- Konu Sahibi betty_berry
-
Kimileri o artık bekar istedigi kadınla birlikte olabilir demiş. Oh ne güzel valla konu sahibide cocukları kendi kendine yaptı. Bu kadın hayatını yaşamasın ömrünü çocuklarına adasın mantıgı var hep. Niye bir erkek sorumluluk sahibi olamıyo. Devlet 15 günde bir görme hakkı veriyo. Babada buna uyuyo. Demiyoki bu coxuklarda bnm günün belli saatlerinde alim anneside kafasını dinlesin. Ama demez deseydi gözü başka o.....plara kaymazdı. Konu sahibi bence iyi yapmış. Adam olsaydı o msjları silerdi cocuklarımın annesi nede olsa derdi. Kıymetemi binmiş sevdicegi. İki gözyaşı dökmüştür dayanamamıştır adamda karakola gidelimmmm demiştir. Akıl sulanmış işte mantıklı düşünemiyolar erkekler. Kafa gidiyo iki farklı şey görünce.Allahım dünyanın sonumu geldi. Erkekler kadın gbi kadınlar erkek gbi oldu. Si.........n yaranırmış hesabı. Allah o adamı ve öyle adamları bildigi gbi yapsın.
Dava bildirimim geldi bugün. Zincirleme hakaret ve basit yaralama . Kolunu çizmişim hatırlamıyorum bile, benim gözüme yumruk atmıştı. Koşa koşa gidip darp raporu almış, kedi biryerini görmüş yaram var demiş. Ben onun gibi kötü niyetli olmadığımdan darp raporu almadım, keşke alsaydım. Keşke bu kadar alçalabileceğini düşünebilseydim. Avukata gittim hemen, ceza alırsın Dedi. Aldatıldığımı kanıtlamak istiyorum dedim , son 6 aydaki telefon kayıtları alınabilirmiş. Zaten görüşmeleri kasım mart arası. Onu da kanıtlayamıyorum. Sen anlaşmalı boşanarak çok büyük yanlış yaptın onu kurtardın Dedi avukat. Çok pişmanım anlaşmayı kabul ettiğime.
Hakim karşısına çıkıp şöyle söylemek istiyorum.Evet ben suçluyum ben hatalıyım . Aldatmanın sebebi de benim, boşanan da benim. Hakaret eden de benim. Huzur bozan da benim. Onların en doğal hakkı bu. Gereken en ağır ceza neyse onu verin bana.
Ben Allah'ın adaletine güveniyorum başka hiçbir şeye değil.
Dilerim kimse aldatılmasın, ama eğer başınıza gelirse benim durumum ders olsun herkese. Süründürün mücadele edin. Hakkınızı sonuna kadar alın.
aldatmak suç değil, boşanma sebebi sadece.yanlıs bılıyorsam dogru bılenler duzeltırse sevınırım
aldatılan es ; aldatan adama ve metrese dava acabılıyor maddı ve manevı tazmınat davası
sızde bunu bı arastırın bence
ceza neymiş? para cezası mı? hapis olamaz sanırım. .Dava bildirimim geldi bugün. Zincirleme hakaret ve basit yaralama . Kolunu çizmişim hatırlamıyorum bile, benim gözüme yumruk atmıştı. Koşa koşa gidip darp raporu almış, kedi biryerini görmüş yaram var demiş. Ben onun gibi kötü niyetli olmadığımdan darp raporu almadım, keşke alsaydım. Keşke bu kadar alçalabileceğini düşünebilseydim. Avukata gittim hemen, ceza alırsın Dedi. Aldatıldığımı kanıtlamak istiyorum dedim , son 6 aydaki telefon kayıtları alınabilirmiş. Zaten görüşmeleri kasım mart arası. Onu da kanıtlayamıyorum. Sen anlaşmalı boşanarak çok büyük yanlış yaptın onu kurtardın Dedi avukat. Çok pişmanım anlaşmayı kabul ettiğime.
