- Konu Sahibi betty_berry
-
ne peki günde 30 defa gece gündüz msjlaşıp konuşmak aldatma değil de ne? İş arkadaşı değil, akrabası değil. Telefonda tesadüfen tanışıp dertleşiyorlardı mı diyelim . Uçakta Yanyana koltuklarda çok büyük bir tesadüf herhaldeAldattığını nasıl ispatlayacak ki
Aynı uçakla seyahat etmek veya telefonla konuşmak aldatma mı?
Kadına msj atmadım. Neyi neye göre dava edebilirler onu bilmiyorum. Sonuçta nikahlı karısı değil. İfade alan polisin bana ilk söylediği şey, boşandıktan sonra istediği kişiyle olur siz karışamazsınız . ben de olay öyle değil , zaten aldatıldığım için boşandım boşanma sebebim onların ilişkisiydi dedim. Şimdi ne diyecekler evet biz sevgiliyiz , mesajlara konu olan kadın da bu mu diyecekler acaba. İşte kanunlar sadece görünen kısımına bakıyor maalesef. Zinayı kanıtlasaydım zaten çekişmeli açardım. Ama telefon görüşmesi sadakatsizlik sayılıyor zina değil. Dedektif mi tutmak lazımdı acaba Yanyana resim bulmak için. Eminim o da suçtur. Zaten zina suç değil. Yani iş üstünde görsek suç değil sorun yok demeliyiz sanırım.Tamam zor günler atlatmissin yuvan yikilmis kolay degil ama neden yazili belgelerle mesajlarla kadina hakaret ediyorsun ellerine delil vermissin resmen.
Ve benim biri 4 biri 1 yaşında iki çocuğum var.
Ama Allah'ın adaletine güveniyorum. Ceza da çıksa her ne olursa olsun Allah büyük. Haklıyı haksızı en iyi o ayıracak
Çok relaxsınız, keşke sizin kadar rahat bakabilseydim olaya. Onun karakterinde olsaydım zaten takmaz yoluma bakardım. Ama dürüst insan hazmedemiyor bazı şeyleri işte. Evet hatalıyım onlar çok doğru bir şey yaptılar. En doğal hakları tabi yuva yıkmak. Benim asıl sinirlendiğim konu ne biliyor musunuz. Beni aptal yerine koyması. 4-5 defa senin beni aldattığını düşünüyorum , eğer öyleyse söyle hiç zorluk çıkarmam çeker giderim ama beni aptal yerine koymanı kaldıramam dediğim halde hep inkar etmesi. Ve benim silmeyi unuttuğu msjdan herşeyi öğrenmem. Can'ım dediğinizin bir başkasına canım seni seviyorum demesi o kadar ağır ki. Dilerim yaşamazsınız benim yaşadığımıSizin kişilik haklarınıza nasıl saldırı yapılmış ki?
Anlaşmalı boşanma davası ise mutlaka feragatname imzalamışsınızdır, başka dava açmayacağınıza dair. Dolayısıyla eskiye dönük dava açamazsınız.
Onlar size boşandıktan sonra hakaret etmişler ise açabilirdiniz.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. Hıncınız sizin başınıza bela olmuş.
Hakaret etmişsiniz, sonra onlar sizi dava etmiş. Adalet önünde haklarını arıyorlar yani. Sizin gibi kanunsuz iş yapmıyorlar. İğrenç yüzlü demeye hakkınız yok kanuni yoldan gittikleri için.
Psikoloğa gidip danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Başınıza daha çok bela almayın. Hırslanmanın, kinlenmenin anlamı yok artık. Üstüne çizgi çekin, bitirin.
Daha önce konu açmıştım. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda anlaşmalı boşandım. Anlaşmalı boşandığıma süründürmediğime çok pişmanım. Hıncım içimde kaldı ve mayıs ayında insan müsveddesi Adama küfür içermeyen ancak çoğunluğu o kadına yönelik hakaret içeren mesajlar yazdım. Ve iğrenç yüzlerini bir kere daha gösterdiler ki savcılığa başvurmuşlar bugün öğrendim ki hakkımda ceza davası açılmış.
Çok sinirliyim, haklıyken şu an haksız konumuna düşürüldüm. boşanmada aldatılmayı öne sürmedim ve aptallık ettim. boşanma sonrası bu kişilere dava açabilir miyim, haksız fiilden kaynaklı kişilik haklarıma saldırı gerekçesiyle. Bir bilen lütfen yardım etsin. Benimle evliyken, 4 ay boyunca telefonundan görüştüklerini ortaya çıkardım ve de tatile aynı uçakta yanyana gittiklerini. Başka delilim yok.
Yaa kızım salla gitsin. Ceza davasında sana hapis çıkmayacagi gayet belli. Sana önerim aldatilmayi boşandıktan sonra öğrendiğini söylemen hakime.
Sen o kadının ağzınin ortasına bir tekme çarpsan yine birsey olmaz. Ceza alsan ne olur 5 yıl denetimli serbestlik. Salla gitsin karıyi görürsen bir de yüzüne tükür. Gerçi kadına giydirecegine keşke o kancik kocana küfür edeydin.
Daha önce konu açmıştım. Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisanda anlaşmalı boşandım. Anlaşmalı boşandığıma süründürmediğime çok pişmanım. Hıncım içimde kaldı ve mayıs ayında insan müsveddesi Adama küfür içermeyen ancak çoğunluğu o kadına yönelik hakaret içeren mesajlar yazdım. Ve iğrenç yüzlerini bir kere daha gösterdiler ki savcılığa başvurmuşlar bugün öğrendim ki hakkımda ceza davası açılmış.
Çok sinirliyim, haklıyken şu an haksız konumuna düşürüldüm. boşanmada aldatılmayı öne sürmedim ve aptallık ettim. boşanma sonrası bu kişilere dava açabilir miyim, haksız fiilden kaynaklı kişilik haklarıma saldırı gerekçesiyle. Bir bilen lütfen yardım etsin. Benimle evliyken, 4 ay boyunca telefonundan görüştüklerini ortaya çıkardım ve de tatile aynı uçakta yanyana gittiklerini. Başka delilim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?