- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Çarşafı yastığı koy cekyata müstakbel gelin yapsın bı zahmet.uykum açılınca uyuyamam deyiverirsin en kötü.rizan olmadan gelip bir de yatak hazırlatiyorlar.tovbe yarabbim
Tatlim yaklasik 3 senedir beraber yasiyorlar sayilir haftanin 3 gunu kaynanamgilde kaliyor. Kayinbabam kizdigi halde sallamiyor. Bende de 3 senede 6 kere kalmişlardir hepsi olayli bitmistir. Şimdi arayip izin almalarini birak emrivaki yapiyorlar ki kaynim normalde cok saygilidir. Gelecekse arar musaitmsin der musait degilim dersem gelmez ama bu sekilde yaparak dayatmaya calisiyor bunu bana. En son gelmeyin beraber dedikten sonra kaynim eltimin yaninda bana bagirdi.. yani bir sey hosuna gitmesse bu sekilfe yapiyor dayatiyor. Simdi gece iki de gelmişler kavga cikarsam nolur cikarmasam kayinbabam uyanir bana hak verir ogluyla gelinini kovar evden uyuyamaz. Kaynim bana tavir alir oooof oooof
Ben sizi istemiyorum beraber tek gelin gelcekseniz dedikten 2 gun sonra eltimi aldi bize geldi aksam.! Biz aciz yemek yap dedi bende bakmayin oyle saf gbi her insanin her dedigini yapan biri degilimdir sertimdir yani ama kaynimida severim allah var simdi ama bu huylarindan nefret ediyorum tamam hazirlarim dedim yuzune bakmadim cunku ben utandm 2 gece once evimde şeee ettiler diye. Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur
Ne absürt bir konu. Sanırım aynı şehirde oturup yatıya eliyorlar. Sadece bu bile çok saçma.
Her şeyi geçtim, gecenin o saatinde sizi hangi cesaretle arıyor? Siz 7/24 hizmetçi misiniz? İlla arayacaksa niye abisini aramıyor?
Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz ama bence iş eşinizde bitiyor. Ortalama bir erkek daha geçen olayda "Gecenin ikisinde yengeni arayıp, nişanlım ve benim için yatak yap diyorsun. Yengen uyuyordu. Acil bir şey olsa beni ara da acil durum da yok. 1 ay sonra evleniyorsunuz, az sabredin " vs derdi. Kaynınız da bugün bunları yapamazdı.
Kocanızın sesi çıkmıyorsa da iş sizde bitiyor. "Uyuyorum, herkes uyuyor. Kusura bakma, yapamam. Başka zaman tek beklerim" deyip telefonu ulaşamayacağı şekilde kapatmak o kadar da zor değil. Veya kapıya dayanırsa, kayınvalideniz yaptığı gibi yatmaya devam edip kalkmamak da zor değil.
Kötü yenge damgası yemek istemiyorsunuz da farkında mısınız onlar sizin tarafınızdan kötü kayın ve kötü elti olarak görülneyi önemsemiyorlar. Size sizin onlar hakkında ne düşündüğünüzü önemseyecek kadar değer vermiyorlar. Böyle insanlara iyi yenge olsanız ne olur, olmasanız ne olur. Az kıymetinizi bilin, siz de onların ne düşüneceğini önemsemeyin. Evinizin kuralları olsun, herkes o kurallara uysun.
Yıuuıhhhhhhh artık helal olsun diyorum eltinizden uzak durun mümkün mertebe ki kendisi normal değil. Ay dengem bozuldu kahkaha atıyorum iyi mi-)::
Ben sizi istemiyorum beraber tek gelin gelcekseniz dedikten 2 gun sonra eltimi aldi bize geldi aksam.! Biz aciz yemek yap dedi bende bakmayin oyle saf gbi her insanin her dedigini yapan biri degilimdir sertimdir yani ama kaynimida severim allah var simdi ama bu huylarindan nefret ediyorum tamam hazirlarim dedim yuzune bakmadim cunku ben utandm 2 gece once evimde şeee ettiler diye. Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur
Bunu yeni okudum. Kaynınız size bağırıyor siz hala "bir şey desem kaynım bana tavır alır" diye endişeleniyorsunuz. Siz kendinize bu kadar az değer verirseniz, Kaynınız da sizi bu saatte arayıp "bize yatak aç" deme cesaretini çok kolay bulur.
Ona haddini bir bildiririm ben edepsiz dengesiz karşısında yengesi var ve ne olursa olsun bir kadın var. Sizin eviniz günlük ev mi pardon??? Bu ne saygısızlık bu ne had bilmezlik ben olsam ayna koyar karşısına 2 gece önce daha nikahı olmayan kadını evimde şey ederken haddini nerde unuttuysan kalk defol git derim. Hatta yetmez cıngar çıkarır polis çağırırım üstüne evimde uygunsuz şeyler yapıyorlar der şikayetçi olurum belki birşey çıkmaz ama delirdim diye gelmezler belki...ay şu 1 ay çabuk geçsin.
