ALLAHIM ben bu adami ömür boyu cekicemmi şimdi ya :'(

Çok şey duydum da
Ben saç boyasam o da boyar ben kaş aldırsam o da aldırır ne demek
Kocan mı eltin mi şaştım

Sacinizi boyatip kasinizi aldirdiginizda oda yapiyor diye okudum
Sonra gorumceniz vs falanmi acaba die bir daha okudum
Inanamadim aklima gecen gunki konudaki bayanin ebru kocasi geldi
Hic boyle bir adam duymamistim

Doğru söylüyorsun hiçbişeyin zamanla düzeliceği yok kimse demisse yalan demis 5 sene oldu halen tik yok kendini begenmis birisi cok sevindim anenin şifa bulmasina ana gibi yar olmaz

Evet arkdaslar inadina kaşda alir sacda boyar benden daha genc alimli gözükmek icin incecik almaz ama alir yinede ar yok sonucda bana bügun öpücuk veriyo ne icinki karakterin 5 para etmedikdeb sonra hayatm mahvolmus 1öpücukle gecicekmiki ne lafdan anlar ne sözden kendi bilini okur beni hiiiiiic umursamaz okuyupta derdimi dinliyenlere allah razi olsun eş dost yokki anlatim sizden baska

bnm anlayamadgm siz sacnizi boyuyorsunuz, ayni zamabda esiniz boyuyor. Kaş aldiryorsunuz, ayni zamanda oda kasini aldiryor sasrdim doğrusu. bi insani degstrnek mumkun degil yedisinde nasilsa yetmisinde de aynıdır

Hiç umursamaz. ..elin çıkardığını adam edemezsin güzelim. Sen hayatının tadını çıkarmaya bak bişe diosa He de gül geç

Doğru söylüyorsun hiçbişeyin zamanla düzeliceği yok kimse demisse yalan demis 5 sene oldu halen tik yok kendini begenmis birisi cok sevindim anenin şifa bulmasina ana gibi yar olmaz
sağol canım ana gibi yar olmaz benim babam başka kadın için bizi evlatlıktan reddetti iyi düşün artısıyla eksisiyle sona kararını ver ve ne olursa olsun kararından vazgeçme ömür senin hayat senin çocukları yaşları lerledikçe anlayacaklar ne olduğunu zamanla düzelecek bişey yok başta nasılsa öyle gidiyo

evlilikte eşler birbirine saygı duyacak sen yapıyosun ben yapde yapacam diye saçmalık olur mu o zaman sen çocuk doğurdun oda doğursun nasılsan seni öyle kabul edecek sende onu kabul edeceksin olmuyorsa olmuyordur zorlamaın mantığı yok

bnm anlayamadgm siz sacnizi boyuyorsunuz, ayni zamabda esiniz boyuyor. Kaş aldiryorsunuz, ayni zamanda oda kasini aldiryor sasrdim doğrusu. bi insani degstrnek mumkun degil yedisinde nasilsa yetmisinde de aynıdır
Kendime yüz kremi alirim leke giderici kremler alirim gider kendide alir hemen bakim kremleri off bazen diyorm kendime cekmisim Ben bee

Bir bakalim canim biraz zamana verdim yaaaa saten öylede böylede boşanmak benm kaderim ömur boyu calismak nedemek ya

Canim iyi olmayada calisdim sakinde oldum hep he he dedim busefer iyice abarti iyice ezmeye calisiyor nasil bir imtihan anlamiyorum gercekden imtihan dedin 5 10 sene gecerde bu huy meselesi gecmez be anam

Eğer önceleri kızıp sonraları ikna olur deseydiniz yavaş yavaş ikna yolunu seçin derdim. Çünkü çalışmaya başlarsanız tutumu değişebilir. Ama boşar diyorsanız yapılacak çok bir şey yok. Ya bu şekilde devam edeceksiniz ya da başka bir çözüm bulacaksınız.

5 yıl nasıl dayandın bu bencil tontişe sen

Allahim cok cok sabir versin cok uzuldüm allah herkesin hayirlisini cikarsin karsimiza ama iste basa gelince cekiliyor oylde boylede hep dua et derim sabret cocuklarin icin biliyorum insan bunaliyor ama napcaksin herzaman daha kötünü düsun sükret adamin normal olmadigida belli seni iyi tanımış o yuzden istedigi gibi davraniyor tavrinizi koyun dicem ama gec kaldiniz adamlar zamaninda tavrinizi görur oyle davranir boylelerine zmaninda sert bir sekilde tavir koymak lazim allah yardimciniz olsun insalalh duzelir

Evet bende sucluyum ilk yillari cok safdim salak gibi icimde art niyet ķötüluk yokdu nebilim böyle olacagini akil verende olmadiki hic bana

Yanlis secimlerinizin, kendinizi ezdirmenizin sorumlusu olarak allahi gosteripte bu allahin imtihani demeyin lutfen. Allah akil vermis. Siz de aklinizi kullanip kendinize deger verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…