Allahaşkına avukat arkadaşlar yada bilenler yardım edin, aldatıldım ve ceza davası açtı

Birden aklıma telefon hattı kimin üzerine diye sormak geldi keşke eşinin üzerine olsa mesela benim hattım eşimin üzerine, ama öyle olsa savcılık kayda almazdı değil mi bilen arkadaşlar

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Evlilik de adamlara yarıyor, bosanmak da... Olan hep biz kadınlara oluyor... Ve çocuklara..

Sizin konunuz için çok üzüldüm.Keşke öfkenizi boşanırken çıkarsaydınız... Hıncınızı da anlayabiliyorum.. Siz avukata muhakkak basvurun.Aldatıldıgınızı sonradan öğrendiğinizi iddia ederek ve elinizdeki delil oldugunu varsaydıgınız evraklarla birlikte. En azından sizde manevi tazminat davası acabilme sansınız olur belki..

Dava bildirimim geldi bugün. Zincirleme hakaret ve basit yaralama . Kolunu çizmişim hatırlamıyorum bile, benim gözüme yumruk atmıştı. Koşa koşa gidip darp raporu almış, kedi biryerini görmüş yaram var demiş. Ben onun gibi kötü niyetli olmadığımdan darp raporu almadım, keşke alsaydım. Keşke bu kadar alçalabileceğini düşünebilseydim. Avukata gittim hemen, ceza alırsın Dedi. Aldatıldığımı kanıtlamak istiyorum dedim , son 6 aydaki telefon kayıtları alınabilirmiş. Zaten görüşmeleri kasım mart arası. Onu da kanıtlayamıyorum. Sen anlaşmalı boşanarak çok büyük yanlış yaptın onu kurtardın Dedi avukat. Çok pişmanım anlaşmayı kabul ettiğime.
Hakim karşısına çıkıp şöyle söylemek istiyorum.Evet ben suçluyum ben hatalıyım . Aldatmanın sebebi de benim, boşanan da benim. Hakaret eden de benim. Huzur bozan da benim. Onların en doğal hakkı bu. Gereken en ağır ceza neyse onu verin bana.
Ben Allah'ın adaletine güveniyorum başka hiçbir şeye değil.
Dilerim kimse aldatılmasın, ama eğer başınıza gelirse benim durumum ders olsun herkese. Süründürün mücadele edin. Hakkınızı sonuna kadar alın.

Nasıl bir ceza alırmışsınız? Ne kadar kötü bir adammış bu ya..

yanlıs bılıyorsam dogru bılenler duzeltırse sevınırım
aldatılan es ; aldatan adama ve metrese dava acabılıyor maddı ve manevı tazmınat davası
sızde bunu bı arastırın bence

yanlıs bılıyorsam dogru bılenler duzeltırse sevınırım
aldatılan es ; aldatan adama ve metrese dava acabılıyor maddı ve manevı tazmınat davası
sızde bunu bı arastırın bence
aldatmak suç değil, boşanma sebebi sadece.
adama açabilir belki ama kadına açılması zor değil mi?
bir de boşanırken aldatıldıgını beyan etmemiş, anlaşmalı boşanmışlar. çok geç bence..

ceza neymiş? para cezası mı? hapis olamaz sanırım. .
haklısınız bunları süründürmek lazım. umarım ceza almazsınız.

Avukatınızı değiştirin vekaletname vermesiyseniz.. Davaya pek inanmıyor.. Haksız tahrikten yırtabilirsiniz.. Basit yaralama için de nefsi müdafaa dersiniz, gözünüzün morardığını gören şahitleriniz varsa onları çıkarttırırızsınız mahkemeye..

Hakime açık açık her şeyi anlatın. Mümkünse bir şahit tutun. Darp raporunuz yoksa bile darp edildiğinizi o izi gören bir iki kişi olabilir. Hatta sen de darptan karşı dava bile açabilirsin şahitle. Aldatıldığını da şahitlerle kanıtla. Eski eşinin iyi arkadaşı yok mu hiç. Ailesinden bi iyi insan yok mu? Ulaş yaşadıklarını anlat insan evladı olan var ise anlar seni. Aldattığına şahitlik etsinler. En azından hafifletici sebep olur senin kışkırtıldığın anlaşılır. Kadının ailesine faks hesaptan başkası gibi( ben olsam facebooktan hepsine) mesaj at kendini suçlu duruma düşürecek bilgi verme olanları anlat. Bir insan evladı çıkar da davasını geri çektirir belki.

