- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Aynı şehirde degilmisiniz?kayinvalideniz niye size yatıya geliyo sürekliBen esimden degilde kaynanamdan yana kullandim bunu onunda umrunda olmadi. Eşim sert bir insanda degil ben hemen hareketlerime yansitirim. Hatta baktim bunlar oturuyorlar kim nerde yatmak istiyorsa yatsin umrumda degil ben yatmaya gidiyorum beni rahatsiz etmeyin dedim.!
Derin nefes al ve sakinleş canım önce.Sonrasında o yatağı aç ve yatıp uyu sabah kahvaltı masasında ciddi bir surat ile ve biraz da sinirli bir halde konuyu aç ben bunu istemiyorum de ve kayınpederine de haksız mıyım baba de...Böylelikle kayınpederiniz size destek olmak zorunda kalır eltiniz ister istemez geri adım atar.Kayınvalidenizin çok değişeceğini sanmıyorum.kaynınız ile tekrar konuşmanız gerekir ve bu defa daha net açıklamalar yaparak yapın bunu...Siz evlisiniz mahrem bir hayat hakkınız var. Bunu belirtin özellikle evlemdiğinde ne yaşayacağını anlatın bu durumda başına gelse...Nacizane fikrim budur.Dilerim işinize yarar. Nefret ediyorum bu tarz insanlardan iğreniyorum hatta çok çok haklısınız...
Oha ailesi birsey demiyormu. Kiz ne yuzle geliyor :S hadi kaynanasına gitsinde sen gelme demissin. Kabul etmiyorum evine git deseydin keske. Gece gece. Otele gitsinler ozaman. O saatde insan uyandirilirmi. Evleri çokmu uzakEvli degiller cnm dugunleri 1 ay sonra daha yani bunlar zaten kaynanamgilde de beraber kaliyorlar. Kaynanama ben sen degilim benim evimde kalamazlar da demistim daha once. Babasinin evinden alip kendi evine getiriyor kaynim sagolsun
Ayy elti de pek bi rahat. Görümceye de rahat vermiyolarmış maşallah. Kp i de sallayan yok. İş eşe düşüyo def edecek evden onları.
Aynı şehirde degilmisiniz?kayinvalideniz niye size yatıya geliyo sürekli
Oha ailesi birsey demiyormu. Kiz ne yuzle geliyor :S hadi kaynanasına gitsinde sen gelme demissin. Kabul etmiyorum evine git deseydin keske. Gece gece. Otele gitsinler ozaman. O saatde insan uyandirilirmi. Evleri çokmu uzak
Ben esimden degilde kaynanamdan yana kullandim bunu onunda umrunda olmadi. Eşim sert bir insanda degil ben hemen hareketlerime yansitirim. Hatta baktim bunlar oturuyorlar kim nerde yatmak istiyorsa yatsin umrumda degil ben yatmaya gidiyorum beni rahatsiz etmeyin dedim.!
Hayir degil 11 gbi aradim kaynimi ben erken yaticam erken gel dedim tamam dedi. Sonra gece ariyor xle geliyoruz yatak aç hay allahm yani gorende 40 senelik evliler ayri yatamiyorlar sanicak..!
Çok özür dileyerek söylüyorum siz def etseniz de eşiniz bukadar komik sinirlenirken gülseniz olmaz mı? Zira ben seve seve kovarım evinizden o derece sinirlendim ya... ne hadsiz insanlar. Eltinizin ailesine söyleyin siz bunu bir 1 aya kim öle kim kala demişler değil mi ne ayıp şeyy aaaaa:)) çok özür diliyorum tekrar ama cidden sinirlerim bozuldu :/
Cnm bir onceki geldiklerinde ciddi ciddi sizi beraber istemiyorum bu evde tek tek gelin kalmaya tamam ama beraber gelmenizi istemiyorum dedim. Bir oncekinde gece 3 te koltuk sesleri falan cikti bi ton ses guluşmeler kahkahalar oynasma sesleri cildirdim o zamanda.. yine geldiler
ahahah ayy hic güleceğim yoktu. Sabah kahvaltıda desene kizim hayirdir evli degilsin birsey degilsin anangilde evinde yat tersle az. Ben rahat edemem bikere ya. Ben nisanlimda kaldım mesela ayrı yattık tabikide ama hiç rahat degildim biri birsey dermi diye. Bazi insanlar etrafındakilere işkence etmek icin yaratılmışlar resmen
Tatlim yaklasik 3 senedir beraber yasiyorlar sayilir haftanin 3 gunu kaynanamgilde kaliyor. Kayinbabam kizdigi halde sallamiyor. Bende de 3 senede 6 kere kalmişlardir hepsi olayli bitmistir. Şimdi arayip izin almalarini birak emrivaki yapiyorlar ki kaynim normalde cok saygilidir. Gelecekse arar musaitmsin der musait degilim dersem gelmez ama bu sekilde yaparak dayatmaya calisiyor bunu bana. En son gelmeyin beraber dedikten sonra kaynim eltimin yaninda bana bagirdi.. yani bir sey hosuna gitmesse bu sekilfe yapiyor dayatiyor. Simdi gece iki de gelmişler kavga cikarsam nolur cikarmasam kayinbabam uyanir bana hak verir ogluyla gelinini kovar evden uyuyamaz. Kaynim bana tavir alir oooof oooof
ohooo utanma da yok, yan odada siz varsınız...
