allahim beni affet verdigin cana kiydim

azra53

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
1.908
566
373
İzmir
arkadaslar lutfen beni yargilamayin yaralamayin zira buyuk bi yara var zaten icimde hemde oyle bir yaraki oncelikle bilenler bilir iki yasini doldurmus bi oglum var calismiyorum bundan iki ay once dkh kullaniyordum ve birden adetim kesildi iki ay olmadim sonra doktora gittim ve bana bunyeme iyi gelmedigini birakmam gerektigini soyledi ve ilaci biraktirdi adet sokturucu bi ilac vetdi ismi dusthaton du sanirim on gun ic gel sreil takalim dedi tamam dedim dkh biraktim bu ilaci icmeye basladim 5gunu pembemsi bi kanamam olustu tabi biz nasilsa ilac koruyordur diye ek korunma yontemine gecmedik sonra adetim gelmedi bir turlu tabi ilac icmeye devam adiyorum ben diyorum kesin dkh dan oldu bekledim ilac bitti gelmedi adetim ve mide bulantisi baslamisti ve icimi o korku sarmisti acaba hamilemiyim diye bi cesaret gidip test alip yaptim ve sevinilmesi gereken bi durumda hungur hungur agladim cunku oglum daha cok kucuktu maddi manevi bakamazdik bu kesindi kiraciyiz inanin ancak gidi gidina yetiyor hadi isin maddi yonunu gectim hic kimse yok ki nasil birakip kontrole gidicem esim de bende istemiyorduk ama tabi ki cok zor olsada bunu yapmak zorunda kaldik 5 haftalikmis ama gercekten mucize gibi ogluma cok zor gebe kalabilmistim bu korunmamiza ragmen olmustu ama biz o mucizeyi yok ettik parcalamadan vakumla aldilar iki hafta oldu kendime gelemedim inanin siz benim yerimde olsaydiniz ayni seyi yapardiniz cok ama cok zor bi durum kinamayin kimseyi basiniza gelmesini istemem hic bi bayanin oglumun yuzune bakamiyorum her sey tuhaf geliyor hep bi vicdan azabi kuru ekmek yeseydim gine baksaydim diyorum bazen bazende olmasi gereken buymus diyorum belkide sizinle paylasip rahatlamak istedim biraz bu arada yasim 22 cok genc anne oldum 18 yasinda evlendim bu seneyi boyle gecirip seneye oglumu krese verip calismayi dusunuyorum unutmak istiyorum ama her gece ruyalarimda bi kiz cocugu benden kaciyor kosuyorum pesinden yakalayamiyorum belkide kizim mi olacak ti bilmiyorum cok cok zor kelimer yumruk gibi oturuyor icime

Ne desem bilemedim.Yüce Allah Kuran da buyurmuş yoksulluk korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin.Onların rızkını biz vereceğiz diye.
Allah affetsin ne diyeyim olan olmuş.

Ne diyecegmi bilemedim.
Sızı kınamıyorum,ama 2 kayıp ve delicesine bebek isteyen ben.
O rızkıyla gelirdi.
Ben sogan ekmek yer evlatlarıma bakardım...
Ne kadar istiyorum bebegm olmasını..
Tek kelime Rabbim Sizi Affetsin.

Cana kıymaktansa bir süre zorluk çekmeye katlanabilmeli insan
Ama olan olmuş yapacak bir şey yok

Ama keske aldirmasaydiniz
Eger durumunuz iyi degil diye aldirdiysaniz daha kotu
Allah onun rizkini verirdi
eltim gibi vicdaniniz rahatlasin diye bi tane yaparsiniz heralde
allah affetsin ne diyim

burda bu konuyu açarak daha mutsuz olursunuz çünkü kk da çoğu kimse size yüklenicektir seçim sizin seçiminiz beni ilgilendirmez ama yargılamayın demişsiniz genede bu konuyu açmışsınız doğru bir seçim değil konu açmak

Siz benim yerimde olsaydınız aynı şeyi yapardınız- demişsiniz, bunu kabul etmiyorum
bi kaybım var ve içimi çok acıtıyor
Allahım affetsin sizi..olan olmuş, diyecek birsey kalmıyor

Allahın verdiği canı allah alır çok büyük günaha girmişsiniz bunun vebali büyük sende eşinde tövbe etmelisiniz.Bu vicdan azabını artık sürekli yaşayacaksın.Rızkı verende Allah alanda Allah....Allah size bir emanet vermiş siz de onu öldürmüşsünüz keşke aldırmayı düşündüğün zaman konu açsaydın belki vazgeçerdin bu günaha girmezdin Allah affetsin sizi

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.
Hayatımızda isteyerek veyahut istemeyerek ne kadar çok günah işledik kim bilir? Büyük ihtimalle bu yaşadığınız olay ömür boyunca aklınızdan çıkmayacak ama bakacak durumumuz yok diyorsunuz. Bebeğiniz doğup, büyüdüğünde siz maddi ve manevi olarak ona yetmediğiniz zaman daha çok acı çekecektiniz belki de. Doğsaydı, Allah rızkını verirdi, kuru ekmek yer onu büyütürdüm.... değil işte. Öğretmenim, bir çok öğrencimin kışlık ayakkabısı, montu, evlerinde yakacakları, yiyecekleri, ceplerinde paraları yok. Yardım kuruluşları, bizler ne zamana ve nereye kadar yardımcı olabiliriz?
Kendinizi bir an önce toparlarsınız inşallah.

