Allahım çıldıracagım.!

Aynı şehirde degilmisiniz?kayinvalideniz niye size yatıya geliyo sürekli

Cnm yarin esim gorumcem kaynim eltim kayinbabam ayni anda evden cikacaklar. Bende kaynanamla kaliyorum ve emin ol kaynanama bu konuyu acsamda o oglunu uyarsa da birsey degismeyecek. !!! Cunku 3 oldu bu ya insan bikee soylense anlar

Evli degiller cnm dugunleri 1 ay sonra daha yani bunlar zaten kaynanamgilde de beraber kaliyorlar. Kaynanama ben sen degilim benim evimde kalamazlar da demistim daha once. Babasinin evinden alip kendi evine getiriyor kaynim sagolsun
Oha ailesi birsey demiyormu. Kiz ne yuzle geliyor :S hadi kaynanasına gitsinde sen gelme demissin. Kabul etmiyorum evine git deseydin keske. Gece gece. Otele gitsinler ozaman. O saatde insan uyandirilirmi. Evleri çokmu uzak

Oha ailesi birsey demiyormu. Kiz ne yuzle geliyor :S hadi kaynanasına gitsinde sen gelme demissin. Kabul etmiyorum evine git deseydin keske. Gece gece. Otele gitsinler ozaman. O saatde insan uyandirilirmi. Evleri çokmu uzak

Hayir degil 11 gbi aradim kaynimi ben erken yaticam erken gel dedim tamam dedi. Sonra gece ariyor xle geliyoruz yatak aç hay allahm yani gorende 40 senelik evliler ayri yatamiyorlar sanicak..!

iyi yapmışsın

Çok özür dileyerek söylüyorum siz def etseniz de eşiniz bukadar komik sinirlenirken gülseniz olmaz mı? Zira ben seve seve kovarım evinizden o derece sinirlendim ya... ne hadsiz insanlar. Eltinizin ailesine söyleyin siz bunu bir 1 aya kim öle kim kala demişler değil mi ne ayıp şeyy aaaaa:)) çok özür diliyorum tekrar ama cidden sinirlerim bozuldu :/

Hayir degil 11 gbi aradim kaynimi ben erken yaticam erken gel dedim tamam dedi. Sonra gece ariyor xle geliyoruz yatak aç hay allahm yani gorende 40 senelik evliler ayri yatamiyorlar sanicak..!
ahahah ayy hic güleceğim yoktu. Sabah kahvaltıda desene kizim hayirdir evli degilsin birsey degilsin anangilde evinde yat tersle az. Ben rahat edemem bikere ya. Ben nisanlimda kaldım mesela ayrı yattık tabikide ama hiç rahat degildim biri birsey dermi diye. Bazi insanlar etrafındakilere işkence etmek icin yaratılmışlar resmen

Tatlim yaklasik 3 senedir beraber yasiyorlar sayilir haftanin 3 gunu kaynanamgilde kaliyor. Kayinbabam kizdigi halde sallamiyor. Bende de 3 senede 6 kere kalmişlardir hepsi olayli bitmistir. Şimdi arayip izin almalarini birak emrivaki yapiyorlar ki kaynim normalde cok saygilidir. Gelecekse arar musaitmsin der musait degilim dersem gelmez ama bu sekilde yaparak dayatmaya calisiyor bunu bana. En son gelmeyin beraber dedikten sonra kaynim eltimin yaninda bana bagirdi.. yani bir sey hosuna gitmesse bu sekilfe yapiyor dayatiyor. Simdi gece iki de gelmişler kavga cikarsam nolur cikarmasam kayinbabam uyanir bana hak verir ogluyla gelinini kovar evden uyuyamaz. Kaynim bana tavir alir oooof oooof

ohooo utanma da yok, yan odada siz varsınız...
evlenmeden önce ne yaşarlar ne yaşamazlar kendi bilecekleri iş, ama.yani bu kadar da göze sokulmaz ki canım...

hepsini geçtim yatak beğenmemek de nedir yahem de gecenin 2 sinde davetsiz emrivaki gittiğiniz evde...
sevdiğinle birlikte uyumaksa amaç daracık bir yatağa da sığışırsın, 2 kişilik açılmayan koltukta da uyursun bir şekilde...
eltinize de kaynınıza da sinir oldum tutamıyorum kendimi yazıp duruyorum

Sana bir olay anlatayim. Bundan 3 sene once sehir disinda bir dugune gittik. Ben kayinbabam kaynanam gorumcem kaynim eltim...

