Allahım hala şoktayım inanamıyorum 6'cı denememde hamileyim

canım tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin.... darısı başımıza inşallah...

arkadaşlar bişey sorucam size netteki gebelik hesaplayıcıları doğrumu benim 4 hafta 5 günlük yazıyor son adet tarihim 9 aralık adetim gecikeli 11 gün oldu sizce doğrumu doktora gitmedim ama test yaptım pozitif çıktı ama bende ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne yemek kokuusndan tiksinme vs hiç böyle belirtiler yok sadece hafif hafif arada bi karnım ve kasıklarım ağrır yoksa hamile değilmiyim neden belirtiler yok

tebrik ederim arkadaşım, allah kucağınada sağlıkla almayı nasip etsin..

canım ya merak etme bende hamileliğim esnasında anlamamıştım 6. haftadan sonra başlamıştı ne yazıkki 12. haftada kaybettim bir daha da olmadı 1 yıl oldu kaybedeli.. rabbim daha fazla bekletmez inşallah...

sen hamilesin hiiiiiiiiç merak etme şu an yan komşum hamile onunda aynı senin gibi kasıklarında adet sancısı gibi sancı vardı ama şimd hamile ... darısı başımıza...

Ardaşım ben senin anlatmanı pek anlıyamadım çünki adetin 9 daydı ama 11 gün oldu gecikeli diyosun nasıl oluyor anlamdım canım belkide dediğim ibi ben yanlış okumuşumdur ama

bende 5+3günlük hamileyim bende de hiç belirti yok canım arada karnımda ağrı oluyor ama sen genede kan testi yaptır sağlık ocağın da hem değerlerini öğrenirsin

seni tebrik ederim hayatım gerçekten çok güzel bir duygu herşeyin o oluyor bir anda

nagişim yaa çooooook sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn darısı bizlerin başına inşallah..

canım benim Allahım sabrının mükafatını gönderdi,çok sevindim snin adına,kokusunu da duyarsın inşallah bigün..
bizede dua et bol bol..

nagihan canım gözün aydın allah tamamına erdirsin saglıkla sıatle inşallah görünce çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:

çok şükür şu an için her şey yolunda teyzesi.. 22 haftalık olduk.. bir oğlum olacak rabbim nasip ederse...seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım...

inşalllah canım o günleri bir görsem hayırlısıyla sende yavruna kavuşursun inşallah

nagihan canım gözün aydın allah tamamına erdirsin saglıkla sıatle inşallah görünce çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :ecrin_bebek:

AMMMMİİİİİİİNN tatlım allah sanada nasip etsin kısa zaman da inşallah

Allah tamamına erdirsin

AAAAAAMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİNNNNNNN arkadaşım allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…