Allahım hala şoktayım inanamıyorum 6'cı denememde hamileyim

tebrikler canım çok sevindim..epey oldu görüşmeyeli ama seni takip ediyordum.. ara ara sayfana giriyordum...inan çok mutluyum... rabbim kucağına almayı nasip etsin...

hayırlı olsun canım.

Allahsağlıkla mutlu günlerde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşr ler benim mutluluğumu paylaşıyorsunuz çok mutlu oluyorum az önce eşime gösterdim yazdıklarınızı dedim bak kimse birbirini tanımıyor ama nasıl herkesin sevincini mutluluğunu paylaşıyoruz dedim dua ediyorlar bizim için dedim o da mutlu oldu etsinler dua diyor ihtiyacımız var bizim diyor
oda sizlere tşr ediyor kızlaropuyorumnanaktan

kızlar konu açarken 6cı denemem demişim 6 cı senem diye yazacakken düzeltemiyorum insanlar da 6 cı deneme dedemek diye cekler yaaaaaaa

esinide senide tebrik ederim canim inan cok sevindim uzun zamandir takip ediyordum seni
Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

kızlar biraz önce kan verdim geldim sağlık ocağında ama çarşamba öğleden sonra alacakmışım mafoldumben

canım seni uzaktan hep takip ediyordum ve içimden dua ediyordum rastladıkça ,Allah bağışlasın bebeğini sana inşallah...bizlerede dua edermisin hamişlerin duası kabul olur inşallah.....boshayallersmile

canım seni uzaktan hep takip ediyordum ve içimden dua ediyordum rastladıkça ,Allah bağışlasın bebeğini sana inşallah...bizlerede dua edermisin hamişlerin duası kabul olur inşallah.....boshayallersmile

Etmezmiyim canım ben hep ediyorum hep hamile kamladan da hep ediyordum allah iiiinnnnşşşaallah sizlerede nasip eder

ben hala inanmıyorum kanda da görsem keseyide görsem heralde hamilelik taslıyacağım:teselli::teselli:

nagişimmmmmm çok sevindimmm..bak gördünmü sende hamişsin:) Allah tamamına eerdirsin hepimizi .öpüyorum. tebrikler..

evet şirinim ya bende hamileyim allahım inşallah tamamına erdirir sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip eder

kızlar kandeğerlerimide aldım çok mutluyum yaaaaa şimdi hamile olduğuma inandım
değerim...2974

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…