Allahım çıldıracagım.!

Çarşafı yastığı koy cekyata müstakbel gelin yapsın bı zahmet.uykum açılınca uyuyamam deyiverirsin en kötü.rizan olmadan gelip bir de yatak hazırlatiyorlar.tovbe yarabbim

Ohoo hazirladim pijama verdim bi uzerlerini ortup iyi geceler cocuklarim demedigim kaldi :)))) ay sinirden dengem şasti

Bunu yeni okudum. Kaynınız size bağırıyor siz hala "bir şey desem kaynım bana tavır alır" diye endişeleniyorsunuz. Siz kendinize bu kadar az değer verirseniz, Kaynınız da sizi bu saatte arayıp "bize yatak aç" deme cesaretini çok kolay bulur.

Ona haddini bir bildiririm ben edepsiz dengesiz karşısında yengesi var ve ne olursa olsun bir kadın var. Sizin eviniz günlük ev mi pardon??? Bu ne saygısızlık bu ne had bilmezlik ben olsam ayna koyar karşısına 2 gece önce daha nikahı olmayan kadını evimde şey ederken haddini nerde unuttuysan kalk defol git derim. Hatta yetmez cıngar çıkarır polis çağırırım üstüne evimde uygunsuz şeyler yapıyorlar der şikayetçi olurum belki birşey çıkmaz ama delirdim diye gelmezler belki...ay şu 1 ay çabuk geçsin.

Esim normalde ailesi konusunda bana destek olur ama sadece kendince olur. Pratik bir zekaya sahip oldugunu dusunmuyorum. Yani kardesi sonucta seviyor anliyorum ama onun icin ciddi bir sorun degil bu..! Yani normalmis erkek kardesi istedigini yapabilir mantigi var. Ayni seyi kiz kardesin yapsa diye sordugumda oldururum diyor yani ben bu insana artik ne deyim ki. Birde esim cok cabuk gaza geliyor. Iki kelime soylesem kardesinin bogazina yapisiyor genelde de en son o duyuyor. Mesela gece uyansaydi gorseydi yarin tepkisini verse normal karsilanirdi. Ama uyuyor ve yarin ben anlatinca ogrenecek bu sefer kaynim dicekki pink doldurusa getirmiş. Nerden tutsam elimde kaliyor bu iş valla billa sıkıldım artik. Direk yzuune istemiyorum sizi dedim bu saatten sonra ne diyeyim ben.

Yıuuıhhhhhhh artık helal olsun diyorum eltinizden uzak durun mümkün mertebe ki kendisi normal değil. Ay dengem bozuldu kahkaha atıyorum iyi mi -)::

Bende biliyorum normal olmadigini da gecen gorumcem demiski az sabretsenize hergun yapinca daha mi zevkli oluyo evlenince ne b.k yiceksiniz. Benide rahatsiz ediyosunuz yeter ya 1 ay kaldi ayri yatin mumkunse demis. Helal dedim gorumceme :)))))

bu kötü işte,

ben olsam sen haddini bileceksin, benim evimde bana böyle bağıramazsın diyip resti çekerdim.. bu kadar olaydan sonra da kırılacağı varsa da kırılsın kaynın canım sana da yazık valla...

nişanlısı yengesine bağırıyor, yenge tamam diyor, elti ne yapıyor? zevkten 4 köşe keyif yapıyor herhalde... o elti tabi gecenin 2sinde utanmadan evinize de gelir, yatak da açtırır.... siz yemek hazırlarken onun elleri armut mu topluyor acaba?

Size nasil anlatayim bunu bilmiyorum simdi saf degilim salakta degilim ama hani şu sempatik cocuklar olur. Sana biseyi diretirken bile kibar guleryuzlu soyler hani o an ters bisey soyleseniz bebegimmmm yanlis anliyorsun boyle dusunme diyerek size lafta sokar ama oyle bir sekilde soyler ki siz tepki vermek istesenizde veremessiniz iste ooo tam olarak kaynim. Mesela hadi pink hadi bebegm hadi yatak ac bize gibi dusunun bunu. O yuzden sert tepki veremiyorsunuz. Kendinizde dusunun ayni seyi cok sinir bozucu bir durum yani sert olsa bagirir cagirir kovarsiniz ama sert degil. Anliyormusunuz anlatabildimmi bilmiyorum gozununzde canlandirin :)

Gecen geldiklerinde yuzlerine baktim ve dedimki utanmiyormsuunuz abinle yengenin oldugu evde sey yapmaya dedim...!

Birsey soylemeden cikti iki gun sonra geldi yemek istedi hey allahm

Yok ben bunu anlayamam tatlı tatlı söver kovarım yani... ciddi ciddi karakter sorunu var kaynınızın kaç yaşındasınız ve o kaç yaşında?

J

Tamam x ustune gitme yengenin dedi mutfaga gecince de geldi salata yapti. Kaynimda pesinden geldi aayyyy benim guzeller guzeli yengem yemek mi yapiyormus bize dedi.. dengesiz ruh hali kisilik bozuklugu ozurlusu bu cocuk

Her yeni mesajınızda niye bu muameleye maruz kaldığınızı daha iyi anladım. Adama bir daha kalmaya ikiniz beraber gelmeyin diyorsunuz, 2 gün sonra geliyor, açız yemek yap diyor. Yüzüne bakmadan "tamam hazırlarım" diyorsunuz. "Haddini bileceksin yüzüme bak" diye bağırıyor, "her tamam" deyip mutfağa geçiyorsunuz.

Bu yazdıklarınız normal mi? Kusura bakmayın ama siz böyle yapıyorsanız, kaynınız da insan kullanmayı seven biriyse, davranışları çok normal. Kendi çıkarlarını maksimize ediyor. Doğru değil ama rasyonel, yani akla yatkın. Anormal olan sizin davranışlarınız.