Evin hanimi yatacak yer sikintisi cekmis olacak bizi eltimi beni gorumcemi birde kendi kizini komsuya gondermek istedi orda yatarmisiniz diye sordu biz tabi hemen tabii x teyze yatariz sorun degil dedik. Eltimde tam olarak sunu soyledi. Hayir ben xsiz yatamam onla yatacam. Kadin dediki nisanlisiniz sizi bu kadar insanin yaninda nasil berabr yatirayim. Sonuc ne oldu kaynanam kayinbabam eltim kaynim ayni odada yattilar

ne diye bağırdı size? ne hakla yani?

kaynım bana bağıracak, ben de onda uyanacağım da gecenin 2sinde yatak açacağım

kaynınız bağırırken eşiniz ortamda değil miydi?
gece gece sinirlerim hopladı

Canim cevremde pek hoş karsilanmayan durumlar bunlar ama ben normalde hic sallamam evliler degiller umrumda olmaz banane kimsenin namus bekciligini yapamam sorarim nerde yatacaksniz beraber derlerse de hic umrumda olmaz hemen hazirlar iyi geceler der cikarim. Ama bunlarinki o boyutta degilllll... bi ara kizi klimali oda lazim pink xle geliyorum diye getirdi kaynim yaaaa...!!!!!

Vay kiii vaaay Allah yardımcın olsun. Benim eşim yüzüm asılsa kıyamet koparır bırak ki emrivaki olacak bırak ki kaynım bana bağıracak.Normalde ses etmem ama insanın kaldıramayacağı zaman oluyor açar kapıyı ne oldu der bakar ki hayati bir durum yok karım dinleniyor keyfini bozamaz der veya saat kaç der edep yahu der kapatır kapıyı. Ayrıca bana ilk günden tembihli talimatıdır canın istemiyorsa açma kapıyı asla burası senin yuvan huzurun burda sen iyi olacaksın ki ben ve biz iyi olalım. Keşke bununeşine bulaştıranilsek çok isterdim örnek almasını eşinin. Çünkü bu işin mantığı bu yani...Tekrar sabırlar diliyorum cidden zor yani... dilerim 1 ay sonra kurtulursun.

Ne absürt bir konu. Sanırım aynı şehirde oturup yatıya eliyorlar. Sadece bu bile çok saçma.

Her şeyi geçtim, gecenin o saatinde sizi hangi cesaretle arıyor? Siz 7/24 hizmetçi misiniz? İlla arayacaksa niye abisini aramıyor?

Eşinizden hiç bahsetmemişsiniz ama bence iş eşinizde bitiyor. Ortalama bir erkek daha geçen olayda "Gecenin ikisinde yengeni arayıp, nişanlım ve benim için yatak yap diyorsun. Yengen uyuyordu. Acil bir şey olsa beni ara da acil durum da yok. 1 ay sonra evleniyorsunuz, az sabredin " vs derdi. Kaynınız da bugün bunları yapamazdı.

Kocanızın sesi çıkmıyorsa da iş sizde bitiyor. "Uyuyorum, herkes uyuyor. Kusura bakma, yapamam. Başka zaman tek beklerim" deyip telefonu ulaşamayacağı şekilde kapatmak o kadar da zor değil. Veya kapıya dayanırsa, kayınvalideniz yaptığı gibi yatmaya devam edip kalkmamak da zor değil.

Kötü yenge damgası yemek istemiyorsunuz da farkında mısınız onlar sizin tarafınızdan kötü kayın ve kötü elti olarak görülneyi önemsemiyorlar. Size sizin onlar hakkında ne düşündüğünüzü önemseyecek kadar değer vermiyorlar. Böyle insanlara iyi yenge olsanız ne olur, olmasanız ne olur. Az kıymetinizi bilin, siz de onların ne düşüneceğini önemsemeyin. Evinizin kuralları olsun, herkes o kurallara uysun.

Ben sizi istemiyorum beraber tek gelin gelcekseniz dedikten 2 gun sonra eltimi aldi bize geldi aksam.! Biz aciz yemek yap dedi bende bakmayin oyle saf gbi her insanin her dedigini yapan biri degilimdir sertimdir yani ama kaynimida severim allah var simdi ama bu huylarindan nefret ediyorum tamam hazirlarim dedim yuzune bakmadim cunku ben utandm 2 gece once evimde şeee ettiler diye. Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur

Tatlim esim bazen kendi kovar kaynimi bazen kapiyi actirmaz bana acma der ama ben iste allah kahretsin oyle olamiyorum...

Cunku bu sefer abisinin yaptigi degil benim iceri almamam zoruna gidiyor. Iyi niyetime s..c.ym. hep olan bana oluyor aman evlensinler de bidaha gelmesinler yaaaa

Yıuuıhhhhhhh artık helal olsun diyorum eltinizden uzak durun mümkün mertebe ki kendisi normal değil. Ay dengem bozuldu kahkaha atıyorum iyi mi (::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…