Hakim karşısına çıkıp şöyle söylemek istiyorum.Evet ben suçluyum ben hatalıyım . Aldatmanın sebebi de benim, boşanan da benim. Hakaret eden de benim. Huzur bozan da benim. Onların en doğal hakkı bu. Gereken en ağır ceza neyse onu verin bana.
Dilerim kimse aldatılmasın, ama eğer başınıza gelirse benim durumum ders olsun herkese. Süründürün mücadele edin. Hakkınızı sonuna kadar alın.
bılemedım sımdıaldatmak suç değil, boşanma sebebi sadece.
adama açabilir belki ama kadına açılması zor değil mi?
bir de boşanırken aldatıldıgını beyan etmemiş, anlaşmalı boşanmışlar. çok geç bence..
aynen bu cok mantıklıAvukatınızı değiştirin vekaletname vermesiyseniz.. Davaya pek inanmıyor.. Haksız tahrikten yırtabilirsiniz.. Basit yaralama için de nefsi müdafaa dersiniz, gözünüzün morardığını gören şahitleriniz varsa onları çıkarttırırızsınız mahkemeye..
Kimileri o artık bekar istedigi kadınla birlikte olabilir demiş. Oh ne güzel valla konu sahibide cocukları kendi kendine yaptı. Bu kadın hayatını yaşamasın ömrünü çocuklarına adasın mantıgı var hep. Niye bir erkek sorumluluk sahibi olamıyo. Devlet 15 günde bir görme hakkı veriyo. Babada buna uyuyo. Demiyoki bu coxuklarda bnm günün belli saatlerinde alim anneside kafasını dinlesin. Ama demez deseydi gözü başka o.....plara kaymazdı. Konu sahibi bence iyi yapmış. Adam olsaydı o msjları silerdi cocuklarımın annesi nede olsa derdi. Kıymetemi binmiş sevdicegi. İki gözyaşı dökmüştür dayanamamıştır adamda karakola gidelimmmm demiştir. Akıl sulanmış işte mantıklı düşünemiyolar erkekler. Kafa gidiyo iki farklı şey görünce.Allahım dünyanın sonumu geldi. Erkekler kadın gbi kadınlar erkek gbi oldu. Si.........n yaranırmış hesabı. Allah o adamı ve öyle adamları bildigi gbi yapsın.
Dava bildirimim geldi bugün. Zincirleme hakaret ve basit yaralama . Kolunu çizmişim hatırlamıyorum bile, benim gözüme yumruk atmıştı. Koşa koşa gidip darp raporu almış, kedi biryerini görmüş yaram var demiş. Ben onun gibi kötü niyetli olmadığımdan darp raporu almadım, keşke alsaydım. Keşke bu kadar alçalabileceğini düşünebilseydim. Avukata gittim hemen, ceza alırsın Dedi. Aldatıldığımı kanıtlamak istiyorum dedim , son 6 aydaki telefon kayıtları alınabilirmiş. Zaten görüşmeleri kasım mart arası. Onu da kanıtlayamıyorum. Sen anlaşmalı boşanarak çok büyük yanlış yaptın onu kurtardın Dedi avukat. Çok pişmanım anlaşmayı kabul ettiğime.
Tartıştık ve gözüme yumruk attı. Ben kolunu ittim. Tırnakladım mı hatırlamıyorum bile. Gözüm kanlandı sulandı. Arkadaşlarım darp raporu al dediler ama ben onun kadar kötü niyetli olmadığım için almadım. Kolunu da ben mi yaptım yoksa iftira mı atıyor gerçekten bilmiyorum. Ne kıymetli canı varmış adam bıçaklayanlar dışarıda geziyor kolu çizilmiş darp raporuyla dava açıyor. Yok ben gerçekten bu adalet sistemini anlayamıyorum . En iyi adalet Allah'ın adaletidir. O da yakında tecelli eder inşallah . Yazarım burdan yine ibret olsun diyeKolunu çizmişim derken??????
İlk mesajınızda öyle bir yazmışsınız ki sadece mesajla hakaret var sandım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?