Allahım affetsin ama Artık yaşamak istemiyorum

ben tam olarak ilişkin ne kadar süredir dvm ediyor ne gibi sorunlarınız oldu yaşlarınız vb. bir bilgim yok ama inanın size değer verecek olan bir damla göz yaşınızı akıtmamak için çırpınacak birisi de karşınıza çıkabilir. bir daha sevemem de demeyin birçok kişinin başına geliyor, kaç yıllık sevgili -nişanlı veya eşinden ayrılan /ayrılmak zorunda kalan terk edilen aldatılan vb. ve zaman yaraları iyileştiriyor yeni bi sayfa açılıyor zaman geçince hazır olunca. ben ayrılın da demiyorum asla böyle bir hakkım yok zaten. haledebiliyorsanız sorunları halledin karşılıklı sakince konuşun. ağlamak üzülmek bi fayda getirmiyor... aa hallededilemeyecek kadar büyük sorunlar varsa kesinlikle devam etmek mümkün değilse o zaman yaşım geldi geçiyor arkadaşlarım evlendi fln diye düşünme önemli olan mutlu birliktelik- evlilik bence yaş kaç olursa olsun. hayırlısı...

Eğer derdinizi detaylı bir şekilde paylaşırsanız acınız biraz hafifleyecektir. Bakın kaç kişiyiz burda anlatın rahatlayın.

Sevdigin kisiyle sorunlaein nelerdir bilemiyorum canim ama erkekler aglayan kadina acimiyor.inan yasadik bizlerde.intihar edicem de dedik,bunu denedik ama adamlar bu olaylara girmiyor.karsilarinda hep gulen herseyi sineye ceken pozitif birini gormek istiyor.sorunlari konusmaya gelince ortadan kayboluyorlar.sen niye onu arayip bunlari soyluyorsun,soyleme.gosterme ona gucsuzlugunu.bizimle paylas o ne olup bittiginden bi haber yasasin.ayrildin ve donmesini mi istiyorsun bilmiyorum ama birak gitsin zaman ver iliskinizi zaman onarsin.sen ne yapsan o tepkisiz kalacak suan.sabret.dua et.bize yaz.o da kafasini dinlesin sakinlessin sende sakinles mantikli dusunmeye basla sakin sakin konusirsunuz.acele etme birseyler icin sabirli ol.deger mi gozyaslarina.

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/645045-surekli-kusuyor.html#post31645163

bu linkte azcık paylaşmaya çalıştım. ben buna baglı yıkım yaşıyorum kendimden şüphelerim var, hayatım kötüye gitti, ve gidiyor her şey çok güzelken içinden çıkılmaz bir hal aldı ve ben artık yoruldum adım atacak isteğim yok gunlerce yemek yemeden oylece uyudum durdum, içimden bir şey yağmak gelmedi ağır bir depresyona girdim sanırım. zehir gibi geçiyor her günüm.
laftan sözden anlamıyor, anlatıyorum anlataıyorum tık yok. duvara konuşsanız dile getir. oy akılsız başım oy

artık inancım kalmadı kendime, bunaldımmm

evet ağlamamdan nefret ediyor, pozitif olacagım bende kendim için ama, annem için. annem nasıl uzuluyor ben üzülünce, ne oldugunu da bilmiyor, garıbımın hemen gözleir doluyor

Okudum. Öncelikle yaşınızın 29'a gelmiş olması dert değil. Doğru insanı bulduğunuzda evlenmenize engel değil ki bu :) Sizi ne gibi bi çıkmaza süreklediğini anlayabiliyorum. Sürekli küsen ve ilgi bekleyen bi erkek. Onu teselli etmekten kendinin ne hale geldiğini farketmeyen bi kadın. Elbette ayrılınca o bitmişliğinizin yüzeye çıktı. Değmezmiş ona. Yaşamadan bilemezdiniz ki. Olan oldu,biten bitti. Artık önünüze bakmalısınız. Mutlu olucağınız günler yakındır inanın bana :)

