Allahım çıldıracagım.!

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Allah hepinizi yüzsüz insanlardan uzak tutsun inşallah çunku ben ziyadedisiyle yuzsuzlerin icinde yaşiyorum... Çok sinir oluyorum artik insanlarin bu şekilde davranmasina sabrim da cok şasiyor... daha once kaynimi uyarmış olmama ragmen yine geldiler eski konumdan bilenler bilir...

Kaynanamgil yatiya geldiler. Herkesi odasina yerleştirdim. Uyumaya cekildim henuz bekar 1 ay sonra dugunu olacak kaynim var. Onunda yatagini hazirladim o kadar yorgunumki uyudum. Neyse telefonum zir zir caliyor açtim bize yatak aç dedi . Yani yine eltimle geliyor evde birde yatak begenmiyorlar... Daha once uyarmis olmama ragmen hala ayni seyi yapiyorlar sert bi sekilde uyardim bidaha yapmazlar sandim hala yapiyorlar kafayi yicem. Kaynanami uyandirdim oglun gelininle geliyor diye hi tamam dedi geri uyudu cildiricam ciddi anlamda. Neymiş halsizmiş o yuzden onu da almiş gelmiş. Ya sen zaten misafirsin bu evde gecenin 2 sinde misafirken birde misafir getirmek nedir allah aşkina kizlar siz kabul edermisiniz boyle biseyi evimin her odasi dolu bunu kaynimda biliyor. Ya da ben cok buyutuyorum bilmiyorum. Uykumdan da oldum bu saatte. Rahatliga bakarmisiniz sirf bu yuzden memleketi terkedicem..!

Müstakbel eltinizde pek gamsız.ben gidemezdim asla.kaynin ayrı bir saygısız.bir insansın evine gidilirse zamanlı gidilir ve öncesinde izin alınır.kayinvalidenizle etraflıca konuşun bu konuyu.esiniz ne diyor bu konuda

Benden başka kimsenin umrunda olmayan bir konu. Ha birde kayinbabamin umrunda adam sinir oluyor boyle seylere hala yapmaya devam ediyorlar. Ben birine rahatsizlik veririm diye utanirim sıkılırım bunlarda boyle birsey yok malesef. Herkes bir gamsiz kaynanam sabret zaten evlenicekler bir aya dicek. Birde ben kayniyla eltinisini istemeyen gelin olarak kalicam.

Herşeyin bir adabı vardır.ve bunlar görgü kuralidir.kim ne düşünürse düşünsün.taviz vermeyin,gerekirse kötü gelin olun.gercekten çok ayıp bunlar.yarin öbürgün daha çok sinir ederler bunlar sizi.

Canim benim daha onceki konumda var bir ara da gece 3 te geldiler emrivaki gecenin 3 unde saygisizca sesler falan cildirdim o zamanda ertesi gun yine geleceklerdi kaynima ddmki sen tek geleceksen basim ustune ya da eltim tek gelecekse ama sizi beraber evimde agirlamak istemiyorm o gece gelmemislerdi ama yine gorundugu uzere yuzsuzluk yapip geldiler. Kiza da ayri soyledim istemiyorum diye ne uyku kaldi ne bişey.. o zaman da konu acmistim kk uyeleri uyarmammi soylemislerdi. Ben daha sert bir dille uyardim.!

bunun kaynınızla eltinizi istememekle alakası yok ki...

telefonu açacağınıza sesini kıssaydınız keşke, ya da eşinize kalk da yatak aç ben çok yoruldum deseydiniz...saat gecenin 2 si çünkü erken bir saat değil. bu saate kadar bekleyip de kimseye kapı-yatak açmak zorunda değilsiniz.

Ha bunlar baya baya yüzsüz.valla ne diyim canm olmadı artık o küsersin cidden bak.sen yine açıyorsun kapıyı telefonu.bide yatak odası yapıyorsun valla yapmazdim.onlar cirkefse ben daha cirkef olurdum.

