Eşimin dayisinin evinde kaliyrz brlikte kalmioruz. Eşim kiraya gecmek istemio annemin üst kati boş dio ama kaynansm fena bi kadın ayni avludan girip cikilio üste bn onunka yapamam eşim altınları bozup orayi yapalım diyo kaba insaat bitik pencere kapi takili geri kalani yapicaz dio. Bn kaynanamin evine harcamak istemiyorum altinlarimi eşimde ole bsey yok yaptrnca artik bizim orası dio annemler çıkın demez dio. Arsa alsak 3 bin lira maasla kredi mi ödiyim kira mi odiyim dio uoksa ev mi gecindireyim dio anla benide diyor. Sizce napmaliyim kabul etmekten başka yolum yok gbi. Annemle kaynanam konsmuo kaynanam giyimime cok karsyodu diye annem kızdı bayağıtartstilar ailem evime nsl gelip gtcek onun avlusundan bilmiyorum sizce napiyim
Diğer türlüde geçimde sikinti olacak bebekte geliyor bilmiyorum napim diorum ki geçince zirt pirt asagi inip işini yapmiyim alistirmiyim belki beklentiside olmazZor bir durum. Oraya geçince ekonomik olarak rahatlayacak gibi görünseniz de psikolojik olarak zorlanacaksınız.
Hem hamile hem küçük yerde yaşıyorlarÇalışıp para kazanabilirsin böylece kiraya cıkabilirsiniz
Çok bi seçeneğin yok; en azından kaynanadan çekersin, eşinin dayılarının hanımlarının kaynanalık yapmasından iyidir.Eşimin dayisinin evinde kaliyrz brlikte kalmioruz. Eşim kiraya gecmek istemio annemin üst kati boş dio ama kaynansm fena bi kadın ayni avludan girip cikilio üste bn onunka yapamam eşim altınları bozup orayi yapalım diyo kaba insaat bitik pencere kapi takili geri kalani yapicaz dio. Bn kaynanamin evine harcamak istemiyorum altinlarimi eşimde ole bsey yok yaptrnca artik bizim orası dio annemler çıkın demez dio. Arsa alsak 3 bin lira maasla kredi mi ödiyim kira mi odiyim dio uoksa ev mi gecindireyim dio anla benide diyor. Sizce napmaliyim kabul etmekten başka yolum yok gbi. Annemle kaynanam konsmuo kaynanam giyimime cok karsyodu diye annem kızdı bayağıtartstilar ailem evime nsl gelip gtcek onun avlusundan bilmiyorum sizce napiyim
Hem hamile hem küçük yerde yaşıyorlar
İş bulamıyorlardı karı koca
Gönlü yok o işlerde diyeyim öyle anla işteİlla gir biyere git gel değil ki para kazanmak...kadınlar sarma dolma erişte satarak bile kazanıyorlar
Annem babam ayrıydı annemi yillarca göstermediler gorusturmediler bbm sahip cikmadi hala babanne amca biraz biraz baktı o da hep ezerek hor görerek arkamda dimdik duran ailem annem babam olsa belki biyerlere gelmis ayaklarimin üstünde durmustum aileden görmeyince sevgiyi disarda aradım evlendim kurtulus içinseçenekleri baştan evlenirken kendi ayaklarınızın üzerinde durup kendi gelirinizi sağlamadığınız için tüketmişsiniz zaten..
eşinizin eline ve kararlarına bakmak durumundasınız zira gerçekten fazla bir seçenek yok önünüzde..
adam haklı 3 bin maaş alıyorsa neye yetiştirsin bu pahalılıkta..
Eşimle bunu konustugumda bir oturmiycaz üst katta otrucaz evimiz ayri diyorSizi incitmek istemem ama daha kurulu bir düzeniniz bile yokken neden bebek düşündünüz? Kimin tarafı olursa olsun bir yakınla yaşamak bana doğru gelmiyor. Bulabilirseniz bir işe girin ve kiraya çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?