allahim resmen sok oldum...

Tamam ayrıl ama öncesinde fare kapanı gibi bi tuzak kur

Pencerenin çevresine elektrik döşe
Bi daha işerse, bi titresin de görsün oralar niye ıslanıyomuş

ya yapma etme eyleme neyi devam ettiriyosun.. yazık değil mi o çocğun psikolojisine.. kendini düşünmüyosan o bebeği düşün ya.. onun çocukluğunu gençliğini geleceğini düşün. sinir hastasımı olmak istiyosunuz ailecek.. offf bu erkekler neden böyle ya

Ayık olduğu zamanlarda nasıl bir eş peki? İçkisi olmasa iyi bir insan ise, ancak tedavi olursan ben varım, yoksa yolları ayıralım diye belirtin bence. Dün yaşadıklarınızı kelimesi kelimesine anlatın, hatırlamıyor belli, ama sizi hangi durumda bıraktığını bilsin.

bebeğinize kim bakıyor,evde mi yani şu anda?
neden soruyorum derseniz siz eve gitmek istemiyorsanız,kilidi değiştirin adam eve giremesin,mesaj atarsınız,o ıslaklığın sebebi senin kesilesi pipin diye..

Geçenlerde bi film izledim. 3 genc araba kullanıyor içki iciyolar delilik yapıyolar fln klasik amerikan filmi iste. Bi tanesi cıktı arabanın (minibüs) camında işiyor öteki de yapma etme derken kaza yapıyolar adamın penisi kopuyor pencereden Keşke seninkinin de kopsaydı

neden soruyorum derseniz siz eve gitmek istemiyorsanız,kilidi değiştirin adam eve giremesin,mesaj atarsınız,o ıslaklığın sebebi senin kesilesi pipin diye..

geçen haberlerde vardı kadın adamın pipisine yağ kızıdıp dökmüş. artık çalışmaz zannımca

sarhoş insan kadar rezalet ve iğrenç bişey yok hayatta...
bi de böyle içip içip saranlardansa...
alkolikmi eşin yani içmeden duramıyomu yoksa arada içince dokunuyomu böyle...
çok çok iyi anlıyorum seni katlanma bu duruma bence...

Bebeğinide al ailenin yanına git yada eşinin ailesinin ve durumu anlat.
Hep birlikte oturun konuşun eşin tedaviye razıysa deneyin değilse de ayrılmaktan başka çare yok gibi..
Çocuk için alkolik bir baba ile aynı evde büyümektense ayrı bir anne baba ortamı daha sağlıklıdır..

ayik oldugu zamnlarda kotu bir es degil sadece siniti var bir anda parlar.temizlik ypilacaksa evde yardim eder.ama hergun anasina gider haftasonlari evdeysek disari cikmazsak kahvaltisini ypr hazirlanir ve anasina gider.cocukla ilgilenir ama bi 15 dakka faln boyle bir es ayikken.tedavi olmuyor daha oncede konustum kabul etmiyor

neden soruyorum derseniz siz eve gitmek istemiyorsanız,kilidi değiştirin adam eve giremesin,mesaj atarsınız,o ıslaklığın sebebi senin kesilesi pipin diye...

bebegime annem bakiyor sagolsun.sabh burasi neden islak deyince soyledim yaptigi seyi yalan soyluyosun ben oyle birsey ypmam su dokulmustr oraya dedi

kendi bilir. tedavi olmayı reddediyorsa seni kaybetmeyi göze almış demektir. böyle bir kocadan sana hayır gelmez. boşa gitsin. sonra istediği kadar işeyip dursun.

Son düzenleme:

yaaa keske oyle birsey olsaydi saate bktim on iki flandi biri gorseydide onu bi guzel dovseydi ama kimsede gormedi herhalde

bebegime annem bakiyor sagolsun.sabh burasi neden islak deyince soyledim yaptigi seyi yalan soyluyosun ben oyle birsey ypmam su dokulmustr oraya dedi

ne güzel işte bebeğin annenin yanında.kendi evinizde iseniz ,kilidi değiştirin o gelmeden,annenizdeyseniz eve dönmeyin..
şimdi alkolikler de çeşit çeşit babam da eskiden alkolikti,ama böyle rezilliğini görmedik..üstelik içmediği zamanlarda süper bi koca ve babaydı..sonra tedavi oldu.kabul etti alkolik olduğunu.çok şükür mutlu bir ailemiz oldu..ama siiznki ayıkken de pek iyi bir baba ve eş olmadıüğına göre...üstelik bebeğinize bile zarar vermeye başladıysa konunun pek düşünülecek yanı yok ne yazık ki..

alkolik hergun icmez.ama haftanin 3-4gunu icer hele haftasonlari o ickinin kurtulusu yok kesin icer.bu zamana kadar icki yuzunden basina cok olay geldi ama birakmadi ickiyi

ailemle evimiz ykin orada gidip kalsam biseymi oldu dicekler bnde esimin bu yptigi seyi anltmk istemiyorum

canım bu adamın alkol sorunu olduğunu bilmiyorlar mı? artık canıma tak etti dersin..bana saldırmaya çalışırken,çocuğuma vurdu dersin..bence dışarıya işemesinden daha ciddi bir ayrılık sebebi bu..

yaaa keske oyle birsey olsaydi saate bktim on iki flandi biri gorseydide onu bi guzel dovseydi ama kimsede gormedi herhalde

İyi ki kimse görmemiş de rezillik cıkmamış. Düşünmek bile istemiyorum.

esimin ailesine anlatsamda umurlarinda deil hatta esim ictigi zaman olay cikardigi zaman kayinpederim kizim bosan bundan bu duzelmez.diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…