slm arkadaşlar
arkadaşlar bişey sorucam size netteki gebelik hesaplayıcıları doğrumu benim 4 hafta 5 günlük yazıyor son adet tarihim 9 aralık adetim gecikeli 11 gün oldu sizce doğrumu doktora gitmedim ama test yaptım pozitif çıktı ama bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne yemek kokuusndan tiksinme vs hiç böyle belirtiler yok sadece hafif hafif arada bi karnım ve kasıklarım ağrır yoksa hamile değilmiyim neden belirtiler yok
arkadaşlar bişey sorucam size netteki gebelik hesaplayıcıları doğrumu benim 4 hafta 5 günlük yazıyor son adet tarihim 9 aralık adetim gecikeli 11 gün oldu sizce doğrumu doktora gitmedim ama test yaptım pozitif çıktı ama bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne yemek kokuusndan tiksinme vs hiç böyle belirtiler yok sadece hafif hafif arada bi karnım ve kasıklarım ağrır yoksa hamile değilmiyim neden belirtiler yok
nagişim yaa çooooook sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn darısı bizlerin başına inşallah..
saol canım bayadır görüşmüyoruz senin hamilelik nasıl gidiyor
çok şükür şu an için her şey yolunda teyzesi.. 22 haftalık olduk.. bir oğlum olacak rabbim nasip ederse...seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım...
nagihan canım gözün aydın allah tamamına erdirsin saglıkla sıatle inşallah görünce çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:
Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?