- Konu Sahibi facebook06
Allahım affetsin ama Artık yaşamak istemiyorum
çok yoruldum insanlardan, bıktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım affetsin ama Artık yaşamak istemiyorum
töbe de o nasıl lafAllahım affetsin ama Artık yaşamak istemiyorum
sağolun , mesajlarınızı okurken oturup ağladım inanın. hepiniz vicdanlısınız.
ben sevdiğim kişiye artık ölmek istiyorum, Allah affetsin ama, diyorum , adam cevap bile vermiyor.
ben ne kadar safımi ne kadar degersiz ve aptalım ne kadr.
bıktım bunaldım yoruldum, artık çekilmez biri oldum kimseye neşe vermiyorum ben böyle değildim çok neşeliydim herkesi neşelendiren biriydimi, benı cmcme diye çağırırdı iş arkadaşlarım dahi.
şuan anaklarım yaşlar içinde ben na aptalım ben bir hiçim. yok olsam dıyorum, yokkk
hatalrla doluyum, kimsem yok benim, kimsem.
sağolun , mesajlarınızı okurken oturup ağladım inanın. hepiniz vicdanlısınız.
ben sevdiğim kişiye artık ölmek istiyorum, Allah affetsin ama, diyorum , adam cevap bile vermiyor.
ben ne kadar safımi ne kadar degersiz ve aptalım ne kadr.
bıktım bunaldım yoruldum, artık çekilmez biri oldum kimseye neşe vermiyorum ben böyle değildim çok neşeliydim herkesi neşelendiren biriydimi, benı cmcme diye çağırırdı iş arkadaşlarım dahi.
şuan anaklarım yaşlar içinde ben na aptalım ben bir hiçim. yok olsam dıyorum, yokkk
hatalrla doluyum, kimsem yok benim, kimsem.
bu saatte ayakta olup bir çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor birbirine gerçekten. bazen insanın yorulduğu tahammül sınırının kalmadığı gibi hissettiği zamanlar olabiliyor. aslında sahip olduğumuz birçok şeyin değerini bilmiyoruz anlayamıyoruz üzgün olduğumuzda. yapayalnız hissediyoruz kendimizi, oysa eminim seni çook seven sana değer veren birçok kişi vardır hayatında. benim de canım sıkkın bu gece, forumda baya konu okudum bazı kişilerin yorumları gerçekten çok yapıcı, aklı başında.. ben de kendi derdimi unutup yorum yaparken buldum işte kendimi. yani kısacası herkesin dertleri var ama güçlü olmak gerekiyor, bazen zaman geçince dönüp bakıyorum boşuna üzmüşüm diyorum kendimi... sağlık o kadar önemli ki stres yapıp üzülerek sağlığını bozma, o dediğini kabul bile etmiyoruz bak hayat çook güzel yaşamak gzl.Allah korusun hiç bişey senden önemli diil..