- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Müstakbel eltinizde pek gamsız.ben gidemezdim asla.kaynin ayrı bir saygısız.bir insansın evine gidilirse zamanlı gidilir ve öncesinde izin alınır.kayinvalidenizle etraflıca konuşun bu konuyu.esiniz ne diyor bu konuda
Herşeyin bir adabı vardır.ve bunlar görgü kuralidir.kim ne düşünürse düşünsün.taviz vermeyin,gerekirse kötü gelin olun.gercekten çok ayıp bunlar.yarin öbürgün daha çok sinir ederler bunlar sizi.Benden başka kimsenin umrunda olmayan bir konu. Ha birde kayinbabamin umrunda adam sinir oluyor boyle seylere hala yapmaya devam ediyorlar. Ben birine rahatsizlik veririm diye utanirim sıkılırım bunlarda boyle birsey yok malesef. Herkes bir gamsiz kaynanam sabret zaten evlenicekler bir aya dicek. Birde ben kayniyla eltinisini istemeyen gelin olarak kalicam.
Herşeyin bir adabı vardır.ve bunlar görgü kuralidir.kim ne düşünürse düşünsün.taviz vermeyin,gerekirse kötü gelin olun.gercekten çok ayıp bunlar.yarin öbürgün daha çok sinir ederler bunlar sizi.
Kapiya carsaf yastik birak acsin kendi yatagini. Saygisizlik bu
Benden başka kimsenin umrunda olmayan bir konu. Ha birde kayinbabamin umrunda adam sinir oluyor boyle seylere hala yapmaya devam ediyorlar. Ben birine rahatsizlik veririm diye utanirim sıkılırım bunlarda boyle birsey yok malesef. Herkes bir gamsiz kaynanam sabret zaten evlenicekler bir aya dicek. Birde ben kayniyla eltinisini istemeyen gelin olarak kalicam.
Ha bunlar baya baya yüzsüz.valla ne diyim canm olmadı artık o küsersin cidden bak.sen yine açıyorsun kapıyı telefonu.bide yatak odası yapıyorsun valla yapmazdim.onlar cirkefse ben daha cirkef olurdum.Canim benim daha onceki konumda var bir ara da gece 3 te geldiler emrivaki gecenin 3 unde saygisizca sesler falan cildirdim o zamanda ertesi gun yine geleceklerdi kaynima ddmki sen tek geleceksen basim ustune ya da eltim tek gelecekse ama sizi beraber evimde agirlamak istemiyorm o gece gelmemislerdi ama yine gorundugu uzere yuzsuzluk yapip geldiler. Kiza da ayri soyledim istemiyorum diye ne uyku kaldi ne bişey.. o zaman da konu acmistim kk uyeleri uyarmammi soylemislerdi. Ben daha sert bir dille uyardim.!
Yataklarini actim ustune pijama verdim bir ustlerini ortmedigim kaldi. Birde yatak begenmiyorlar.
bunun kaynınızla eltinizi istememekle alakası yok ki...
telefonu açacağınıza sesini kıssaydınız keşke, ya da eşinize kalk da yatak aç ben çok yoruldum deseydiniz...saat gecenin 2 si çünkü erken bir saat değil. bu saate kadar bekleyip de kimseye kapı-yatak açmak zorunda değilsiniz.
Ha bunlar baya baya yüzsüz.valla ne diyim canm olmadı artık o küsersin cidden bak.sen yine açıyorsun kapıyı telefonu.bide yatak odası yapıyorsun valla yapmazdim.onlar cirkefse ben daha cirkef olurdum.
Kaç kere aramiş duymamişm. Sonra uyandim aradim benim dusuncem kapiyi acip hemen geri yatmakti ama eltimde gelince ohooo uyu uyuyabilirsen
"beğenmiyorsanız gelmeyin" diyin siz de, şakayla karışık tabi ki... gülerek, dalga geçer gibi... eşek değillerse anlarlar herhalde
Hadi bare evlenecek mis yakında inşaallah düşerler yakandan canm.Cnm adap ogreten olmassa bunlarda boyle takilmaya devam ederler. Sozlerimin de bir onemi yok bunlar icin varsa yoksa kendi bildikleri.. zaten evleneceksiniz neyin israri daha bu gorumcemde cok sikayetci bu durumdan. Onlara da aynisini yapiyorlar
bir dahakine çok uykum var, bu saatte bir daha yatak hazırlayamam diyip gidin odanıza kapatın kapınızı ve yatın...
hani 1 kere olsa neyse ama bu tekrar etmiş, daha da tekrar eder.
sizin kalkmayıp eşinizin kalkması konusunda ısrarcıyım...
Ben anlamadim. Bunlar evli degil dimi. Emriye gelme dediniz ve yüzsüz yüzsüz yine geldi. Ve gece birlikte geldilerkendi evleri nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?