allahim resmen sok oldum...

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
mrb arkadaslar uzun zamndir takip edemiyordum burayi.isyerimdeyim ise nasil geldim bilmiyorum nasil calisiyorum bilmiyorum resmen soktayim dun.gece yasadiklarimi ne arkadasima ne.anneme ne bir yakinima anlatabilirim.ama icimi dokmem lazim neolur yardimci olun.uzun zamandir gelmemistim yazmamistim ama onceki konulardanda bakarsaniz.esimin icki sorunuvardi.buzamana kadar cok olaylar atlattik hep ickisi yuzunden.evliligimiz biraz sallantida olsada yasiyoduk bir bebegimde oldu bu arada.dun gece esim yine icti hemde dur durak bilmeden sinir tanimadan ve yine bana satasmaya basladi hakaret siddet attigi tokattan biri cocuguma denk gelince.bnde gozum dondu cildirdim resmen bende ona saldirmaya basladim birbirimize girdik dayanacak gucum kalmadi.zar zor.sizdi.derken.bebegimide uyutmustum bnde dalmisim gecenin bir yarisi bir sesle uyandim herseyi yazicam insallah konum kapanmaz esim pencereyi acmis disariya kucuk abdestini yapiyor perdeler cam yerler her yer batti cocugumda uyandi herseyi gordu bebek olsada.bisey diyemedim kendinde.deildi hala desem dovecek beni.eve gitmk istemiyorum her yer batti ustelik sabah kalkmis.yer neden islak diye bana soruyor heryeri temizlemem lazim simdi allahim neyapicm bu adamla nasil yasicm.resmen sogudum kizlar yorumlariniza.ihtiyacim var bn bundan sonra neyapayim ayrilsam ailem arkamda olur ama cocugum icin devammi etsem bir yol gosterin

çocuğun için güzel örnek olur tabi ki devam et çocuğun için,te Allahım yaa, boşanmaya cesaretin ya da durumun yoksa bunu söyle ama lütfen çocuğu bahane etme camdan işeyen adamın çocuğuna verebileceği hiçbi şey yok

Tedavi olması yönünde adam akıllı konuşacaksınız.Kabul etmiyorsa herkes yoluna bakacak.Alkolik bir babanın yanında o çocuk ne kadar sağlıklı olur ? İçip içip sapıtacaklarına çocuklarına babalık yapmayı düşünsünler böylelerini parçalayasım geliyor

eşiniz derhal tedavi olmalı. alkol tedavisi.
ve bir hastahaneye yatmalı. benim bir arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı. adam hayaller görmeye başlamıştı.
o da gecenin bir yarısı uyanmış. eşi buzdolabının işıgında elinde bir sopa hayali uzaylılarla savaşıyor. o sabah boşanma kararı aldı. çünkü adam tedaviyi istemedi. ve en son 4 sene önce evde ölüsünü buldular. ev şişelerle dolu. sirozdu.
oğlu vardı küçük buna rağmen ayrıldı. çünkü ne yaptığını bilmeyen oğlumada zarar verir bir gün dedi.ve doğru kararı verdi. aynını sizede öneririm

tedaviyi redederse boşanın. sonunda sizde bebekte daha kötü şeyler yaşayabilirsiniz.

bnde dun geceden beri bosanmayi dusunuyorum tk basima cocugumu daha iyi yetisterecegimi biliyorum kndime guvwniyorum

Ay töbe töbe bu adam amateme de yatsa iflah olmaz ki. Daha neler okuyacağız ya

evlenmeden önce milyon kere düşünmeliyiz işte.içki içen adamdan hayır gelmez bunu annem hep derdi..

evlenmeden önce milyon kere düşünmeliyiz işte.içki içen adamdan hayır gelmez bunu annem hep derdi..

haklisinizda bn icki ictigini birakin sigara kullandigimi bile.bilmiyodumki gorustugumuzde iki uc saat sigara icmezdi yanindada paket tasimazdi

Merhaba bence ayrıl abla mutlu diyilsinse neden ayrılmıyon kendine eziyet edıyorsun ki ayrıl kendine yeni bir hayat kurursun çoçuğunla birlikde mutlu mesut yaşarsın,her şeyi çoçuğun için yapıyorsun ama çok yalnış yapıyorsun eşin diyilecek adam her gün içip de çocuğun Psikolojisini bozucak çocuğada yazık.(bu benim düşüncem)

Daha neyine devam edeceksiniz anlamadım ben ya...
Çocucuğum için diyorsanız alın çocuğunuzu kaçın!

haklisinizda bn icki ictigini birakin sigara kullandigimi bile.bilmiyodumki gorustugumuzde iki uc saat sigara icmezdi yanindada paket tasimazdi

neden aileniz araştırmadımı bu kişiyi ya.hey allahım :26: allah yardımcınız olsun zor bir süreç sizi bekliyor

böyle adamlar ıslah olmazlar evliliğinizde yok yok bence saygı ve sevgiyi hiç arama zaten böyle bir ortamda çocuğunuzu nasıl yetiştirmeyi düşünüyorsunuz..
belkide ileride daha da kötü olacak herşey..
kendiniz için değilse bile çocuğunuz için boşanmayı düşünmelisiniz...

Alkollüyken bir sürü saçmalık yapanı gördük de bunu da yeni duydum gerçekten. nasıl bir ruh haline sahip ki sarhoşken camdan tuvaletini yapabiliyor. şişede durduğu gibi durmuyorsa ve sen içmesini bilmiyorsan içmeyeceksin o halde.

Allah yardımcın olsn cnm aynı senin anlattığın gibi benm üst komşumun kocası gardolabını açıp açıp işiyor adam kadıncağaz ayrılmak istiyor ama adam pisikopat ayrılcam deyincede bıçaklamış ne yazıkki böleleri ne yaptığını bilmiyorlar Allah kolaylık versn

o adamla değil ömürü paylaşmak 1 saniye bile geçirilmez
arkana bakmadan kaç kurtul
yaptıkları yenir yutulur şeyler değil
işeyince mi şoka girdin ben orasını anlayamadım pek :44:

sagolun.hala inanamiyorum bende ayrilicagimi soylemedim kocam bile demk istemiyorum artik sogudum nefret ettim resmn allah komsunuzada yardim etsin

o adamla değil ömürü paylaşmak 1 saniye bile geçirilmez
arkana bakmadan kaç kurtul
yaptıkları yenir yutulur şeyler değil
işeyince mi şoka girdin ben orasını anlayamadım pek :44:

eve gitmk istemiyorum bugun nasil gecti hla insnamiyorum.evet o anda gorduklerime inanmk istemedim sasitdim dondum kaldim

içki ne kadar da korkunç şeylere sebep oluyor. camdan işeyecek kadar aklını kaybeden adam, yarın seni yada bebeğini o camdan atmaya kalksa ne yapacaksın? yol yakınken, canından, aklından olmadan dön arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…