Allahim ellerim kirilsaydi keske

Gecmis olsun.. sirtina vurmak degil sivazlamayi deneyin bir dahakine.. kucuk bi bebekte ic organlari hasar gorebilir sirtina vurmak sallamak vs.

Buarada tuzlu suyu yapiyorsaniz kendiniz miktarini iyi ayarlamak lazim.. bi haberde gormustum.. tuz miktarini abarttiklari icin ve cok fazla bebege kullandiklari icin bebek fazla tuzdan vefat etmis. Biliyorum boyle bir haber soylenmez boyle bi konuda ama uyarmak istedim seni..

Bende almama ragmen korkudan hic sikmadim oyle duruyor.Burnunu yikayinca sikip sumugun pisligin akmasini sagliyorum.Sunuzit agrilari olmama ragmen kendime bile sikmiyorum.

Geçmiş olsun. Atlatmışsınız çok şükür, geriye bakmayı bırakın. İnsan bazen düşünemiyor, hatalı varlıklarız. Kendinize kötü davranmayın. Canınızı sıkmayın, rahatlayın.

Cok geçmiş. Olsun aklinizda olsun burunu tıklandığında soğanı bölüp bas ucuna koyun açıyor. Uzmeyin kendinizi artik allah size bağışlamış

Ay burdaki bazı cevapları okurken şok oldum resmen. Yok enjektör ile sıkılır mı? Yok tuzlu su çocuğu öldürmüş. Yok sırtına vurmayın iç organları zedelenir. Sizin korkunuz size yetmezmiş gibi... Şimdi ben çocuk hemşiresiyim. Biz burun tıkanıklığında aynen de sizin kullandığınız enjektör ile Serum Fizyolojik sıkıyoruz bebeğin burun deliklerine. Hem de 2'şer cc. Siz evde hazırlamışsınız tuzlu suyunuzu hiçte farklı sayılmaz. Yeter ki su steril olsun. Sırtına vurmanız da yanlış değil. Mesela bebeğin balgam problemi olduğunda biz sırtını döveriz. Vurmak demiyorum çünkü gerçekten iyi vurmak gerekir ki ciğerlerindeki balgamı atabilsin. Siz de ciğerine su kaçtı diye bu işlemi yapmışsınız gayet mantıklı. Sonuca gelirsek farz edin ki bebeğinizi denize soktunuz ve burnuna su kaçtı. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Onların da refleksleri var. Ki çok şükür sizinki baş etmiş bununla. 15dk nefessiz kalamaz ayrıca. O belki 15saniye bile değildir size uzun bir süre gibi gelmiştir. Hırıltı önemlidir fakat bir enfeksiyon durumunda çok ciddiye alırız. Bu olayın üzerine birkaç saat hırıltı olması çok doğal. Kendinizi üzmeyin lütfen. Herkesin başına gelebilecek bir şey yaşamışsınız. Umarım tekrarlamaz sizin için bu. Ama emin olun ilk ve tek değilsiniz. Ben yazınızı okuyunca özellikle bide yorumları okuyunca daha da bi üzüldüm. Hırpalamayın kendinizi lütfen.

Çok geçmiş olsun. Ama anksiyete ile bebek buyutmek cok zordur kendiniz icin birseyler yapın lütfen. Bebeginizin nefesini saymaniz, gözüne kaçan tuzlu sudan daha çok zarar verir aslında

Çok geçmiş olsun ya valla. Ama siz hiç kendinize yüklenmeyin bence çok şükür hiç bişey olmamış, bardağın dolu tarafından bakın. Talihsiz bir kaza olmuş ama şükürler olsun ki bişey olmamış

Allah korumuş unutun artık geçti gitti. Siz böyle olsun ister miydiniz. Tabiki hayır. Siz onun annesisiniz. Ben de bugün yaptığım aptallığı anlatayım; bebeğim 6 aylık oldu. Ek gıdaya başladım. 3 gün kuralına uyarak sebze meyveleri tattırıyorum haşlayıp çatalla eziyorum. Cam rendede rendeliyorum. Yani kılı kırk yarıyorum. Bu arada çevremdeki herkesi uyarıyorum annem babam eşim kardeşim bıktılar artık. -aman küçük parçalara dikkat edin -ağzına çatal sokmayın. -aman eline ekmek falan vermeyin. Derken bugün mandalina aldık. Bir tane çıkardım verdim emiyordu derken hüüp çekti nolduğunu anlamadın kiii eşimi sürekli uyarırırm sakın üzüm mandalina falan verme diye. Nitekim ben yaptım. O an o korku mahvetti beni. Anca kendime geldi

Olur bunlar arada canım üzme kendini bunun için sende hata yapabilirsin zamanla yapnamaya alışacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…