bılemedım sımdı
netde soyle bı arastırdım da
ucuncu kısıye dava acılabılır dıyor
emın olamadım hala
konu sahıbı haklıyken haksız duruma dustu ya ona cok uzuldum bu yuzden ceza alırsa cok uzulurum
CrazyMother bakabılır mısın sakıncası yoksa

aynen bu cok mantıklı
avukatınızı azledin
sızde sahıt bulabılırsınız konu sahıbı

Kadının biri 4 diğeri 1 yaşında çocuğu varmış bir de.. Biri bebek diğeri de bebek sayılır hatta..
para cezası alsa konu sahibi, adam utanmadan korkmadan çocuklarının rızkını yiyecek sevgilisiyle ya diyecek kelime bulamadım cidden..
Hani kelimeler kifayetsiz kalır ya öyle bir durum. İnsan rezil, karaktersiz olur da bu sıfatlar bile
iltifat kalır bu adam için. Sizin değilse bile o çocukların ahı tutar.
Allah yardımcınız olsun sizin onların planlarını ayaklarına dolasın.

Ne gerek vardı hakaret içerikli mesajlar yazmaya olan olmuş anlaşmalı boşanmanın ardından

Milliyet gazetesinden bir alıntı

Aldatılan evli kadın Ş.K, eşinin sevgilisi olan N.S’yle Facebook üzerinden kavga edince mahkemelik oldu. İki kadının da karşılıklı hakaretten yargılandığı davada mahkeme, evli kadını haklı buldu ve N.S hakkında ertelemesiz 4 ay hapis ve 20 bin lira para cezası verdi. Bu dava devam ederken Ş.K’nin kocası Ö.K, boşanma davası açtı. Ancak Ş.K, eşinin kendisini N.S’yle aldattığını mahkemede belgeleyince bu kez koca da 16 bin lira tazminat ödemeye mahkûm oldu. Mahkeme çifti boşarken, Ş.K az bulduğu tazminat için Yargıtay’a gitti. Yargıtay da kadının yaşadıklarının ağırlığını göz önünde bularak yerel mahkemenin kararını bozdu.

Ceza davacı sevgiliye verildi
Nevşehir’de yaşayan Ö.K. adındaki evli adam, dükkân komşusu olan N.S’le 2013’te arkadaş oldu ve bir süre sonra aralarında sevgililik ilişkisi başladı. N.S, evli erkekle ilişkisini Facebook’taki sayfasından fotoğraflarla da paylaştı. Hatta bu fotoğrafları sevgilisinin eşine de gönderdi. Ö.K ve karısı Ş.K’nin 7 yıllık evliliği sarsıldı. Yasak ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Ş.K de kocasının sevgilisi N.S’ye mesajlar göndermeye başladı. N.S ise “kişilerin huzur ve sükununu bozma ve hakaret” suçlarından Ş.K’ye dava açtı. Ancak hakaretlerin karşılıklı olması nedeniyle savcılık her iki kadın hakkında da sanık olarak iddianame düzenledi. Ş.K ve N.S, Nevşehir 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nde yargılandı.
Yargılamanın sonunda mahkeme, Ö.K ile N.S arasında duygusal yakınlık olduğu dosyaya sunulan fotoğraf ve bilgisayar çıktılarıyla delillendirildiği, N.S’nin yasak ilişkisini Ş.K’ye duyurmak için hareket ettiği, ilişkisine dair fotoğraflar göndererek telefondan da mesajlar attığının sabit olduğunu bildirerek, “Yargılamanın her aşamasında N.S bu durumu ısrarla inkar etmiş, samimiyeti yönünde mahkememizde şüphe oluşturmuştur. Tarafların kişisel ve sosyal durumları Ş.K’nin eşiyle boşanma aşamasındayken N.S’nin bu eylemi işlemiş olması, bu durumun Ş.K üzerindeki etkisi birlikte değerlendirilerek N.S hakkında ceza tayini yoluna gidilirken alt sınırdan uzaklaşılmıştır” açıklamasını yaptı.

