Allahim ben nerelere gideyim

Annesi gibi davranmayın, eş gibi, sevgili gibi davranın...

Her söylediğine ve yaptığına takılmayın, onu ve kendinizi rahat bırakın..

Sürekli peşinde koşmayın, bırakın o size gelsin...

Kendinize farklı bir uğraş bulun...

Tüm bunlar evlilik terapistlerinin önerileri.... Bir de bunları deneyin.. Karşınızdakini değiştiremiyorsanız siz değişin..

malesef bende degisemiyorum

Samire özlettin kendini..
Samirecim üstüne düşme bırak koyver gitsin. Umursama napiyorsa yapsın

Samire özlettin kendini..
Samirecim üstüne düşme bırak koyver gitsin. Umursama napiyorsa yapsın
O zaman kendimi daha mutsuz hissediyorum cunku kendimi umursamıyor gordugumde cok zoruma gidiyor hep onun dedigi oluyor bu evde

O zaman kendimi daha mutsuz hissediyorum cunku kendimi umursamıyor gordugumde cok zoruma gidiyor hep onun dedigi oluyor bu evde

Samirecim acaba sen biraz davranışlarını mi değiştirsen. Bak kavga gürültüyle olmuyor. Eşine tatlı dille yaklaşsan belki de daha iyi olacak. Siz karşılıkli inatlasiyorsunuz sürekli ve bu da karşılıklı saygıyı bitiriyor.

Evet oyle inatlasma oluyor ama bu defa ben iyi davransam kendimi kullanilmis gibi hissediyorum cunku hic kiymet bilmiyor

ne giyerse giy donsun k.çı
ne yersen yesin aç kalırsa benim mi karnım aç kalacak zıkkımın kökünü yesin...

şaka bir yana böyle çocuk gibi davranmayın eşinize adam tabi ki de annesiymişsiniz gibi nazlanır...

Oylede ben basak burcuyum herseyi yeri ve zamaninda olmasini isterim ya kahvalti icin bile iki saat uyanmasini bekliyorum o zamana kadar sinir krizi cekiriyorum oda aslan burcu hic anlasdigim burc degil
sen kac senelik evlisin peki bu kadar bıktın emin ol seneler gecince erkek düzene girer

Iki seneyi gecti konussak rahatsizligim belli etsem begenmiyorsan git diyor valla bikmis durumdayim
bak gercekten sen yazdık ca bunları ben mi yazdım diyorum esimle 2 3 senelik evkilyken oda böyleydi ne laflar ne küfürler beni dinlemezdi falan arada ama eger ona ders vermek istiyosan kaybetme korkusu yaratman lazım

canına tak ettigi bi anda kavga et ve ailenin yada arkadasının yanına git emin ol tutusucak ve degisicek hatta annen onunla konussun baban bilmesin annene de anne arkamda oldugunuzu hissetsin diye

bide esinin isi nasıl kendina kenara paraa at

Annesi gibi değil eşi gibi olmanı istiyordur belki
Kocaman adam ceketini ne zaman giyeceğini bilir herhalde

Biraz birikim yapabiliyorum annem konusmak istiyor ama ben konusma diyorum cunku daha cok cephe alacak ailme karsi

al
Biraz birikim yapabiliyorum annem konusmak istiyor ama ben konusma diyorum cunku daha cok cephe alacak ailme karsi
alsın daha kötü ne olabilir ki bence en azından senin ailenin icini esin bilemez anne desin sen kızımı ne zannediyosun biz sana sevgimizden bisey demedik kızımızın arkasındayız dese o cümle bile yeter sana s. git ditemez emin ol

İste ama sonra bana çektirir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…