Kaç kere aramiş duymamişm. Sonra uyandim aradim benim dusuncem kapiyi acip hemen geri yatmakti ama eltimde gelince ohooo uyu uyuyabilirsen

Ha bunlar baya baya yüzsüz.valla ne diyim canm olmadı artık o küsersin cidden bak.sen yine açıyorsun kapıyı telefonu.bide yatak odası yapıyorsun valla yapmazdim.onlar cirkefse ben daha cirkef olurdum.

Cnm adap ogreten olmassa bunlarda boyle takilmaya devam ederler. Sozlerimin de bir onemi yok bunlar icin varsa yoksa kendi bildikleri.. zaten evleneceksiniz neyin israri daha bu gorumcemde cok sikayetci bu durumdan. Onlara da aynisini yapiyorlar

Kaç kere aramiş duymamişm. Sonra uyandim aradim benim dusuncem kapiyi acip hemen geri yatmakti ama eltimde gelince ohooo uyu uyuyabilirsen

bir dahakine çok uykum var, bu saatte bir daha yatak hazırlayamam diyip gidin odanıza kapatın kapınızı ve yatın...
hani 1 kere olsa neyse ama bu tekrar etmiş, daha da tekrar eder.
sizin kalkmayıp eşinizin kalkması konusunda ısrarcıyım...

Ben anlamadim. Bunlar evli degil dimi. Emriye gelme dediniz ve yüzsüz yüzsüz yine geldi. Ve gece birlikte geldiler kendi evleri nerde

Derin nefes al ve sakinleş canım önce.Sonrasında o yatağı aç ve yatıp uyu sabah kahvaltı masasında ciddi bir surat ile ve biraz da sinirli bir halde konuyu aç ben bunu istemiyorum de ve kayınpederine de haksız mıyım baba de...Böylelikle kayınpederiniz size destek olmak zorunda kalır eltiniz ister istemez geri adım atar.Kayınvalidenizin çok değişeceğini sanmıyorum.kaynınız ile tekrar konuşmanız gerekir ve bu defa daha net açıklamalar yaparak yapın bunu...Siz evlisiniz mahrem bir hayat hakkınız var. Bunu belirtin özellikle evlemdiğinde ne yaşayacağını anlatın bu durumda başına gelse...Nacizane fikrim budur.Dilerim işinize yarar. Nefret ediyorum bu tarz insanlardan iğreniyorum hatta çok çok haklısınız...

"beğenmiyorsanız gelmeyin" diyin siz de, şakayla karışık tabi ki... gülerek, dalga geçer gibi... eşek değillerse anlarlar herhalde

Cnm bir onceki geldiklerinde ciddi ciddi sizi beraber istemiyorum bu evde tek tek gelin kalmaya tamam ama beraber gelmenizi istemiyorum dedim. Bir oncekinde gece 3 te koltuk sesleri falan cikti bi ton ses guluşmeler kahkahalar oynasma sesleri cildirdim o zamanda.. yine geldiler

Cnm adap ogreten olmassa bunlarda boyle takilmaya devam ederler. Sozlerimin de bir onemi yok bunlar icin varsa yoksa kendi bildikleri.. zaten evleneceksiniz neyin israri daha bu gorumcemde cok sikayetci bu durumdan. Onlara da aynisini yapiyorlar
Hadi bare evlenecek mis yakında inşaallah düşerler yakandan canm.

Ben esimden degilde kaynanamdan yana kullandim bunu onunda umrunda olmadi. Eşim sert bir insanda degil ben hemen hareketlerime yansitirim. Hatta baktim bunlar oturuyorlar kim nerde yatmak istiyorsa yatsin umrumda degil ben yatmaya gidiyorum beni rahatsiz etmeyin dedim.!

Ben anlamadim. Bunlar evli degil dimi. Emriye gelme dediniz ve yüzsüz yüzsüz yine geldi. Ve gece birlikte geldiler kendi evleri nerde

Evli degiller cnm dugunleri 1 ay sonra daha yani bunlar zaten kaynanamgilde de beraber kaliyorlar. Kaynanama ben sen degilim benim evimde kalamazlar da demistim daha once. Babasinin evinden alip kendi evine getiriyor kaynim sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…