evlenmeden önce ne yaşarlar ne yaşamazlar kendi bilecekleri iş, ama.yani bu kadar da göze sokulmaz ki canım...
hepsini geçtim yatak beğenmemek de nedir yahem de gecenin 2 sinde davetsiz emrivaki gittiğiniz evde...
sevdiğinle birlikte uyumaksa amaç daracık bir yatağa da sığışırsın, 2 kişilik açılmayan koltukta da uyursun bir şekilde...
eltinize de kaynınıza da sinir oldum tutamıyorum kendimi yazıp duruyorum
Tatlim yaklasik 3 senedir beraber yasiyorlar sayilir haftanin 3 gunu kaynanamgilde kaliyor. Kayinbabam kizdigi halde sallamiyor. Bende de 3 senede 6 kere kalmişlardir hepsi olayli bitmistir. Şimdi arayip izin almalarini birak emrivaki yapiyorlar ki kaynim normalde cok saygilidir. Gelecekse arar musaitmsin der musait degilim dersem gelmez ama bu sekilde yaparak dayatmaya calisiyor bunu bana. En son gelmeyin beraber dedikten sonra kaynim eltimin yaninda bana bagirdi.. yani bir sey hosuna gitmesse bu sekilfe yapiyor dayatiyor. Simdi gece iki de gelmişler kavga cikarsam nolur cikarmasam kayinbabam uyanir bana hak verir ogluyla gelinini kovar evden uyuyamaz. Kaynim bana tavir alir oooof oooof
ne diye bağırdı size? ne hakla yani?
kaynım bana bağıracak, ben de onda uyanacağım da gecenin 2sinde yatak açacağım
kaynınız bağırırken eşiniz ortamda değil miydi?
gece gece sinirlerim hopladı
Vay kiii vaaay Allah yardımcın olsun. Benim eşim yüzüm asılsa kıyamet koparır bırak ki emrivaki olacak bırak ki kaynım bana bağıracak.Normalde ses etmem ama insanın kaldıramayacağı zaman oluyor açar kapıyı ne oldu der bakar ki hayati bir durum yok karım dinleniyor keyfini bozamaz der veya saat kaç der edep yahu der kapatır kapıyı. Ayrıca bana ilk günden tembihli talimatıdır canın istemiyorsa açma kapıyı asla burası senin yuvan huzurun burda sen iyi olacaksın ki ben ve biz iyi olalım. Keşke bununeşine bulaştıranilsek çok isterdim örnek almasını eşinin. Çünkü bu işin mantığı bu yani...Tekrar sabırlar diliyorum cidden zor yani... dilerim 1 ay sonra kurtulursun.
Sana bir olay anlatayim. Bundan 3 sene once sehir disinda bir dugune gittik. Ben kayinbabam kaynanam gorumcem kaynim eltim...
Evin hanimi yatacak yer sikintisi cekmis olacak bizi eltimi beni gorumcemi birde kendi kizini komsuya gondermek istedi orda yatarmisiniz diye sordu biz tabi hemen tabii x teyze yatariz sorun degil dedik. Eltimde tam olarak sunu soyledi. Hayir ben xsiz yatamam onla yatacam. Kadin dediki nisanlisiniz sizi bu kadar insanin yaninda nasil berabr yatirayim. Sonuc ne oldu kaynanam kayinbabam eltim kaynim ayni odada yattilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?