eşim altınları bozup orayi yapalım diyo kaba insaat bitik pencere kapi takili geri kalani yapicaz dio. Bn kaynanamin evine harcamak istemiyorum altinlarimi eşimde ole bsey yok yaptrnca artik bizim orası dio annemler çıkın demez dio. Arsa alsak 3 bin lira maasla kredi mi ödiyim kira mi odiyim dio uoksa ev mi gecindireyim dio anla benide diyor. Sizce napmaliyim kabul etmekten başka yolum yok gbi. Annemle kaynanam konsmuo kaynanam giyimime cok karsyodu diye annem kızdı bayağıtartstilar ailem evime nsl gelip gtcek onun avlusundan bilmiyorum sizce napiyim

Maddi zorluktan daha zor manevi zorluk bazen
Huzur yoksa maddi açıdan iyi bile olsan bsy anlamıyorsun ki

Çalışıp para kazanabilirsin böylece kiraya cıkabilirsiniz

Zor bir durum. Oraya geçince ekonomik olarak rahatlayacak gibi görünseniz de psikolojik olarak zorlanacaksınız.
Diğer türlüde geçimde sikinti olacak bebekte geliyor bilmiyorum napim diorum ki geçince zirt pirt asagi inip işini yapmiyim alistirmiyim belki beklentiside olmaz

seçenekleri baştan evlenirken kendi ayaklarınızın üzerinde durup kendi gelirinizi sağlamadığınız için tüketmişsiniz zaten..
eşinizin eline ve kararlarına bakmak durumundasınız zira gerçekten fazla bir seçenek yok önünüzde..
adam haklı 3 bin maaş alıyorsa neye yetiştirsin bu pahalılıkta..

Çok bi seçeneğin yok; en azından kaynanadan çekersin, eşinin dayılarının hanımlarının kaynanalık yapmasından iyidir.

Sizin eşiniz babanız için çektiği krediyi ödemiyor muydu? Kusura bakmayın o zaman ama her şey sizin istediğiniz gibi olamaz.

Bebeğiniz de olacakmış bu devirde 3 bin lira ile ve çocukla nasıl geçineceksiniz orası ayrı konu zaten. Bebeğiniz olduktan sonra sizin çalışmanız gerekiyor bence.

Hamilesiniz hayırlı olsun, ama 3 bin TL ile geçinmek çok zor. Dayısının evinde kalmanıza sorun çıkaran yoksa altınları bozdurmadan böyle devam etseniz daha huzurlu olursunuz.
Ama öbür türlü kayınvalide sorunu bitmeyecektir annenizle de arası kötü olduğu için her gelmesi kavga sebebi olabilir karşı taraf için. Bu arada bazı aileler o evi çocuğu yaptırsa da daha sonra çıkın gidin diyebiliyor maalesef.

Annem babam ayrıydı annemi yillarca göstermediler gorusturmediler bbm sahip cikmadi hala babanne amca biraz biraz baktı o da hep ezerek hor görerek arkamda dimdik duran ailem annem babam olsa belki biyerlere gelmis ayaklarimin üstünde durmustum aileden görmeyince sevgiyi disarda aradım evlendim kurtulus için

Dayısının evinde dayısıyla beraber mi?

Sizi incitmek istemem ama daha kurulu bir düzeniniz bile yokken neden bebek düşündünüz? Kimin tarafı olursa olsun bir yakınla yaşamak bana doğru gelmiyor. Bulabilirseniz bir işe girin ve kiraya çıkın.
Eşimle bunu konustugumda bir oturmiycaz üst katta otrucaz evimiz ayri diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…