Allahaşkına avukat arkadaşlar yada bilenler yardım edin, aldatıldım ve ceza davası açtı

Tamam zor günler atlatmissin yuvan yikilmis kolay degil ama neden yazili belgelerle mesajlarla kadina hakaret ediyorsun ellerine delil vermissin resmen.

Aldattığını nasıl ispatlayacak ki
Aynı uçakla seyahat etmek veya telefonla konuşmak aldatma mı?
ne peki günde 30 defa gece gündüz msjlaşıp konuşmak aldatma değil de ne? İş arkadaşı değil, akrabası değil. Telefonda tesadüfen tanışıp dertleşiyorlardı mı diyelim . Uçakta Yanyana koltuklarda çok büyük bir tesadüf herhalde

Sen o mesajlari atarak karsi tarafi yermeye calisirken kendini de yermissin

Senin attigin mesajlardaki icerigi anlayayacak kapasitede insanlar olsalardi zaten ne kendilerini nede seni bu duruma dusururlerdi

Biliyorum cok zor durum Allah dusman basina vermesin ama sen onlarin hatalarina kendin hata yaparak karsilik vermissin. Nasil ki adatmak yargi yolunda olmasa da manevi toplum yolunda sucsa ne olursa olsun hakaret etmekte de yargi yolunda bir suc
Yargi yolunda beni aldatti o yuzden hakaret ettim vs dersen sana diyecekleri sey
Bunun cezasini sen hakaret ederek veremezsin olacaktir

Allah buyuk de ve icinden dua et
Ofkeyle kalkan zararla oturur

Tamam zor günler atlatmissin yuvan yikilmis kolay degil ama neden yazili belgelerle mesajlarla kadina hakaret ediyorsun ellerine delil vermissin resmen.
Kadına msj atmadım. Neyi neye göre dava edebilirler onu bilmiyorum. Sonuçta nikahlı karısı değil. İfade alan polisin bana ilk söylediği şey, boşandıktan sonra istediği kişiyle olur siz karışamazsınız . ben de olay öyle değil , zaten aldatıldığım için boşandım boşanma sebebim onların ilişkisiydi dedim. Şimdi ne diyecekler evet biz sevgiliyiz , mesajlara konu olan kadın da bu mu diyecekler acaba. İşte kanunlar sadece görünen kısımına bakıyor maalesef. Zinayı kanıtlasaydım zaten çekişmeli açardım. Ama telefon görüşmesi sadakatsizlik sayılıyor zina değil. Dedektif mi tutmak lazımdı acaba Yanyana resim bulmak için. Eminim o da suçtur. Zaten zina suç değil. Yani iş üstünde görsek suç değil sorun yok demeliyiz sanırım.
Evet koz verdiğim için çok pişmanım. Şimdiki aklım olsa onların seviyesine düşmezdim bile. Ama Allah kimseye yaşatmasın çok kötüydü yaşadığım travma. Ve benim biri 4 biri 1 yaşında iki çocuğum var.
Ama Allah'ın adaletine güveniyorum. Ceza da çıksa her ne olursa olsun Allah büyük. Haklıyı haksızı en iyi o ayıracak

Ve benim biri 4 biri 1 yaşında iki çocuğum var.
Ama Allah'ın adaletine güveniyorum. Ceza da çıksa her ne olursa olsun Allah büyük. Haklıyı haksızı en iyi o ayıracak

Adama bak biri daha bebek 2 çocuğunun annesine gitmiş dava açmış.
Keşke olmasaydı ama insan her zaman doğru, sakin, mantıklı davranamıyor sinirle
yapmışsınız adam da o kadar yaptım ettim öfkesine kızgınlığına vereyim dememiş.
Allah yardımcınız olsun.

Çok relaxsınız, keşke sizin kadar rahat bakabilseydim olaya. Onun karakterinde olsaydım zaten takmaz yoluma bakardım. Ama dürüst insan hazmedemiyor bazı şeyleri işte. Evet hatalıyım onlar çok doğru bir şey yaptılar. En doğal hakları tabi yuva yıkmak. Benim asıl sinirlendiğim konu ne biliyor musunuz. Beni aptal yerine koyması. 4-5 defa senin beni aldattığını düşünüyorum , eğer öyleyse söyle hiç zorluk çıkarmam çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam dediğim halde hep inkar etmesi. Ve benim silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrenmem. Can'ım dediğinizin bir başkasına canım seni seviyorum demesi o kadar ağır ki. Dilerim yaşamazsınız benim yaşadığımı

Bir şekilde boşanmışsınız bitmiş gitmiş artık çocuklarınızla yeni bir hayat kurmanıza bakın. Geriye dönüp yazılı belge ile ellerine koz vermişsiniz. O artık bekar ve istediği kadınla birlikte olabilir. Evliyken yaptıklarını boşanma aşamasında kullanmadıysanız bundan sonra kullanmanın bir yararı yok. Mantık olarak haklı olabilirsiniz ama hukuken hakaret sayılan bir şeyler yazdıysanız ceza da alabilirsiniz. Genelde bu tür cezaların paraya çevrildiğini duyuyoruz ama umarım ceza almazsınız.

