Allahım affetsin ama Artık yaşamak istemiyorum

Arkadaşım eğer bu sözleri daha önceki konunda bahsettiğin erkek arkadaşın olacak kişi için söylüyorsan değmez. Kendisini seven biri olduğu halde onun kıymetini bilip mutlu olabilecekken saçma sapan dengesiz hareketleri ile bunun olmasını engelleyen kişi o, dolayısıyla karalar bağlaması gereken de o. Senin hayatın kimseye adanmış bir adak değil. Sen bir konuda elinden geleni yaptıysan ve yine de istediğin olmuyorsa o zaman zorlama, hayata da küsme, bırak gitsin.

hayattan bir beklenti kalmayınca, dibe vurduğunda böyle düşünülür genelde ama bunlar hep geçici.
zaman her şeyi hallediyor zaten
Allah insana sabır da veriyor çok şükür. lütfen sabrını tüketme ve her şeyi de akışına bırak
kötü şeyler yaşasıydıysan da vardır Allah'ın bir bildiği:34:

Heyyy sacma sapan insanlar icin kendinden mi vazgeciyorsun.kendine birsey yapmadan once biraz durumunu anlat neler yapabiliriz onlari konusalim.her durumun bir cozumu vardir.

herkesın kendıne göre sıkıntıları var bak düşünki bu sitede bıle en çok konu açılan yer bdv yanı herkesın derdi var idare etmeye çalışıyoruz işte vazgeçmek çözüm değil bu arada bazı insanlardan bende bıktım :20:

anlatki bizde bildiğimizi paylaşalım belki sana faydası olur hem rahatlarsın anladığım kadarıyla birikmişlik allah yardımcın olsun

Bazen nefes almak bile zor gelir bu hayatta.. Ama nefes alabildigimizin farkina
varinca bu bile mutluluk olmali.. Hayat herseye ragmen güzel.. Allah yardimcin yardimcimiz olsun ins..

Yaşamak için onca sebebin varken bu bıkkınlık niye.Seni dinlemek için bak burada onca insan var.Derdini söylemeyen derman bulamazmış arkadaşım.

sağolun , mesajlarınızı okurken oturup ağladım inanın. hepiniz vicdanlısınız.
ben sevdiğim kişiye artık ölmek istiyorum, Allah affetsin ama, diyorum , adam cevap bile vermiyor.
ben ne kadar safımi ne kadar degersiz ve aptalım ne kadr.
bıktım bunaldım yoruldum, artık çekilmez biri oldum kimseye neşe vermiyorum ben böyle değildim çok neşeliydim herkesi neşelendiren biriydimi, benı cmcme diye çağırırdı iş arkadaşlarım dahi.
şuan anaklarım yaşlar içinde ben na aptalım ben bir hiçim. yok olsam dıyorum, yokkk

hatalrla doluyum, kimsem yok benim, kimsem.

Herkesin bu noktaya geldiği zamanlar olmuştur. Yalnızlık,bıkkınlık,yorgunluk. Hafızanızı silmek isterseniz veya hayatınıza yeniden başlamak. Şu hayatta ölümden başka her şeye çare var. Bunun çaresi de sadece zaman. Acılar olmasaydı mutluluğun kıymeti bilinir miydi? Lütfen bol bol dua edin. Size eskileri hatırlatıcak şeylerden uzak durun. Yürüyüşe çıkın. Arkadaşlarınızla dolaşın. Ailenize daha çok zaman ayırın. Faydası olacaktır. Allah yardımcınız olsun.

