- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Daha önce konu açmıştım. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda anlaşmalı boşandım. Anlaşmalı boşandığıma süründürmediğime çok pişmanım. Hıncım içimde kaldı ve mayıs ayında insan müsveddesi Adama küfür içermeyen ancak çoğunluğu o kadına yönelik hakaret içeren mesajlar yazdım. Ve iğrenç yüzlerini bir kere daha gösterdiler ki savcılığa başvurmuşlar bugün öğrendim ki hakkımda ceza davası açılmış.
Çok sinirliyim, haklıyken şu an haksız konumuna düşürüldüm. boşanmada aldatılmayı öne sürmedim ve aptallık ettim. boşanma sonrası bu kişilere dava açabilir miyim, haksız fiilden kaynaklı kişilik haklarıma saldırı gerekçesiyle. Bir bilen lütfen yardım etsin. Benimle evliyken, 4 ay boyunca telefonundan görüştüklerini ortaya çıkardım ve de tatile aynı uçakta yanyana gittiklerini. Başka delilim yok.
anlaşmalı yerine çekişmeli olarak boşansaymışsınız keşke. haksız fiil nedeniyle hakaretten hafifletici sebebe gidilebilir. ancak karşı taraf anlaşmalı boşanmaya dayanabilir ve zararın olmadığını söyleyebilir. siz yine de haksız fiil olgusuna yani aldatma hususuna değinin davanızda.
haklı iken haksız konumuna düşmüşsünüz hukuki yollarla da hınç alınabilirdi.
hic korkma bir sey cikmaz sahit gotur yanindaDaha önce konu açmıştım. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda anlaşmalı boşandım. Anlaşmalı boşandığıma süründürmediğime çok pişmanım. Hıncım içimde kaldı ve mayıs ayında insan müsveddesi Adama küfür içermeyen ancak çoğunluğu o kadına yönelik hakaret içeren mesajlar yazdım. Ve iğrenç yüzlerini bir kere daha gösterdiler ki savcılığa başvurmuşlar bugün öğrendim ki hakkımda ceza davası açılmış.
Çok sinirliyim, haklıyken şu an haksız konumuna düşürüldüm. boşanmada aldatılmayı öne sürmedim ve aptallık ettim. boşanma sonrası bu kişilere dava açabilir miyim, haksız fiilden kaynaklı kişilik haklarıma saldırı gerekçesiyle. Bir bilen lütfen yardım etsin. Benimle evliyken, 4 ay boyunca telefonundan görüştüklerini ortaya çıkardım ve de tatile aynı uçakta yanyana gittiklerini. Başka delilim yok.
Bir defa iki defa değil birçok konuşma bu hususta delil teşkil etmez mi? Gece yapılan konuşmalar vb.Aldattığını nasıl ispatlayacak ki
Aynı uçakla seyahat etmek veya telefonla konuşmak aldatma mı?
tabii ki değil. daha güçlü deliller bulunduğu taktirde ispat sağlanabilir. ben önerimi kişinin bahsetriği şeyler için vermedim aslında. cinsellik ya da aşk içerikli mesajlar gibi şeyler delil olarak sunulabilir zaten.Aldattığını nasıl ispatlayacak ki
Aynı uçakla seyahat etmek veya telefonla konuşmak aldatma mı?
Bir defa iki defa değil birçok konuşma bu hususta delil teşkil etmez mi? Gece yapılan konuşmalar vb.
Bazı yorumları okuyunca inşallah böyle değerlendiren bir hakime denk gelmezsiniz. Yok hukuki hakkını arıyomuşta bilmem ne. Sizin hakkınız nolucak. Hem aldat hemde hakaret davası aç. Allah doğrudan yana üzülmeyin
+1 biz burada bazen kadınlara bu aldatma veya şiddet içeren durumlar da anlaşmalı boşanma çekişmeli aç vs. dediğimizde uğraşamayacağım onlarla başa çıkamam iftira atarlar çocuk var bir daha yüzyüze gelemeyiz diyorlarHakkından kendisi feragat etmiş ama, anlaşmalı boşanmış ve aldatmayı gündeme getirmemiş, şimdi e beni aldattı o yüzden hakaret ettim demek nasıl olacak, duygusal bakmayacak elbette hukuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?