Allahım hala şoktayım inanamıyorum 6'cı denememde hamileyim

CANIM HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR DERLER YA SENİNDE BUGÜNMÜŞ ALLAHIM DAHA FAZLA BEKLETMEDEN BİZEDE GÖNDERSİN MELEKLERİMİZİ

CANIM BEN MEYREM SURESİ OKUMAYA BAŞLADIM BUGÜN 17. GÜN İNŞALLAH BENDE ŞİFASINI ALIRIM :Saruboceq::Saruboceq:

tbrkler cnm çok sevindim ne kadar sevindiğin kelimelerinden belli oluyor belliki çok beklemişsin çok üzülmüşsün ama sonunda mutlu son ... Allah tamamına erdirsin inşallahhh

Canım tebrik ederim a.s. okuyunca cok mutlu oldum allah yüzünüze gülmüş ne mutlu. darısı biz olmayanların başına inşallah!

ayy canım benım cok sevındım Allah tamamına erdırsın inşallah tebrık edıyorum seni aman cok dıkkat et kendıne Allah olmayan herkese nasip etsin....

arkadaşlar hepinize çok tşrler inşallah allah sizlerede evlat versin alahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kimselerin yanında boynu bükük bırakmasın çok zor ben çok çektim ben meyrem suresini okurken sizin hepinize dua ettim tanıdık tanımadık allahım sizlerede nasip etsin inşallah

ben hiç inanamıyorum belirtide olmadığından yarın kan dada bakayım hayırlısı inşallah

hepineze tekrar ayrı ayrı tşr ediyorum allah gönlünüze göre versin inşallah

yaaa cok sukur Masallah arkadasim kendim hamile kalmisim gb sevindim inan. Allah nazarlardan saklasin, saglikla evladini kollarina aldigin gunleri de gostersin. cok saglikli bir hamilelik nasip etsin. cok sevindim cokkk :teytey: :teytey: :teytey:

opuyorumnanaktancanım benim çoooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk sevindim çooook allah kucağına almayı nasip etsin bitanem benim denediğimiz kürler işe yaradımı dersin heeee:teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ne güzel bir haber...Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı ve büyütmeyi nasibetsin...Hayırlı olsun...

massallah arkadasim.Allah kucagina aldigin gunude nasip etsin sana.

allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm

tebrikler canım...
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip nasip etsin ,allah analı babalı büyütsün inşlh...
rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın çok zor bilirm ,senin adına çok sevindim.....

hayirli olsun arkadasim allah anali babali buyutsun istedigin tum dilekler dualar omrun boyu kabul olsun ki bole mutlu ol

Hayırlı olsun arkadaşım.Allah gönlüne göre versin,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

tbrkk ederım cnm allh kucgınaalmyı nasp etsn saglıkla ınşşşş bnde yenı hamıleyım ıkımızde eylul annsı olucaz ıns..

arkadaşlar hepine çoooooooooooookkk tşr ler allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah ben hala inanamıyorum kanda yarın baktırayım da birazdaha inanırım heralde zize haber veririm inşallah değerlerim güzeldir dua edin zizin dualarınıza ihtiyacım var beni yanlız bırakmayın canlarım:teselli::teselli:

tbrkk ederım cnm allh kucgınaalmyı nasp etsn saglıkla ınşşşş bnde yenı hamıleyım ıkımızde eylul annsı olucaz ıns..

Canım allah seni de bebeğine kavuştursun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah eylül anneleri baya bi kalaba bende çin takvimine baktım kız olacak diyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…