allahim resmen sok oldum...

Ailen arkandaysa canım çocuğunuda al hiç durma ama çocuğunu sakın bırakma.

biliyolar.ama cogu zaman bn gizliyorum iyiyiz numarasi ypiyorum ozamn bizden neden gizliyosun diyplar.ama artik karar verdim bosanicm.

alkolik hergun icmez.ama haftanin 3-4gunu icer hele haftasonlari o ickinin kurtulusu yok kesin icer.bu zamana kadar icki yuzunden basina cok olay geldi ama birakmadi ickiyi

şöyle bi rest çeksen bikaç gün uzaklaşsan dahamı ters teper acaba..
çekilmez böyle...
bide bebek var..
allah korusun kendinde değil adam bişey gelse başına...

Son düzenleme:
konuşun ,olmuyorsa videosunu çekin izllettirin, olmuyorsa bir psikiyatristden yardım alın ilaç katın yiyeceklerine alkolu bıraksın

biliyolar.ama cogu zaman bn gizliyorum iyiyiz numarasi ypiyorum ozamn bizden neden gizliyosun diyplar.ama artik karar verdim bosanicm.

bence çok doğru bir karar,yalnız bu kararını adam içmeden söyle ki olay çıkmasın.üstelik önce ailen duysun,sonra yanında ailen varken konuş senin öküzle...ama seninki öküz kategorisini de geçmiş,ona başka birşey demek gerekli..

Azıcık düşünüyosan çocuğunu ayrıl bence,böyle bir babadan ona hayır gelir mi??
bu süreçte yaşayacağın sıkıntı,eminim daha ilerde yaşayacaklarının yanında hafif kalır..hiçbirşeyi çekmek yada katlanmak zorunda değilsin,kim hastaysa gitsin tedavi olsun,yanındakileri de hasta etmesin....

evet icmeden soylemem lazim artik fazlasiyla korkmaya basladim ondan.evet okuz demek okuzlere hakarer olur

konuşun ,olmuyorsa videosunu çekin izllettirin, olmuyorsa bir psikiyatristden yardım alın ilaç katın yiyeceklerine alkolu bıraksın

videosunu cekemem gorurse oldurur bni ama doktorla konusup daha once ilac.verdim gizli gizli ama ise yaramadi ickiyi birakmadi

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm durumuna.
ailenle ve onun ailesi ile konuş bu durumları anlat onlara bakalım ne diyecekler?

alkol almadığı zamanlarda normal davranıyosa öncelikle tedavi olmasını şart koşun
eğer kabul etmezse de boşanın hiç arkanıza bile bakmayın size ve bebeğinize de zarar verebilir çünkü

ama normalde de mutsuzsanız direk boşanın bence niye çekeceksiniz ki

nasil yapicmki onu? hem.olduki bidaha yapti elektrik carpti bni oldurur herhalde

Bi elektrikçi çağır
Bi güzel döşesin elektriği
Fazla verilirse ölür ama
Sen tam olarak ne kadar istiyosun ona göre yaptır

Cani değilim ama bu hak ediyo
Evlenmeyi biliyo, çocuk yapmayı biliyo, tuvaletin yolunu mu bilmiyo

Alkol sorunu olan bi'adamdan neye güvenip çocuk doğuruyosunuz ben de bunu anlayamıyorum.

Boşanın da çocuk sağlıklı bi'ortamda büyüsün bari en çok ona yazık böyle bi'aile ortamına doğmak istiyo musun diye soranı yok.

Öfff ne iğrenç ya :120:

Uyurken pipisine kezzap dök. Bir daha değil pencereden dışarı, tuvalete bile işeyemesin. İçinde patlasın.

Ben böyle bir adamın tedavi olacağına inanmıyorum.
Alkolsüzken nasıl bilemiyorum ama şiddet te var, aşağılama da, her bir şey var.

bence de öyle çok haklısın
sonuçta önceden bilmese bile evlendikten sonra kesin öğrenmiştir alkolik olduğunu
bile bile neden çocuk yapılır cidden anlamıyorum

adam ağzıyla değil başka bi yeri ile içiyo galiba sapıtmış iyice.

alkol içki en korktuğum şeydir.babam kullanmaz asla ama amcam içerdi bazen.ben küçüktüm bi gün içmiş eve gelmiş ama nasıl perişan ayakta duramıyor kusuyor falan.bende çocuk aklı ya işte bağıra bağıra ağlıyorum baba amcam ölüyor diye.o günden sonra nefret ettim alkolden!

çocuğunu bu adamla aynı ortamda ne derece sağlıklı büyütebilirsin sen karar ver.bak ben 1 kez şahit oldum buna 30 yaşındayım hala aklımda nasıl yer etmiş düşün.

tedavi olmadan asla kurtulamaz öncelikle bunu bil zamanla içtiği saatler artar hatta sabahları da içmeye başlar yanına kokudan yaklaşılmaz akşam evde terör estiren adam sabah süt dökmüş kedi olur hiç ama hiç bişey hatırlamaz fiziken kendine ruhen ailesine zarar verir bilhassa çocukların ruhuna nerden mi biliyorum eşimden deil eşim hiç içki içmez babamdan biliyorum benim babam dünya iyisi bi insandı ama alkol problemi vardı ve son zamanlarda ne kendinin ne de bizim dayanacak gücümüz kalmamıştı annem bizi de aldı evi terketti babam daha beter oldu evde yalnız kaldı sonra annem ya tedavi ya mahkeme dedi tedavi oldu çok şükür kurtulduk ama halen o günleri hatırlayınca için sızlar gözlerim dolar o evde durmakla çocuğuna iyilik değil kötülük ediyorsun bil istedim....

Bebegine vurdu varmi otesi!!

oyle bir adam ortaliklarda sidikliyor ustelik sapiklar gibi pencerede

sen temizleyeceksin

allahim san guc versin yarabbim

lutfen kendini ezdirme bir hal caresine bak

benim icin affedilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…