Size nasil anlatayim bunu bilmiyorum simdi saf degilim salakta degilim ama hani şu sempatik cocuklar olur. Sana biseyi diretirken bile kibar guleryuzlu soyler hani o an ters bisey soyleseniz bebegimmmm yanlis anliyorsun boyle dusunme diyerek size lafta sokar ama oyle bir sekilde soyler ki siz tepki vermek istesenizde veremessiniz iste ooo tam olarak kaynim. Mesela hadi pink hadi bebegm hadi yatak ac bize gibi dusunun bunu. O yuzden sert tepki veremiyorsunuz. Kendinizde dusunun ayni seyi cok sinir bozucu bir durum yani sert olsa bagirir cagirir kovarsiniz ama sert degil. Anliyormusunuz anlatabildimmi bilmiyorum gozununzde canlandirin :)
Jbu kötü işte,
ben olsam sen haddini bileceksin, benim evimde bana böyle bağıramazsın diyip resti çekerdim.. bu kadar olaydan sonra da kırılacağı varsa da kırılsın kaynın canım sana da yazık valla...
nişanlısı yengesine bağırıyor, yenge tamam diyor, elti ne yapıyor? zevkten 4 köşe keyif yapıyor herhalde... o elti tabi gecenin 2sinde utanmadan evinize de gelir, yatak da açtırır.... siz yemek hazırlarken onun elleri armut mu topluyor acaba?
Yok ben bunu anlayamam tatlı tatlı söver kovarım yani... ciddi ciddi karakter sorunu var kaynınızın kaç yaşındasınız ve o kaç yaşında?
O 26 ben 25 yasindayim. 5 senedir esimle birlikteyiz kardes gibidir bana kaynim dertlesir gece biseyler getirir gonlumu alir ama sanirim bu ailede beni sevdiklerini eltimi sevmediklerini dusundugu icin eltimi guya koruma , kanatlari altina alma birde ben istersem yaparlar diye dusunmeye itti bu durum. Cunku kaynim her konuda iyidir bana karsi ama konu eltim olunca birden degisiyor. Sanki eltim kimse seni sallamiyor demiste o da istediklerini dayatarak yaptiriyor gibi bu benim gozlemim ailesine karsi da oyle... x bu eve gelecek bu evde kalacak siz karisamassiniz. Diyor mesela bu da son zamanlarda oldu oncesinde yoktu
Her yeni mesajınızda niye bu muameleye maruz kaldığınızı daha iyi anladım. Adama bir daha kalmaya ikiniz beraber gelmeyin diyorsunuz, 2 gün sonra geliyor, açız yemek yap diyor. Yüzüne bakmadan "tamam hazırlarım" diyorsunuz. "Haddini bileceksin yüzüme bak" diye bağırıyor, "her tamam" deyip mutfağa geçiyorsunuz.
Bu yazdıklarınız normal mi? Kusura bakmayın ama siz böyle yapıyorsanız, kaynınız da insan kullanmayı seven biriyse, davranışları çok normal. Kendi çıkarlarını maksimize ediyor. Doğru değil ama rasyonel, yani akla yatkın. Anormal olan sizin davranışlarınız.
Ne demek senin evinde sana haddini bil diyecek..
Evden kovarim onlari.
Siz hatalisiniz.
Kaynim tavir almasin kafasi.
Gunluk ev mi sizin eviniz. Sevisecekler diye tum bu sacmaliklar.. Ne igrenc.
Siz kendinize saygi duydurmamissiniz.
Eee daha da vahim siz çığ gelirken kartopu oynuyorsunuz...Bir silkelensenize kendinize napıyorsunuz bir baksanıza??? Çok değil onlara 1 yıl size de 2 yıl veriyorum ben yatar bu iş... üzgünüm görüşüm böyle. Kırmak değil niyetim ama bir yerde kaynınız kim? Eltiniz kim? Evimde huzur isterim lazım değil böylesi... ya da hiç çıldırmayın bence şimdiden kalkıp poğaça yapın sabah yolda yerler... siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz...
Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur
Konu sahibi siz böyle oldukça ohoooo. Çok pasifsiniz. Bana kaynım böyle bağıracak ben de he tamam diyeceğim ha? Sektire sektire defol git bu evden diye kovar, gitmezse acayip olay çıkartır, hala gitmiyorsa da polisi arar şikayetçi olurdum. Daha da ne evime ne köyüme yani.
Siz kaynınıza ses etmeyerek her yaptığınıonaylamış olmuşsunuz. Ayrıca düşünceli adam da yengesinin evinde nişanlısıyla sevişmez. Kaynınız size oynuyor farkında değilsiniz. Size bu şekilde davranmasına göz yumduğunuz sürece de bu devran böyle gider, benden demesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?