Neden kendini değersiz hissediyorsun ki canım.Sen sevdiğin insan için kendini bu kadar bunalıma sokmuşken o bunu görememişse o onun aptallığıdır.
Hiçbir zaman umudunu kaybetme lütfen.Şu an sen kendine acıyorsun bizse acımıyor üzülüyoruz.Sende kendine acıma,acınla en dibe in ağla üzül ama o dipte kalmayı düşünme.Çünkü senin yukarı çıkmak için sebeplerin sevdiklerin birileri birşeyler olmalı.
Şimdi senin yerine koydum kendimi düşünüyorum.İstediğin ağlayan şu halini şuradakiler görse acını daha iyi anlardı değilmi.Salya sümük haline belki bazıları güzelce(art niyetli demiyorum)bazıları elinde peçete silecek.Sense başını omuzuna yaslayacaksın buradan birinin bağır çağır ağlayacaksın.Farzet ki ben yada buradan biri geldi yanına.Ağla ağlayabildiğin kadar.Ama o gün sadece bugün bu gece olsun.Sabah güneş doğduğunda bugünü ve öncesini şu saatlerde bırak.Demesi kolay ama,yapmalısın.Yoksa sen eski sen olamazsın.
Aynaya bak,her ne yaşamış olursan ol.Kaderini yaşadın say ve orada bırak.Ardına bakma senin ardına bakan köpeklerle hiç uğraşma.
Şimdi şu saatlerde onca masum bebek dünyaya gelirken,aynı zamanda onca insanda terk ediyor dünyayı.Neden sen bu dünyayı terkedenlerden olasın ki.Giden değil inadına kalan olmalısın.Öyle kolay değil ölmek kaçmak..Bak şurada 2 saat sonra güneş doğacak sende o güneşle yeniden doğmaya varsan hazırla kendini.
Nice erkekler var kadınına sahip çıkmayan,ne nankör eşler var aşkım dediğinde aşkın kadar taş düşsün başına diyen..Sadece sen misin mutsuz olan hayatım.
Sana değer vermeyenle uğraşmaktansa onu SİL AT HAYATINDAN...Zor olsada..

Erkek küsermi ya ne saçma.
Okudum canım yazdıklarını.Tayini çıktı diye yazmışsın.O okumuş müsveddesinin işi ne bilmiyorum ama okumuş cahil bu olsa gerek.
Sana değerli olduğunu hissettirmeyen biri ile boşuna uğraşıp peşinden koşma.Bırak birileri senin peşinden koşsun o zaman kıymetli olursun.

aslında çoğu zaman yenıden başladım, ama hep başa sardı, düzeltirim edasıyla mutlu polyannacılık oynadım aman dedim ben alttan alayımda düzelsin tek. ama olmadı benım bir toz zerresi kadar değerim yok nazarında...

hayırlısı Rabbim değeri bilinenlerden eylesin. her sey güzel olsun inş
sağolun yazdıklarınız için. inş düzelirim. dualarınıza talibim.

okumak mı kendisi doktorasını bitirmek üzere. okumakla değişmiyor insan, bende doktora yapıyorum ama ne çare ah kafam ah

Dualarımdasın canım.
Birşeylere tam başladım derken başa sarmak kadar kötüsü yoktur bilirim.Ama üzülme geçecek hepsi

Daha önce çok şeye üzüldün; faydası olmadı.
Çocuğun başarısız olunca üzüldün ; başardı mı ?
Sevdiğin bir yakının ölünce üzüldün; canlanıp döndü mü?
Ticarette zarar edince üzüldün; zararların kâra dönüştü mü?
Üzülme !
Felakete üzüldün; felaketler çoğaldı.
Fakirlikten dolayı üzüldün; huzursuzluğun arttı.
Seni sevmeyenlerin dedikodularına üzüldün; onları sevindirdin.
Üzülme !
Çünkü üzüntü ; sana
Geniş bir ev,
Güzel bir eş,
Bol bir servet,
Yüce bir makam,
Hayırlı bir evlat vermez!..
Üzülme !
Çünkü üzüntü;
Saf suyu zakkum gibi acı,
Gülü dikenli bir ot,
Güzelim bahçeyi bir çöl,
Nurlu hayatı da yaşanmaz bir hapishaneye dönüştürür.
Üzülme !
Ve haline şükret ! Çünkü;
Sağlam iki gözün, kulakların, dudakların var.
İki elin – kolun, ayakların, konuşan dilin var.
Kendine güvenin ve sağlam bir vücudun var !.
Üzülme !
Ve haline şükret ! Çünkü;
Sağlam bir inancın, bir dinin var.
İçinde huzur bulacağın bir evin, bir ailen var.
Yiyecek ekmeğin, içecek suyun, giyecek giysin var.
Ve yanında huzur bulacağın bir ailen var !.
Şu halde üzüntün niye

