- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
- Konu Sahibi betty_berry
-
Tartıştık ve gözüme yumruk attı. Ben kolunu ittim. Tırnakladım mı hatırlamıyorum bile. Gözüm kanlandı sulandı. Arkadaşlarım darp raporu al dediler ama ben onun kadar kötü niyetli olmadığım için almadım. Kolunu da ben mi yaptım yoksa iftira mı atıyor gerçekten bilmiyorum. Ne kıymetli canı varmış adam bıçaklayanlar dışarıda geziyor kolu çizilmiş darp raporuyla dava açıyor. Yok ben gerçekten bu adalet sistemini anlayamıyorum . En iyi adalet Allah'ın adaletidir. O da yakında tecelli eder inşallah . Yazarım burdan yine ibret olsun diye
Kolundaki çizik için gidip 'eski eşim kolumu çizdi bakın ühühü' diye raporu utanmadan nasıl almış aklım almıyor.
İyi de konu sahibi hatırlamıyor ki
Çizikten çok daha fazlası var belki
Neyse, adalet karar versin bence.
Ciddi bir şey olmuş olsa yani vursa filan hatırlardı diye düşünüyorum.
Tabiki can havliyle gözüne yumruk yemiş o yüzden tırnaklarını geçirmiş olabilir iterken ama ben adama şaştım yani.. Gitmiş çizik için rapor almış.
Adamın eline koz veren konu sahibi
Konu sahibinin muhatabı eski eşiydi. Onun sevgilisi değil ki, neden kendini onun seviyesi düşürmüş. Yumruklar, tırmalamalar filan.
Adam bekliyormuş zaten, konu sahibi de vermiş kozu. Halbuki hiç ilgilenmeseydi, sonuçta boşanmış, bitmiş evlilik. Hiç umursamamak daha büyük intikam.
Tartıştık ve gözüme yumruk attı. Ben kolunu ittim. Tırnakladım mı hatırlamıyorum bile. Gözüm kanlandı sulandı. Arkadaşlarım darp raporu al dediler ama ben onun kadar kötü niyetli olmadığım için almadım. Kolunu da ben mi yaptım yoksa iftira mı atıyor gerçekten bilmiyorum. Ne kıymetli canı varmış adam bıçaklayanlar dışarıda geziyor kolu çizilmiş darp raporuyla dava açıyor. Yok ben gerçekten bu adalet sistemini anlayamıyorum . En iyi adalet Allah'ın adaletidir. O da yakında tecelli eder inşallah . Yazarım burdan yine ibret olsun diye
Pardonda daha fazlası vardır belki derken ne olabilir diye düşündünüz meselaİyi de konu sahibi hatırlamıyor ki
Sizin bir sıkıntınız mı var bu konularda da bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Çizikten fazlası varmış. Komik bile değilsiniz. Konumu okumayın sizin fikirlerinizle ilgilenmiyorumİyi de konu sahibi hatırlamıyor ki
Pardonda daha fazlası vardır belki derken ne olabilir diye düşündünüz mesela
Sille tokat girişmiş midir adama(lafın gelişi Ada'm dedim) yada yumruk mu atmıştır bir yerini mi kırmıştır?
Bir kadın fiziksel olarak bir erkeğe ne yapabilirse en fazla hadi onu yaptı diyelim hangi sıfata sığar iki bebeğinin annesine karşı darp raporu almak?Üstelikte aldatılmış, darp edilmiş bir anne bu.
Birde barışmak için uğraşıyordu bu yaratık.Baktı olmuyo sinsi sinsi planlar yapmış.
Konu sahibi en başından biliyorum konularınızı.Bu sizin ex hangi yolla hangi yüzle ne ararsa arasın kendi ayağına dolanır inşallah
Sizin bir sıkıntınız mı var bu konularda da bilip bilmeden konuşuyorsunuz. Çizikten fazlası varmış. Komik bile değilsiniz. Konumu okumayın sizin fikirlerinizle ilgilenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?