Allahım affetsin ama Artık yaşamak istemiyorum

Demek ugrunda olunecek erkegi buldun... Zavalli ben... Bu yasa geldim, gencken begendiklerim oldu, asik oldum, ayrildim, sevdim, evlendim, ama hala ugrunda intihar edecek kadar kiymetli, harikulade bir erkek cikmadi karsima...
Saka bir yana, ask konusunda daha 15 yasindan beri bildigim, inandigim tek bir dogrum vardir, o da hic bir erkek icin kendimi oldurecek kadar alcalamayacagimdir. Bir erkek icin insan kendini oldurur mu yaa... Cok ezikce, cok alcaltici, hic bana gore degil. Bana bu duygulari yasatan adamin suratina bile bakmam, ben degil, o olur benim gozumde..
Daha 29 yasinda gencecikmissin. Biraz kendine saygin olsun. Hayat uzun, daha yolun basindasin, Allah baska dert vermesin.

bugun yine aynı tavırlarla telefonu açtı konuşmak istewmiyorum deyıp telefonu kapatmak istedi. ben zorla konuşmaya başlaıdm, ama zaten tek ben konuştum, sustu durdu, bunaldım artık

konuşurken artık bunaldım dedim, ölmey bile düşünmeye başladım dedim, bunu soylediğin iyi oldu bunu bilmiyordum bak dedi. Bende o kadar aciz değilim artık düşünmüyorum dedim. Resmen bana acıdı.

bıktım aretık her seye kusmenden dedim, benı kızdırıyorsun küsmüyorum tepki gösteriyorum bu benım tepkim dedi.

Allahım neydı benım gunahımmmmmmm

Anlayamadim ask hayatindan dolayi mi olmek istiyorsun depresyondasin

Aklima eski komsu kizi geldi universite ogrencisiydi

Sicak bir yaz gunu sevgilisinin balkonundan atlayarak oldugu haberi geldi

Sevgilisi oldugunu bile bilmiyorduk

Aile perisan oldu evin tek kiziydi

Annesi Allah sabir versin bitki gibi yasiyor yazik kadina

Sevgilisi coktan evlenmis bile

Ne oldu yasamini bitirdi dunyami kurtuldu herkes yasiyor

Hicbir erkek icin olmeye degmez

Yasa hayatinin tadini cikar ne kadar zqmanimiz kaldi hangimiz biliyoruz ki

İnsanlar neler yaşıyor ve halen yaşamaya devam ediyor.. böyle düşünün bence.. heleki son konuşmanızda size hiç değer vermeyen birinin bu kadar üzülmeyi haketmediğini düşünürsek.. aşk acısı evet zor benim de ağlamaktan nefes alamadığım ölmek istiyorum neden neden dediğim günler oldu ama geçti. hiçbir acı size özel değildir aynı yollardan bin kere geçsek ezbere de bilsek yine üzülmeden edemeyiz ama yolun sonunda hep düzlüğe varırız. hayata dair umutlarınız hiç bitmesin..

sana katılıyorum, bencede bırak gitisn , senden kıymetli olamaz.kendine sağlığına dikkat et, dünyada nice özürlüler var, ama nasıl hayata tutunuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…