Alıntı

insan bazen dibe vurunca napıcanı bilemeyince oluyo canm böle şeyler ama geçici bu durum biraz sabır sadece umarım herşey güzel olur senin için ve bol bol dua et

Yaşamak istemiyorum diyeceğine...
Bu adamla yaşamak istemiyorum diyebilirsin.

Silah zoruyla mı ilişkini sürdürüyorsun ?
Sanki sana tanınan tek hak var ve o hakkı bu adamla yaktın ?
Yok böyle bir şey...

İlişkini bitirip mutsuzluğuna son vermek senin elinde.

Ben anlamıyorum gerçekten.Gençlik olur,toyluk,olur,ergenlik olur,hatalar olur,yanlış ilişkiler,zaaflar,zayıflıklar olur da bu ölmeyi istemek,bittiğini,tükendiğini hissetmek,hayatındaki herkesi,anneyi babayı aileyi hiçe sayıp bir elin oğlu uğruna canından olmayı düşünmek...Valla hiçbir erkekte ölmeyi dile getiren,intihar girişimli bir kızı istemez korkar uzak durur.Aşkından ölse de uzak durur.

Dermansız bir hastalığa mı düştün
Geçim derdiyle mi boğuşuyorsun
Evlat acısıyla mı yaşıyorsun......Ne yani ne?

Ya kusura bakma acımasız gelebilir ama,bazen bir laf bir hareket insanın silkelenmesine sebep olur.Silkelen kalk ayağa ya.Hani diyor ya kızlar erkek arkadaşım beni kandırdı,duygularımla oynadı şöyle sevdim bunu yaptım...Ya güzelim çocuk zaten baştan kendini belli etmiş.Ne diye uğraşıyorsun.Seni pamuklara mı sardı,hayatını gül bahçesine mi çevirdi,sana mutlulukların en büyüğünü mü bahşetti de bu kadar vazgeçilmez,bu kadar ölümüne sevgini kazandı.Annene yazık değil mi ya.Ne hakkın var anneni üzmeye,kendini kahretmeye.Sen elin oğlunun psikoloğumusun,stres topumusun.İnsanlar evli kocalarını çocuklarının babalarını çekmiyor aklını kullanıyor.Niye kendini bu kadar değersizleştiriyorsun.İnan başka bir kız olsa o çocuğun hayatında,kız buna umursamaz davransa,o çocuk bırak küsmeyi,peşinde pervane olur o kızın.Ne diye sebebini bilemdiğin özürler diliyorsun.Senin bir kişiliğin,karakterin,ideallerin yok mu?

Bırak yoluna bak.Kariyerini tamamla,seni hak eden insanlara ver o hakkı.29 yaş evlenmek için geç kalınmış bir yaş değil.Erken evlenip mutsuz olacağına,gerçek kişiyi bulup geç evlen de mutlu ol.

Insanlardan biktiysan bile bir hayvan icin bir cicek icin bir agac icin yolda yurudugun tas icin bile yasiyabilirsin. Bnde cok bikmistim insanlardan .amaa zamanla ogrendimki allahh herseyi bilerek yapiorkii daha hayirlisini vermek icin.keske deme sakinn vardir bi bildigi yaradanin.

Allah razı olsun sizlerden. doğru söyluyorsunuz. hayat güzel, ve yaşamaya değer, beynımı temizleyip yol alacagım. haklısınız benı pamuklara mı sarmaladı, mutluluktan öldüm mü yani... Hayırlısı rabbim SEN BÜYÜKSÜN

bu günlerde geçecek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…