- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
eve gitmk istemiyorum bugun nasil gecti hla insnamiyorum.evet o anda gorduklerime inanmk istemedim sasitdim dondum kaldim
bebeğinize kim bakıyor,evde mi yani şu anda?
neden soruyorum derseniz siz eve gitmek istemiyorsanız,kilidi değiştirin adam eve giremesin,mesaj atarsınız,o ıslaklığın sebebi senin kesilesi pipin diye..
Ayık olduğu zamanlarda nasıl bir eş peki? İçkisi olmasa iyi bir insan ise, ancak tedavi olursan ben varım, yoksa yolları ayıralım diye belirtin bence. Dün yaşadıklarınızı kelimesi kelimesine anlatın, hatırlamıyor belli, ama sizi hangi durumda bıraktığını bilsin.
bebeğinize kim bakıyor,evde mi yani şu anda?
neden soruyorum derseniz siz eve gitmek istemiyorsanız,kilidi değiştirin adam eve giremesin,mesaj atarsınız,o ıslaklığın sebebi senin kesilesi pipin diye...
ayik oldugu zamnlarda kotu bir es degil sadece siniti var bir anda parlar.temizlik ypilacaksa evde yardim eder.ama hergun anasina gider haftasonlari evdeysek disari cikmazsak kahvaltisini ypr hazirlanir ve anasina gider.cocukla ilgilenir ama bi 15 dakka faln boyle bir es ayikken.tedavi olmuyor daha oncede konustum kabul etmiyor
peki bugün eve gitmek yerine ailenin yanına gidemez misin?
Geçenlerde bi film izledim. 3 genc araba kullanıyor içki iciyolar delilik yapıyolar fln klasik amerikan filmi iste. Bi tanesi cıktı arabanın (minibüs) camında işiyor öteki de yapma etme derken kaza yapıyolar adamın penisi kopuyor penceredenKeşke seninkinin de kopsaydı
bebegime annem bakiyor sagolsun.sabh burasi neden islak deyince soyledim yaptigi seyi yalan soyluyosun ben oyle birsey ypmam su dokulmustr oraya dedi
sarhoş insan kadar rezalet ve iğrenç bişey yok hayatta...
bi de böyle içip içip saranlardansa...
alkolikmi eşin yani içmeden duramıyomu yoksa arada içince dokunuyomu böyle...
çok çok iyi anlıyorum seni katlanma bu duruma bence...
ailemle evimiz ykin orada gidip kalsam biseymi oldu dicekler bnde esimin bu yptigi seyi anltmk istemiyorum
yaaa keske oyle birsey olsaydi saate bktim on iki flandi biri gorseydide onu bi guzel dovseydi ama kimsede gormedi herhalde
♥gözyaşı♥;32631559 .!.:Bebeğinide al ailenin yanına git yada eşinin ailesinin ve durumu anlat.
Hep birlikte oturun konuşun eşin tedaviye razıysa deneyin değilse de ayrılmaktan başka çare yok gibi..
Çocuk için alkolik bir baba ile aynı evde büyümektense ayrı bir anne baba ortamı daha sağlıklıdır..
yaaa keske oyle birsey olsaydi saate bktim on iki flandi biri gorseydide onu bi guzel dovseydi ama kimsede gormedi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?