allahım bebeğimi geri ver özlüyorum onu arkadaşlar meleğimi kaybettim 2 aylıkken

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
canım benim allah sabır versin sanada eşinede. bende daha 4 haftalığım. düşünmesi bile çok zor bişi. allahım en kısa zamanda bir bebiş daha nasip etsin size. ozaman belki biraz rahatlarsın. kıyamam.....

çok geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin...o miniciktir daha eli kolu belli olmaz ki benzetmişsiniz sadece...bu kadar yıpratmayın kendinizi lütfen aynı cıyı 2 kez yaşamış biri olarak verende allah alanda allah,elden bişey gelmiyor...lütfen metanetli olun...bakın çok şükür hamile kalabiliyounuz buna şükür..rabbim tez zamanda kuganızı doldursun...

bende 16.5 haftalık kuzumu kaybetmıŞtım kalbı atsın dıe ne dualar etmıŞtım rabbım yenıden karnını evlatla doldursun cnm

allah sabır versin cnm üzülme demk olmuyor bnm bebegimikaybedeli 10 ay oldu hala aglıyorum ama ilk günkü kadar acsı yok alaha sükür insan o acıyla kalsa kafayı yer allhım insallh yeniden nasip eder unutturrur acılarını

canım çok zor yaşadığın anlıyorum seni ama napalım Rabbim nası uygun gördüyse o olur Allah büyük bi bildiği vardır; demekki bebeğin sağlıklı deildi sağlıklı olmayan tutunamazmış rahimde rahim atarmış onu hayırlısı olsun sağlıksız bi bebek doğsaydı o nekadar çile çekecekti bi özrü olsaydı sende onunla birlikte çekecektin hayırlısı Allahtan Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah

bajk cnm ben birini 12 haftalıkken birinide 16.5 haftalıkken kalpleri durdu kaybettim 6ay arayla şimdi 7aylık dünya tatlısı kızım var sabret sabrının mükafatını alcan hayırlısı buymuş de melegin cennette seni karşılıcak onlar şefaatçi meleklerimiz bize yol göstercekler cennette

allah sabır versin çok geçmiş olsun.canım en kısa zamanda rabbim meleğini tekrar gönderir inşallah yazını okurken çok kötü oldum iki hafta önce benimde sabaha karsı kanamam olmustu çok korkmustum seni okadar iyi anlıyorum kı rabbim kımseye yasatmasın bunu

Canım başın sağolsun meleğin seni ve babasını almadan cennete girmem diyecek Rabbimin sevdiklerinden ne kıymetli onun yanında toplamaya calış kendini 101 gün oldu 35 haftalıktı kuzum sabır dile Allahtan

Allah sabır versin canım dayanması güç ama şükredeceksin inşaallah acın hafifleyecek geçecekmi hayır rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip etsin benim de ilk bebeğim 10 haftalık karnımda öldü dediğin gibi kolu bacağı vardı patolojiye giderken görmüştüm ama şimdi 4 aylık bir kuzum daha var bol bol şükret ve sabır göster karşılığını alırsın Allah ın izniyle

allahım kimseye kaldıracagı yükü yüklemez bende 2 düşük yılbaşında 17 haftalık suyu bitmiş diye ölü dogum yaptım 4 4 günlük hamileyim inşallah allahım hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alırım inşallah allahım herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah allaha emanet olun arkadaşlar:emir_bebek:

6 haftalıkken kanamam olmuştu.acile gittik keseyi gördük.8 haftalıkken tekrar kanamam olmuştu.gecenin 3 ünde.büyük bir parça düşürmüştüm.bende eşimde o düşen parçayı bebeğimiz sanmıştık.ama değilmiş.ertesi günü doktora gittik.ultrasonda kızımın kalp attışını dinledik.allahın mucizesi benim meleğim.şimdi 26 haftalık.sen tekrar ultrasona girdinmi?doktora göründünmü?

Arkadaşım başın sağolsun. Bu acının büyüğü küçüğü olmaz ama bak ben üç yavrumu kaybettim. 5 aylık olmuşlardı. çok acı çektim ve hala çok canım acıyor. En azından yavrun çok minikmiş. Inşallah cenetten kardeşini gönderir sana. Bak hem kendiliğinden gebe de kalabiliyormuşsun. Benimkiler tüptü. Yani demem o ki beterin beteri var. Elbet benden çok acı çeken anneler de var.
Senin acın çok taze. Biraz zaman geçsin. Inşallah kalbin brbrk umudu ile dolar yeniden.

Back
X