allahım bu tutumlulukla ne yapıcam ben bu adamla yaa deli olacağım artık

bulaşığı çocuktan önce elde sık sık yıkardım. çocuk olunca çamaşır yıkama sıklığım arttı bulaşık sayımda arttı. şimdiyse bulaşık makinasını sürekli olarak kullanıyorum.elde nerdeyse hiç yıkamam. makinada yıkanmayacaklar dışında. su faturam eskisine nazaran daha az geliyo.

ben lcd tv yi fişten kapatmaya başladım ve 10 tl fatura düştü gerçekten baya etkiliyo.

ayyyy kardes boyle cimrilerle gecim cokkk zor yaaa benim 15 yasinda erkek arkadasim vardi cimrilikden her bulusmamizda sokakda gezdirirdi ev telefonuna 3 kez cagri atan denyonun tekiydi ben geri arayim diye daha gecenlerde bir arkadasimla internetten gorusuyoruz o biliyordu benim onunla flort ettigimi simdi onun karisiyla arkadasmis ayyyy sera ne sanslisin heee o cimriyle evlenmedigin icin halen daha o kirmizi siyah montu giyiyor dedidusunun yani ben 15 yasimdan 31 yasima geldim adam halen kisin o montla geziyormus durumuda cooookkk coookk iyi karisida dert yaniyormus onun cimriliginden ayni seyleri giymesinden bende dedimki arkadasa soyle karisina bi gece yirti versin montunu kiz onuda dedimde kadincagiz bi kere denemis adam anasina bi guzel dikdirmis dediyok anam omur tuketir boyle pintiler simdi benim kocamda tam tersi cok israfci yok anacim erkek milletinin tam ortasi yoookkkkkkk henuz bulan oldumu merak ettim dogrusu

Bırakın yıkasın da elleri donsun soğuk suda,krem filan da vermeyin çatlasın elleri biraz..

Bende bırak kendi yıkasın dicem ama zaten yıkıyormuş Bence yıkamasında ıslak mendille silsin yeniden kullansın daha çok tasarruf eder

Aman Allahım ömür törpüsü resmen tutumluluk falan değil bildiğin cimrilik, pintilik bu Allah yardımcın olsun, bol bol sabır versin sana :44:

Merhaba;
Mont olayına gerçekten güldüm:))Ama maalesef benim eşimde çok israf.Maydonoz al desem 4-5 bağ alır,ekmek al desem 4 tane alır ki biz çalışıyoruz kim yiyeyecek o kadar ekmeği.Dediği de olsun hayatım bayatlarsa fırında kurutursun.:)))Ortası yok gerçekten.Valla adama bişey al demeye korkar oldum:))o derece.

cnm hiç tartışmaya girme bence. sen makineye yerleştir. çıkarıp yıkasın istiyorsa hiç seslenme. eğer sana derse niye makineye doldurdun da elinde yıkamadın. de ki elde yıkama daha çok su harcıyo böyleisrafa razı olamam ben asla. ayrıca ülkede kaynaklar tükenirken. sonra kestirip at konuyu yani bitir konuşmayı başka lafa geç. sakın yıkama elinde. bir kere yıkarsan yüz bulur sonra

geçen ketle da su ısıtıyorum eşim gitti elektrik saatine baktı. yavrum bu ketle yüzünden çok elektrik geliyormuş. fıldır fıldır dönüyo saat dedi. bende yaaa öylemi hayatım yapacak bişi yok ama dedim .kestirip attım. bir kaç gün sonra yine açtı konuyu. dedim ben işten gelip yemek yapıcak çay yapcam bi saat suyun ocakta ısınmasını bekleyemem dedim. bitti. konu bir daha açılmamak üzere kapandı. ama benimki cimri değil bizim elektrik 100 tl geliyor :)

ketle 1 dakikada ısıtıyor..
ocak 10 dakkada..
deseydın ya ocaktan çıkan gaz bedava mı

ocak 10 dakkada..

hemde ocak tüplü düşün artık tüp 75 tl fln

ama boşver ona açıklama yapıp tartışacak değilim . tartışmaya üzrinde konuşmaya bile izin vermedim. kullanıcam bitti :)))))))

Allah sabır versin cimri insanlarla uğraşmak hakikaten çok zordur...Hele ki makineye yerleştirilen bulaşıkları çıkarıp yıkayan bi adamsa..

ocak 10 dakkada..

slm kızlar gunaydınlar. kettle konusunu bızzat test ettım. sureklı kettle kullanırken 70-80 gelen faturam kettle kullanmayı kesınce 50 ye dustu baska hıc bır seyı kısmadım . kettleı cok kullnırdım sadece. ama doğalgazlı evım, tüp ne kadar yakar bılemem tüpe göre belkı avantajlıdır.ama doğalgaza göre değil denedım cunku.

cnm biliyorum ketle çok elektrik harcıyo. tüpte hiç dayanmıyor. suyu ısıtana kadar çok tüp yanıyor. tüplü olmasa bile şahsen ben kullanırım. çok işime yarıyor. 5 dakikada çay yemek fln. elim hep ketle da valla :)

Bu da iyi, aynen devam siz dizin o yıkasın işte ne güzel :)

benim bir komşum vardı fatura çok gelince kocası keetle ı çöpe atmış kadın çok üzülmüştü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…