- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi cileli0001
-
hakkinda hayirlisi canim ama o kadr cekmissn drgsnems sanmam degissn ama ins değişirKendime yüz kremi alirim leke giderici kremler alirim gider kendide alir hemen bakim kremleri off bazen diyorm kendime cekmisim Ben bee
Ah iste bizler zaten adamlari azdiriyoz tavrimizi loymadigimizdanEvet bende sucluyum ilk yillari cok safdim salak gibi icimde art niyet ķötüluk yokdu nebilim böyle olacagini akil verende olmadiki hic bana
Kendime yüz kremi alirim leke giderici kremler alirim gider kendide alir hemen bakim kremleri off bazen diyorm kendime cekmisim Ben bee
inanmıyorum bu nedirben sacimi boyarim gider kendide sacini boyar kiskanclikdan yaaa kaşlarimi alirim sen kime güzel görünuyon der ertesi gün bakarim kaşlarini aldirmiş sen niye yapiyon ya laaan niye.
boşan derler anca ama o en son cağre fikir istiyorum akıllı hanimlardan nasil itaat etiririm bu artisti bana
Ömür boyu ne demek derkenBir bakalim canim biraz zamana verdim yaaaa saten öylede böylede boşanmak benm kaderim ömur boyu calismak nedemek ya
Tek kelimeyle haklısınİçerde böyle bir adamın ağız kokusunu çekeceğini,git çalış dışarda insan gibi yaşa kusura bakma ama hala düzeltmek ne alaka ayaklarının üzerinde durmakmı zor yoksa bu adamın kahrını çekmekmi?sana oturmak kolay gelmiş.. Öyleyse çekmeye devam..
Aynen kadınız diye aciz değiliz,çok şükür Rabbime...Tek kelimeyle haklısın
Bir de kocaya itaat denilmesi daha da sinir bozucu tembelliğ e kılıf!
Ben de dindar olmaya çalışıyorum kapalı giyiniyorum ama bunlar çalışmanız için engel değil kendi ayaklarınız üzerinde durun kendinize güvenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?