Aldatan koca kusurlu bulundu
Mahkeme ayrıca, “Yargılama aşamasında mahkememizce gözlemlenen somut bir pişmanlığının olmaması ve suçun işlenmesindeki özellikler dikkate alınarak verilen hapis cezası hakkında takdiren erteleme uygulanmamıştır. Bir daha suç işlemeyeceği yönünde mahkememizde olumlu kanaat de oluşmadığından N.S’ye verilen hapis cezası ertelenmemiştir” denildi.
Mahkeme, alt sınırdan uzaklaşarak N.S hakkında 4 ay hapis cezası verdi. Ayrıca 20 bin TL olan manevi tazminatın 6 Mayıs 2013 tarihinden itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte Ş.K’ye verilmesine de karar verildi.
Yaşananlar üzerine Ö.K, Kayseri 3. Aile Mahkemesi’ne karısının kendisini aldattığı ve aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu iddia ederek boşanma davası açtı. Yaşadıkları nedeniyle de 50 bin lira maddi, 50 bin lira da manevi tazminat talep etti. Dava kapsamında diyecekleri sorulan Ş.K, eşinin yasak ilişkisini anlattı ve fotoğraflarla mesajları mahkemeye delil olarak sundu. Ş.K, ayrıca eşinin tokat attığını, aile büyüklerine küfür ettiğini de beyan etti. Mahkeme ise tarafların boşanmasına karar vererek, “Her ne kadar davacı koca eşinin sadakatsiz olduğunu bildirmiş ise de her iki tarafın da bu yönde iddialarının olmuş, davacı eşinin sadakatsizliğini ispat edememiştir. Dosya içeriğine göre davacı koca tam kusurludur. Hiç kimsenin kendi kusuruna dayanarak dava açamayacağı ve hak talep edemeyeceği kanaatiyle davacının maddi-manevi tazminat talebinin reddine karar verilmiştir” denildi. Mahkeme, aldatılan eş Ş.K’ye 16 bin TL verilmesine karar verdi.

Yargıtay kararı bozdu
Kayseri 3. Aile Mahkemesi’nin verdiği 16 bin TL’lik tazminat miktarını az bularak itiraz eden Ş.K, Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’ne başvurdu. 15 Nisan 2014 tarihinde karar veren Yargıtay, Ş.K.’nın yaşadıklarının ağırlığını göz önünde bularak yerel mahkemenin kararını bozdu.

O artık bekar diye ben yazmıştım ama erkek için geçerlidir kadın çekmeye mahkumdur anlamında söylemedim.
Tersi de olsa aynı şey. Boşanmış kadın da istediğiyle gezer erkeğin eski eşine hakaret etme gibi bir hakkı olamaz.
Konu sahibi haklıdır hazmedememiştir ama hukuk belgelere göre işler.
Ellerine koz geçmiş ve bu çocuklarımın annesidir dememiş onu değerlendirmiş.
Kadın muhtemelen çocuklarımın babasıdır ilerde kötü anılmasın diye anlaşmalı boşanmayı tercih etmiş ama karşı taraf elinden geleni ardına koymamış.

Konu sahibi, avukat ceza alırsın dediğine göre hakaret içeren sözler vardır sanırım. Bu sözleri durup dururken değil tahrikle söylediğinizi kanıtlayan belgeleriniz varsa ( yazışmalar, tlf konuşmaları vs) onları mutlaka kullanın.
Ben aldatıldığımı sonradan öğrendim gibi bir savunma sizin zararınıza olur.

Kolunu çizmişim derken??????
İlk mesajınızda öyle bir yazmışsınız ki sadece mesajla hakaret var sandım ben.

Kolunu çizmişim derken??????
İlk mesajınızda öyle bir yazmışsınız ki sadece mesajla hakaret var sandım ben.
Tartıştık ve gözüme yumruk attı. Ben kolunu ittim. Tırnakladım mı hatırlamıyorum bile. Gözüm kanlandı sulandı. Arkadaşlarım darp raporu al dediler ama ben onun kadar kötü niyetli olmadığım için almadım. Kolunu da ben mi yaptım yoksa iftira mı atıyor gerçekten bilmiyorum. Ne kıymetli canı varmış adam bıçaklayanlar dışarıda geziyor kolu çizilmiş darp raporuyla dava açıyor. Yok ben gerçekten bu adalet sistemini anlayamıyorum . En iyi adalet Allah'ın adaletidir. O da yakında tecelli eder inşallah . Yazarım burdan yine ibret olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…