- 19 Mayıs 2020
- 47.347
- 212.678
- 598
Eşinin öz annesine tahammülü yok ama eşinin dayısının hanımlarının lafını duymaktan sıkılmıyor, anlamadım ben bu işi.Daha önceki 89 konunuzda da söylendi ne yapmanız gerektiği. Yengeler sizi evinde istemiyor, siz hala kalıyorsunuz. Kaynana yanına da gitmek istemiyorsunuz. Siz de çalışın, çıkın kendi evinize. Biraz gurur.
evet bu bir cahillik.. huzur sanki koca evindeymiş gibi lanse eden sistem utansın..Annem babam ayrıydı annemi yillarca göstermediler gorusturmediler bbm sahip cikmadi hala babanne amca biraz biraz baktı o da hep ezerek hor görerek arkamda dimdik duran ailem annem babam olsa belki biyerlere gelmis ayaklarimin üstünde durmustum aileden görmeyince sevgiyi disarda aradım evlendim kurtulus için
Kocam calismama müsaade etmiyoDaha önceki 89 konunuzda da söylendi ne yapmanız gerektiği. Yengeler sizi evinde istemiyor, siz hala kalıyorsunuz. Kaynana yanına da gitmek istemiyorsunuz. Siz de çalışın, çıkın kendi evinize. Biraz gurur.
Güzel kafaymışEşimle bunu konustugumda bir oturmiycaz üst katta otrucaz evimiz ayri diyor
Kocan anasının üst katına geçmek istiyor, madem çok dinliyon koca lafı e bunu da dinle.Kocam calismama müsaade etmiyo
Aynı deil cnmKocan anasının üst katına geçmek istiyor, madem çok dinliyon koca lafı e bunu da dinle.
Aynı değil tabi, işine geleni dinliyorsun. :)) seni seni.Aynı deil cnm
Kocanız çalışmanıza musade etmiyor ve dinliyorsanız, nerede oturacaginiz konusunda da fikir yurutmenize izin vermeyecektir. Siz bence kocanızı dinleyin.Kocam calismama müsaade etmiyo
Sen koca lafı dinliyon ama kocan seni dinlemiyorAynı deil cnm
Çünkü diğerinde çalışmanız gerekiyor diye herhaldeAynı deil cnm
Kocanız çalışmanıza musade etmiyor ve dinliyorsanız, nerede oturacaginiz konusunda da fikir yurutmenize izin vermeyecektir. Siz bence kocanızı dinleyin.
Çalıştırınca ne oluyor, erkekliğine halel mi geliyor? Madem müsaade etmiyor, öyleyse “erkek” olsun, koca olsun da evini kursun artık bir zahmet. Evlendiğinizden beri milletin evinde sığıntı gibi yaşıyorsunuz, iyi katlanıyorsunuz şu adama.Kocam calismama müsaade etmiyo
Bence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.Hamilesiniz hayırlı olsun, ama 3 bin TL ile geçinmek çok zor.
İki ucuEşinin öz annesine tahammülü yok ama eşinin dayısının hanımlarının lafını duymaktan sıkılmıyor, anlamadım ben bu işi.
Başka seçenek yoksa ben olsam kaynanayı seçerim. Kaynana hiç yoktan, kocayı doğuran kadın. Çekeceksem ondan çekeyim. Kaynanadan çektim derim. Eşin yengeleri ne abi ya, insan dert yanarken utanır.İki uculu değnek deyip, iki ihtimali de elemesi lazımdı ama karı koca biraz rahatlar herhalde.
Bence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.
Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyi
Sorun deil hamile olmam elestiriye açik olmasam burda bunu paylaşmam. Siz soru sorana savas aćmayi neden bu kadar seviyosunuz evet eşim markette müdür dedim çünkü soruldu. Çalışmamı istemedi bende çok uzatmadım ama bu isime geldigi icin dgl uzatip huzur bozmamak içindi. Konu bnm niye calismamam kocami dinlemem deil. Ben fikir almak istedim kaynanamin üstüne gecip gecmemek konusunda konuyu neden dolaylandryosunz ben çelişkilide konusmuyorum konuyu açmis oldugum eski konulara değindirmeyin lütfen o soru farkli baslik altında sorulmus bu soru başkaBence zoru bırakın, imkansızı başarıyorlar. Benim aklım almıyor asgari ücretle bebek bakıp ev geçindirip bir de kredi ödemeyi. Üstelik konu sahibi kira da ödemesini istiyor eşinden.
Daha önceki konularında insanlar çalış dediğinde de 'eşim müdür canım o yüzden çalışmamı istemiyor' tarzında cevaplar veriyordu. Market müdürlüğü ek kazanç sağlamıyorsa bir anlamı kalmıyor zaten. Diyecek çok şey var ama konu sahibi hamile o yüzden pek üstüne gitmeyeyim.
Fazla nazik gördüm sizi. Rahat değil de sorumsuz daha uygun bir kelime gibi.İki uculu değnek deyip, iki ihtimali de elemesi lazımdı ama karı koca biraz rahatlar herhalde.
Çok biliyosun sen hıııFazla nazik gördüm sizi. Rahat değil de sorumsuz daha uygun bir kelime gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?