Ben 3 kayıp yaşadım,''sağlıklı olacaksa ve hayırlısıysa'' diye dua ediyorum hep sonrası için ,
''ne olursa olsun 1 tane olsa bari'' demedim hiç,
ne olursa olsun değil,hayırlısıysa dedim hep..

Çok zor süreçleden geçtim ancak asla kürtaj yaptırması gerektiğini düşünen birisi için
''ben bir tanesine sahip olamadım,o olmuş aldırıyor,kuru ekmekle besleseydi de doğursaydı''
demedim..
Çünkü herkes kendi yaşamından ve tercihlerinden sorumlu,
ben 1 taneye sahip olmaya çalışıyor olabilirim belki daha fazlasına bakabilecek maddi ve manevi gücüm olabilir,ama bu benim şartlarım..

Kendi şartlarım ve kendi yaşadıklarımla başkalarının hayatları hakkında asla fikir yürütemem..

Bu dünyada çocuklarımız,bize tanrının bir emanetiyse,emanetlerimize iyi bakacağız,
Diğer dünyada,bu dünyada yaptıklarımızın karşılığını göreceksek de göreceğiz,
ama bu dünyadayken dünyaya getirdiklerimize en iyi şekilde bakmak önemli olan,
bakamayacaklarımızı da dünyaya getirirsek,bunun diğer dünyası yok mu..

5 yıldır anne olmaya çalışan bir kadın olmama rağmen benim fikrim bu...

Üzücü ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok,
üzülmemeye çalışın..

Sevgiler..

Kinamak icin degil sadece fikrimi soyluyorum.
Cinsel beraberlik insanlarin hakkidir, kurtaj hakkimiz degildir tabi saglikla ilgili nedenler ayri.

Birde kotu oldugunuzu soyluyorsunuz, hem affedilmek hemde vicdanen iyi olmak icin bol bol tovbe istigfar tavsiye ederim.

allah afffetsin olan olmuş yapacak tek şey tövbe etmek duygularınızı bu kadar yoğun yaşamanızın bi sebebide hormonlarınız 40nız çıkınca daha rahatlarsıız

Keşke konuyu can'a kıymadan önce açsaydın daha faydalı olabılırdı yazılanlar senin için.
kımsenın kimseyi kınama ayıplayıp yadırgama gibi durumları olamaz.sanki kimin günahı yok ki...
Rabbim rızkını verir dünyaya gelenin bunu aklınızdan çıkarmayın bence.belki düşecekti belki bu bir sınavdı sizin için ama insan bazen kör olabiliyor .sadece şahsi fikrim bu.
Ama artık olana çare yok sadece bundan sonra daha saglıklı karar verebilmek önemli olan.buna öncelikle bu durumları unutmaya çalışarak ve Allahtan af dileyerek başlayabilirsiniz.
Dilerim Rabbim yardımcınız olur.

valla canım çocuğum olmadığı haldedüşüncesi bile içim cızzz etti ki senin bi ewladın var ve annesin annelik hislerin daha kuvvetli ve daha merhametlisin nasıl yaptın bilmiorum arkadaşım ama allah affetsin .. her bebek bereketiyle gelir bu böyledir allah katındA SANA örnek verim hemen bizim ewe 950 tl maaş girio 500 tl kira ödüyoruz elektrik su 150 650 tl. kaldı 300 tl . şu 300 tl ile biz bebek istiyoruz biliyormusun . çünkü ben bir müslüman olarak güvencem rabbim ondan isterim o bana verir . biz 5 kardeşiz ve hepimizin arasında 1 yaş var annem hepimize 3 yumurtayı paylaştırırdı . belki ç yatardık ama annemin koynu doyururdu bizi.. adet söktrücü kullandığın halde ki bu çokzor ihtimal hamile kaldın.. bu sana allah tarafından bi sınavdı .. geçtin mi geçemedin mi onu rabbim bilir.. ama sebeplerin hiç geçerli şeyler değil.. üzgünüm ne için üzgünüm sölim dünyayı görmei hakedipte göremeyen bebek için . arkadaşım seni avutmak için avutucu yalanlar sölemek isterdim sana allah yukarda söyleyemem yalan

siz olsanız aynı şeyi yapardınız demişsiniz de, ben olsam asla ve asla aynı şeyi yapmazdım, hele ki saydığınız sebepler hiç de geçerli değil kusura bakmayın. keşke hemen aldırmayıp az daha düşünseydiniz.

canım bende ikinci çocuğa bakamam şartlardan dolayı korunuyorum korkuyorum ya olursa diye hamile kalırsam hayallerim bitecek okuyorum devam edemiycem ev hanımı olucam, kim bilir senin ne derdin vardı ama yinede keşke aldırmasaydın ikinci el giydirirdin emzirirdin devlet hastanesine götürürdün ucuz bez alırdın büyütürdün büyütünce de çalışırdın düşünme bence ya hatta konunu kapattır yüklenmesinler sana

Yapmıisınız bir hata hemde çok büyük bi hata ama keşke buraya yazıpta bukadar kişiyi bu duruma şahit kılmasaydınız..

Bazı günahlar bukadar açık konuşulmamalı bence..

Böyle konulara yorum yapmam özellikle.Ama yazdığınız konuda kırmızı ile bbelirttiğim cümleyi görünce dayanamadım.
5 yıl özel kadın doğumcuda çalışmış asistanlık yapmış biri olarak diyorum ki vakumla alındı parçalanmadı diye bişey yok !!!! Zaten vakumun amacı parçalayark almak kendinizi böyle kandırarak rahatlatmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…