Yaa kızım salla gitsin. Ceza davasında sana hapis çıkmayacagi gayet belli. Sana önerim aldatilmayi boşandıktan sonra öğrendiğini söylemen hakime.

Sen o kadının ağzınin ortasına bir tekme çarpsan yine birsey olmaz. Ceza alsan ne olur 5 yıl denetimli serbestlik. Salla gitsin karıyi görürsen bir de yüzüne tükür. Gerçi kadına giydirecegine keşke o kancik kocana küfür edeydin.

Uslubun ne kadar cirkin kusura bakma da
Konu sahibi iki cocuk annesi !
Verdiginiz akil yada ogut degil bildigin daha fazla yansin diye ugrasiyorsunuz !

Denetim serbestlik guzel bisey mi ? Azcik dusunmeye tesvik ediyorum seni
Iki cocugu var gencecik insan neden kendini bilmez kisiler icin ceza alsin neden bu ceza siciline islensin neden mahkeme mahkeme dolasip durusmaya ciksin ? Zaten derdi kendine yeter bide bununla mi ugrassin !

Aklim almiyor gercekten

Konu sahibi sen her yorumu ciddi alip gaza gelme camura tas atarsan uzerine sicrar bu yuzden Ya Allah de yoluna devam et ve bir daha da eskilerle muhattap olma
Birak kim ne yapmis yada yapiyorsa yapsin
Olum disinda hicbir aci insani yikamaz bunu bil
Insanlar sevdiklerini topraga veriyor ama yine Allaha guveniyor

Bu sikintilarda bitecek lutfen fevri davranma her adiminda cocuklarini dusun

Olan olmuş artık canınızı sıkmaya gerek yok.hapis cezası alcagınızı sanmıyorum para cezasına çevrilip 5 yıl denetim durumu oluyor bildgim kadarıyla.bir insan cocuklarının annesine nasıl bunu yapar aklim hayalim almıyor.Allah yardımcınız olsun

Ay nasil adi insanlarmis hem aldat hem ceza davasi ac:/
Seytan diyir kiskirt sunlari toplum onunde hakaret etmelerini sagla git ac davani:/
Cirkefle cirkef olmazsan korkuttuk saniyor bazi cibiliyetsizler:/

Dedektif tutun dicem ama oda bir dunya para.. bastan olaylari anlatsaydiniz keske..

Kadina hakaret ettim diyorsunuz bilemedim nasil olur. Sonucta kadina degil adama yazmissiniz. Ve kadinin adı sanı bir seyi geciyor mu ki mesajda? Yani nerden nasil belli olacak ki. Pek hukuki bilgim yok da burdan bakinca iş cikmaz gibi geldi.
Bence canini sıkma.
Zaten ceza falan cikmaz anca tazminat cikar uc bes kurus. gerci insan cezaya degil bu arsizliga sinir olur ya. Bosver cirkinliklerini bir kere daha gostermisler

Kimileri o artık bekar istedigi kadınla birlikte olabilir demiş. Oh ne güzel valla konu sahibide cocukları kendi kendine yaptı. Bu kadın hayatını yaşamasın ömrünü çocuklarına adasın mantıgı var hep. Niye bir erkek sorumluluk sahibi olamıyo. Devlet 15 günde bir görme hakkı veriyo. Babada buna uyuyo. Demiyoki bu coxuklarda bnm günün belli saatlerinde alim anneside kafasını dinlesin. Ama demez deseydi gözü başka o.....plara kaymazdı. Konu sahibi bence iyi yapmış. Adam olsaydı o msjları silerdi cocuklarımın annesi nede olsa derdi. Kıymetemi binmiş sevdicegi. İki gözyaşı dökmüştür dayanamamıştır adamda karakola gidelimmmm demiştir. Akıl sulanmış işte mantıklı düşünemiyolar erkekler. Kafa gidiyo iki farklı şey görünce.Allahım dünyanın sonumu geldi. Erkekler kadın gbi kadınlar erkek gbi oldu. Si.........n yaranırmış hesabı. Allah o adamı ve öyle adamları bildigi gbi yapsın.

Anlaşmalı boşanmışsınız bu aşamadan sonra tekrar aldatıldım diye dava açamazsınız
Hakaret davasından bir şey çıkacağını sanmam
Ama bundan sonra tedbirli olun, demek ki karşınızda size bulaşabilmek için fırsat kollayan biri var
Silin bu insanları hayatınızdan, yaşadığınız çok zor bir şey ama bir kez karar verip boşanmışsınız, o zaman hesabını sormadığınız şeyi şimdi soramazsınız. Sizi kışkırtabilecek bazı mesajlar okudum burada, sakın kavga yoluna girmeyin, asla haklı çıkamazsınız. İlgilenmeyin onlarla, yolunuza bakın, işin zor tarafını atlatmışsınız zaten, bundan sonra yolunuza bakın. Dalaşmayın, didişmeyin, velayetinizi tehlikeye atacak işler yapmayın

Öfke ve duygusal bir buhran anında atmış olduğunuz bir kaç mesaj için işi dava açmaya götürüyorsa şayet yarın öbür gün çocukların maddi manevi sorumluluğunda da sizi çok yıpratırlar. Boşanmada taviz vermişsiniz çocukların nafakası hususunda vermeyin. Bu konuda gereken her şeyi yapın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…