Allahım hala şoktayım inanamıyorum 6'cı denememde hamileyim

Nagihan

kızıma kavuştum şükür
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.045
44
683
İstanbul
Arkadaşlar hala inanamıyorum ben ben hamileyim:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek: çok istiyordum herkes gibi ama olmazdiye umutlarım tükenmişti:teytey: artık bitti dedğim zamanda geldi bana meleğim
inanılacak gibi değil çok tedevi gördüm çok şeyler yaşadım ama sonun da hamileyim :CüvCüv::teytey::teytey:
Arkadaşlar okadar çok şeylar yazmak istiyorum ki anlatamam allahım herkese nasip etsin
Arkadaşlar 1seneyi geçti tedüaviyi bırakalı artık gitmiyordum aşılamadan sonra oda tutumadı bende tükenmiştim çok tedaviler atlattım ama sonun da geldi meleğim

Uzun oldu arkadaşlar affedin beni:kedi:

Şimdi size belirtilerimi yazayım çünki bende hep belirti sorardım :teselli::teselli:

Arkadaşlar bende belirti olarak 15 günü geçmişti yani yumurtlama zamanın da göğüslerim çok şişti ve acıdı hala birazdaha acı var başkada hiçbirşey yok
ne akıntı ne kasıkta ağrı ne ağzımda demir yutmuş gibi diyorlarya hiçbirşey
heeeeeeee dün test yaptıktan sonra piskolajik olarak az az ağrı oldu kasıklarımda okadar kaydirigubbakcemile5

allahım sana binlerce şükürler olsun arkadaşlar meyrem suresiyle yasin okumuştum adetim 2gün geçin ce
ham,ileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
tebrikler tatlım sağlıkla gelsin hayırlı bir evlat olsun inşlhhhh
inşlhh bizde yaşarız aynı duyguları canımcım bizlerede dua etopuyorumnanaktan

hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayıda, tüm isteyenlerede nasip etsin bu duyguyu

tebrikler tatlım sağlıkla gelsin hayırlı bir evlat olsun inşlhhhh
inşlhh bizde yaşarız aynı duyguları canımcım bizlerede dua etopuyorumnanaktan

Canım çok tşr ler çok güzel birşeymiş allah sanada herkese de nasip etsin buduyguyu allahım sana sınırsın şükürler olsun

hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayıda, tüm isteyenlerede nasip etsin bu duyguyu

tşrler canım buduygu gerçekten anlatılmazmış

canımm çok sevindim..hihoyyyt rabbim kimseye aratmasın hayırlısıyla
bebeğinide kucağına almayı nasip etsin... :1hug:
Allah herkese senin bu mutluluğunu ve hissettiklerini yaşatsın inşaallah..:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah allah herkese yaşatsın bu duyguyu ben çok bekledim bu anı opuyorumnanaktan

Nagişim çok sevindim canım ya Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

sağol canım allah sana nasip etsin inşallah kısa zaman da :ecrin_bebek:

Hayırlı olsun,tebrikler.
Allah sağlık versin,ömrü uzun olsun inşallah

Ammiiiiiiiiiiiiiiiinnnn canım amiiiiinn en çok istediğim inşallah annesine sıkı sıkı tutunur da bırakmaz beni inşallah Şeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım burdan da tebrik ediyimmmm
çok sevindim
inşllah sağlıkla kucağına alırsı bebeğini
eylül annesi opuyorumnanaktan

Hayırlı ugurlu olsun canım..
Allah sağlıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah..
Allah tüm isteyenlere versin nasip etsin inşallah.

canım burdan da tebrik ediyimmmm
çok sevindim
inşllah sağlıkla kucağına alırsı bebeğini
eylül annesi opuyorumnanaktan

evet eylül demi canım beraberiz hep inşallah sonuna kadar gider

Hayırlı ugurlu olsun canım..
Allah sağlıcakla kucagına almak nasip etsin inşallah..
Allah tüm isteyenlere versin nasip etsin inşallah.

amin canım amin inşallah allahım herkese nasip etsin

Hayırlı olsun. sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş.

saolasın canım tşrler inşallah alırım bir aksilik çıkmadan

naagişşşşşşşşşşş yettim gariii kıssss koştum topicine hemennnn çok ama çok sevindim canım benim..sana hep test yap dedim dimi deli şey kaç gün önce sevincektik böylealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3Allahım sonuna kadar gitmek nasip etsin..melegini saglıklı bi şekilde kollarına versin Allahım:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

gözün aydın canım ALLAH tamamınada erdirsin darısı benim ve benim gibi bekliyenlerinde başına benimde 6 senem bitti bazen umutlarım tükeniyor bazen hiç bebeğim olmuyacak gibi düşünüyorum ama yinede her ay adetim yaklaşınca acabalarımda yok değil :))
ALLAHkucağına almayıda nasip etisn
canım sizin sorun neydi ??

canım tebrik ederim gözün aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin....:ecrin_bebek:

biliyorsun hep kortum tek çizgi görmekten eşim doğum günü olmasa gene yapmıyacaktım canım benim ya inşallah ilesine de gitmek nasip olur :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım sana düşünme diyemem düşünmemek elde değil her ay ağlıyordum ama tedaviyide bırakmıştım nasıl oldu bende anlamdım hiç dikkat etmedim yastık falan hiç birşey koymadım ilişkiden hemen kalkıp banyoya gittim eşim bağırıyordu amaan diyordum geçen ay ç .b.t. kullanmıştım hiç faydası olamamıştı buay geldi işte
Sanada naip etsin allah eğer biliyorsan meyrem suresini oku canım opuyorumnanaktan

canım benim sorunum tüplerim 2 side tıkalıydı 2sene yi geçti açık ameliyat geçirdim 20 kadar kist vardı ameliyatta onlar patlatıldı yumurtalıklarım kılomenle de 2anca oluşuyordu başka bişey yoktu tatlım sadece kafama fazla takıyordum eşimde de sorun yoktu

Son düzenleme:
Canım benim mutluluğunu paylaşıyorum Allah tamamına erdirsin inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabuletsin inşallah :)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…