arkadaşım tecrubeme dayanak yazıyorum yeterınce buyuduğunde öyle dertlerın oluyorki şimdi bu söylediğin dertlere gulumsuyorsun sende ağla bıraz sonra mıs gıbı uyu yarına salim kafayla daha ıyı düşünürsün

ben sevdiğim kişiye artık ölmek istiyorum, Allah affetsin ama, diyorum , adam cevap bile vermiyor.
bıktım bunaldım yoruldum, artık çekilmez biri oldum kimseye neşe vermiyorum ben böyle değildim çok neşeliydim herkesi neşelendiren biriydimi, benı cmcme diye çağırırdı iş arkadaşlarım dahi.
şuan anaklarım yaşlar içinde ben na aptalım ben bir hiçim. yok olsam dıyorum, yokkk

ben dinlemek istiyorum seni ve burdaki çogu arkadaşında yaşamışlığı vardır böyle şeyleri hadi baştan anlat hepimiz yardımcı olalım

Herkes hata yapar. Bi bunları yaşayan sen değilsin ki.Şimdi üzgünsün kırgınsın ama inan zamanla çok daha iyi olacaksın. Her işte bir hayır vardır.Bence o cimcime yine eski haline döner.Allah yardımcın olsun

bu saatte ayakta olup bir çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor birbirine gerçekten. bazen insanın yorulduğu tahammül sınırının kalmadığı gibi hissettiği zamanlar olabiliyor. aslında sahip olduğumuz birçok şeyin değerini bilmiyoruz anlayamıyoruz üzgün olduğumuzda. yapayalnız hissediyoruz kendimizi, oysa eminim seni çook seven sana değer veren birçok kişi vardır hayatında. benim de canım sıkkın bu gece, forumda baya konu okudum bazı kişilerin yorumları gerçekten çok yapıcı, aklı başında.. ben de kendi derdimi unutup yorum yaparken buldum işte kendimi. yani kısacası herkesin dertleri var ama güçlü olmak gerekiyor, bazen zaman geçince dönüp bakıyorum boşuna üzmüşüm diyorum kendimi... sağlık o kadar önemli ki stres yapıp üzülerek sağlığını bozma, o dediğini kabul bile etmiyoruz bak hayat çook güzel yaşamak gzl.Allah korusun hiç bişey senden önemli diil..

bu saatte ayakta olup bir çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor birbirine gerçekten. bazen insanın yorulduğu tahammül sınırının kalmadığı gibi hissettiği zamanlar olabiliyor. aslında sahip olduğumuz birçok şeyin değerini bilmiyoruz anlayamıyoruz üzgün olduğumuzda. yapayalnız hissediyoruz kendimizi, oysa eminim seni çook seven sana değer veren birçok kişi vardır hayatında. benim de canım sıkkın bu gece, forumda baya konu okudum bazı kişilerin yorumları gerçekten çok yapıcı, aklı başında.. ben de kendi derdimi unutup yorum yaparken buldum işte kendimi. yani kısacası herkesin dertleri var ama güçlü olmak gerekiyor, bazen zaman geçince dönüp bakıyorum boşuna üzmüşüm diyorum kendimi... sağlık o kadar önemli ki stres yapıp üzülerek sağlığını bozma, o dediğini kabul bile etmiyoruz bak hayat çook güzel yaşamak gzl.Allah korusun hiç bişey senden önemli diil..

burada yapılan yorumlar insanı biraz daha iyi hissettiriyor. inanın o kadar yoruldum ağlamkatan gölzerim şişti.
nasıl ölebilirim diye kurgular bile yaptım. Kimsem yok gibi,. o<ellikle o kadar yıkıma ugradım ki sevdiğim kişiden yanınad ağlama krizlerine girdiğimde bile ilgilenmedi benimle, hep bir disiplinli duruşu, hep susmaları bıktırdı beni bıktım hayttan bezdim. çıkmazdayım. yaşım kaç oldu herkes yuva kurdu bense durumum ortada, içim yanıyor a dostlar. depersizleştiğime mi yanayım, bir çıkmaza saplandığıma mı, giden senelerime mi, biten psikolojime mi, neye yanayım. Allahıma çok dua ederdim o bile bitti, değersizleştim dua bile edemiyorum. bu yıkım nasıl gececek

Back
X