- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Bence eski esinede böyle yaptı.Küçük yaşta yapılan bir evlilik. Daha sonra uyusmayan fikirler falan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eski esinede böyle yaptı.Küçük yaşta yapılan bir evlilik. Daha sonra uyusmayan fikirler falan.
tez canlılık acelecilik =bunalımE biz ne konuştuk bir önceki konuda sen ne yapmışsın be hocam. Nerde güzel konuşma. Nerde biz her şeyi birlikte yapıcaz arkandayım mesajı. nerde ailemin bu ev mevzusunda fikrini değiştireceğim cümlesi. Ohooo.
Arkadaşım kendi ailenle konuşup ev fikrinden vazgeçirecektin. Adamın ailesiyle ne konuşup durdun merak ediyorum.Onları yaptım canım ailesini arayıp hergün neler yapacağız diye sürekli konuşup durdum. Kendisine maddi olarak yanında olacağımı söyledim. Ama ha duvara ha kendisine söyledim anlamadı.
Arkadaşım kendi ailenle konuşup ev fikrinden vazgeçirecektin. Adamın ailesiyle ne konuşup durdun merak ediyorum.
Nisanlima bunuda söyledim ama hala fikri aynı . Ailesiyle konusmamin sebebi kredileri yapılandırmak için uğraşıyorlardı birde ne yapmam konusunda fikir alıyordum çünkü onlarda benim arkamda nisanlimi suçlu buluyorlar.
Nişanlını hangi konuda suçlu buluyormuş ailesi?
Ne olursa olsun . Daha hic konusulmadan bir anda böyle birşey yapmış olmasi. Biz çok uğraştık bu günlere gelmek için . Bir anda silinip atılacak birşey değildi. Bu saatten sonra zaten olmaz da . Bundan sonra nasıl bir yol cizecegim bilmiyorum. Tehdit etmeye kadar gitti is.
O zaman ona resti cekecen. Uzaklaş biraz bak nasıl tepki veriyor. O aramasa sende aramaNe olursa olsun . Daha hic konusulmadan bir anda böyle birşey yapmış olmasi. Biz çok uğraştık bu günlere gelmek için . Bir anda silinip atılacak birşey değildi. Bu saatten sonra zaten olmaz da . Bundan sonra nasıl bir yol cizecegim bilmiyorum. Tehdit etmeye kadar gitti is.
bu adam sizden para yüzünden ayrılmışken bu neyin tatili? tatil yapcak parayı nerden bulmuşEvet daha önceki konularımı hatirliyorsunuzdur . Yarın dönecek tatilden ve 1 haftadır beni hiç aramadi. Sadece msj atıp nasılsın diyor okadar. Bende dayanamadım bugün 1 hafta oldu İnsan sesimi duymak istemez mi yazdım . Yazmaz olaydım aradı bu geldikten 3 gün sonra gorusecegini söyledi işler yogunmus ancak izin gününde gelebileceğini söyledi . Bende dayanamadım işkenceye devam dedim ozaman. Sen misin bunu diyen.. Tamam evlenecegiz senin hayatını mahvedicem dışarı çıkıp gezip tozacagim arkadaşlarla tatile gideceğiz. Nasıl olsa ben evliliği biliyorum birde sen tat hanfendi diyor . Kabul etmemen gibi bir seçenek yok seni rezil ederim . Ailenin yanında laf söylerim Kırarım seni ... sacmaladikca sacmaladi. Ben istemiyorum dedim anlamadin diyor birde donup neden Ailene söyledin diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.