Evet üzüntünüz olabilir ama böyle konuşmanız doğru değil bence . ne demek doğurgan bilmem ne .İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık
Selam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırımgün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?
Haklısınız o laf ne demek, herkes mi doğurgan diye napalım biz de mi evlat sahibi olmayalım. Üzülecek bir şey mi milletimizin doğurgan olması sanki...Evet üzüntünüz olabilir ama böyle konuşmanız doğru değil bence . ne demek doğurgan bilmem ne .
Allah en kısa zamanda çifter çifter nasip etsin insaallah .
bende hamile değilim. hatta hiç hamile kalamıcam :) çünkü eşimin spermlerinin %100 unde dna hasarı var. her ne olursa olsun hayat bana güzel..Selam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırımgün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?
nasıl atlatıcan gerçeği kabul ederek.Nasıl atıcam bunu bi bilen var mı?
açılmış bir konuda yorum yapan üyelerin yorumuna karşılık vermek polemiğe girmek , bu foruma üye olduğumdan beri hiç yapmadığım birşey. ki bu foruma tam 10 yıldır üyeyim 2006 dan beri.daha sonra 2. üyelik aldım herneyse.Haklısınız o laf ne demek, herkes mi doğurgan diye napalım biz de mi evlat sahibi olmayalım. Üzülecek bir şey mi milletimizin doğurgan olması sanki...
'Çocuk sahibi olamayanlar gelir' diye başladığımı hiç hatırlamıyorum, okuduğunuzdan düzgün anlam çıkarmasını öğrenin önce. Ayrıca konu açan insana vicdan azabı çektirmek için senin yerinde olmak için yıllarca uğraşan kaç kişi var biliyor musun diye çemkirdikleri doğru !açılmış bir konuda yorum yapan üyelerin yorumuna karşılık vermek polemiğe girmek , bu foruma üye olduğumdan beri hiç yapmadığım birşey. ki bu foruma tam 10 yıldır üyeyim 2006 dan beri.daha sonra 2. üyelik aldım herneyse.
ancak son bikaç gündür sizin yorumlarınız çok dikkatimi çekti. özellikle başka bir topikde yazdığınız "Şimdi çocuk sahibi olamayanlar gelir, senin yerinde olmak için yıllarca uğraşan kaç kişi var biliyor musun diye ÇEMKİRİRLER" yorumu.
yaşamadığınız durumlar için yaptığınız bu sınırı aşan yorumlar çok çirkin. kimsenin kimsenin " DOĞURABİLME" yeteneğinde gözü yok siz rahat olun.
sizin şuan çemkirdiğiniz gibi.'Çocuk sahibi olamayanlar gelir' diye başladığımı hiç hatırlamıyorum, okuduğunuzdan düzgün anlam çıkarmasını öğrenin önce. Ayrıca konu açan insana vicdan azabı çektirmek için senin yerinde olmak için yıllarca uğraşan kaç kişi var biliyor musun diye çemkirdikleri doğru !
Kimsenin kimsenin doğurabilme yeteneğinde gözü olamaz olsa da bir şey farketmez zaten dert eden ben değilim, Allah herkese dilediğini verir yaşatır bu kadar basit.
İyi geceler.
Ayy canım benim ben de öyleydim evlenmeden önce öğrendim sorunu hiç korunmadık aylar yılları kovaladı olmuyor bi türlü benden sonra evlenenler benden önce doğurdu yaşıtlarım ikinciyi doğurdu sinirim bozuldu kıskanmak değil de ımrenıyordum. Kendimi kötü hissediyorum bi de hadi artık neyi bekliyorsunuz soruları vardı ugrasmamız gerekenSelam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırımgün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?