Ne demek senin evinde sana haddini bil diyecek..
Evden kovarim onlari.
Siz hatalisiniz.
Kaynim tavir almasin kafasi.
Gunluk ev mi sizin eviniz. Sevisecekler diye tum bu sacmaliklar.. Ne igrenc.
Siz kendinize saygi duydurmamissiniz.

Yok ben bunu anlayamam tatlı tatlı söver kovarım yani... ciddi ciddi karakter sorunu var kaynınızın kaç yaşındasınız ve o kaç yaşında?

O 26 ben 25 yasindayim. 5 senedir esimle birlikteyiz kardes gibidir bana kaynim dertlesir gece biseyler getirir gonlumu alir ama sanirim bu ailede beni sevdiklerini eltimi sevmediklerini dusundugu icin eltimi guya koruma , kanatlari altina alma birde ben istersem yaparlar diye dusunmeye itti bu durum. Cunku kaynim her konuda iyidir bana karsi ama konu eltim olunca birden degisiyor. Sanki eltim kimse seni sallamiyor demiste o da istediklerini dayatarak yaptiriyor gibi bu benim gozlemim ailesine karsi da oyle... x bu eve gelecek bu evde kalacak siz karisamassiniz. Diyor mesela bu da son zamanlarda oldu oncesinde yoktu

Eee daha da vahim siz çığ gelirken kartopu oynuyorsunuz...Bir silkelensenize kendinize napıyorsunuz bir baksanıza??? Çok değil onlara 1 yıl size de 2 yıl veriyorum ben yatar bu iş... üzgünüm görüşüm böyle. Kırmak değil niyetim ama bir yerde kaynınız kim? Eltiniz kim? Evimde huzur isterim lazım değil böylesi... ya da hiç çıldırmayın bence şimdiden kalkıp poğaça yapın sabah yolda yerler... siz kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz...

Dusuncelerinize saygi duyuyorum ama tutarsiz bir insan degilimdir genelde sozlerimin arkasindayim beni bu duruma iten arkamda kimsenin olmamasi kaynanam haklisin kizim dese eltime birdaha gitmeyin yanlis dese esim ayni sekilde ne bu kendi evinizmi sandiniz dese bu durumda olmayacaktim. Cunku ben birseye kizdigimda kimse arkamda durmuyor evet haklisin demek yerine idare et oluyor bu.

Haddini bil diye bagirdiginda eşimin yanimda olmasini isterdim esimin duymuş olacagini dusundugum icin he tamam diyip mutfaga gectim. Ben kardesiyle kotu olmasin diye cogu seyi sineye cektim ama diyorum ya kaynimda normal bir insan degil. Ben bu konuda gerekli uyariyi dogru sekilde yapmadigimi dusunuyorum. En sonda kaynanama biz tasinicaz yeter artik dedim kaynim geldi ozur diledi yaptiklarim icin ozur dilerim cok uzgunum gercekten dedi. Yani diyorum ya yapiyor ama gonul almaya da ugrasiyor. Muhattap olma benle desemde ayni sekilde. Bugune kadar sorun cikmasin diye sustum ama yeri geldi konustum arkama baktim kimse yok yarn esimle bu konuyu konusacagim ayni sekilde kaynanamlada yaptiklarinin terbiyesizlik oldugunu soyleyecegim. Ama en kisa surede burdan cok uzaklara da tasinicam cunku ben artik dayanamiyorum ciddi anlamda... daha onceden agirligimi koymadigima da pismanim. Kaynim tek te gelir kalir bu evde kimseye zarari yoktur sabah cikar gider. Ama simdi eltimle gelince tepki verirsem yanlis olur diye dusundum ta ki gecen gelislerine kadar. Tavrimi koydum saniyordm koyamamisim esimde bana birak demisti ben hallederim demistim. Evet yani bu benim sucum ama bu kadar da suistimal edilmez

Ne demek senin evinde sana haddini bil diyecek..
Evden kovarim onlari.
Siz hatalisiniz.
Kaynim tavir almasin kafasi.
Gunluk ev mi sizin eviniz. Sevisecekler diye tum bu sacmaliklar.. Ne igrenc.
Siz kendinize saygi duydurmamissiniz.

O olayin uzerinden 1 sene gecti. Daha sonra gelip ozrunu diledi o an orada tepki vermedigim icin evet pismanim ama gecmise geri donemem donebilseydim o an orda kovardim onlari. Ama korktum sanirim kavganin buyumesinden gerginligi sevmeyen biriyim.

Nedense kendimden her zaman odun verdim karakter meselesi. Ama kullanilan hep siz oluyosunuz boyle olunca.. ne diyeyim haklisiniz. Bu cocuga ailesi laf geciremiyor ben kimim laf gecirecem.

Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur

Konu sahibi siz böyle oldukça ohoooo. Çok pasifsiniz. Bana kaynım böyle bağıracak ben de he tamam diyeceğim ha? Sektire sektire defol git bu evden diye kovar, gitmezse acayip olay çıkartır, hala gitmiyorsa da polisi arar şikayetçi olurdum. Daha da ne evime ne köyüme yani.

Siz kaynınıza ses etmeyerek her yaptığınıonaylamış olmuşsunuz. Ayrıca düşünceli adam da yengesinin evinde nişanlısıyla sevişmez. Kaynınız size oynuyor farkında değilsiniz. Size bu şekilde davranmasına göz yumduğunuz sürece de bu devran böyle gider, benden demesi.

Kaynim ilk defa o şekilde sert cikiyor. Birde erkeklik yapiyor işte bak nasil insanlari yola getiriyorum diyerekten nişanlisina...

Bende dalga gecer gibi hee tamam sensin gibisinden dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…