- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
mrb arkadaslar uzun zamndir takip edemiyordum burayi.isyerimdeyim ise nasil geldim bilmiyorum nasil calisiyorum bilmiyorum resmen soktayim dun.gece yasadiklarimi ne arkadasima ne.anneme ne bir yakinima anlatabilirim.ama icimi dokmem lazim neolur yardimci olun.uzun zamandir gelmemistim yazmamistim ama onceki konulardanda bakarsaniz.esimin icki sorunuvardi.buzamana kadar cok olaylar atlattik hep ickisi yuzunden.evliligimiz biraz sallantida olsada yasiyoduk bir bebegimde oldu bu arada.dun gece esim yine icti hemde dur durak bilmeden sinir tanimadan ve yine bana satasmaya basladi hakaret siddet attigi tokattan biri cocuguma denk gelince.bnde gozum dondu cildirdim resmen bende ona saldirmaya basladim birbirimize girdik dayanacak gucum kalmadi.zar zor.sizdi.derken.bebegimide uyutmustum bnde dalmisim gecenin bir yarisi bir sesle uyandim herseyi yazicam insallah konum kapanmaz esim pencereyi acmis disariya kucuk abdestini yapiyor perdeler cam yerler her yer batti cocugumda uyandi herseyi gordu bebek olsada.bisey diyemedim kendinde.deildi hala desem dovecek beni.eve gitmk istemiyorum her yer batti ustelik sabah kalkmis.yer neden islak diye bana soruyor heryeri temizlemem lazim simdi allahim neyapicm bu adamla nasil yasicm.resmen sogudum kizlar yorumlariniza.ihtiyacim var bn bundan sonra neyapayim ayrilsam ailem arkamda olur ama cocugum icin devammi etsem bir yol gosterin
canım bu adamın alkol sorunu olduğunu bilmiyorlar mı? artık canıma tak etti dersin..bana saldırmaya çalışırken,çocuğuma vurdu dersin..bence dışarıya işemesinden daha ciddi bir ayrılık sebebi bu..
Keşke diyosun madem
Elektrik döşesene oraya
alkolik hergun icmez.ama haftanin 3-4gunu icer hele haftasonlari o ickinin kurtulusu yok kesin icer.bu zamana kadar icki yuzunden basina cok olay geldi ama birakmadi ickiyi
şöyle bi rest çeksen bikaç gün uzaklaşsan dahamı ters teper acaba..
yani eğer amacın boşanmak değilse tabii...
biliyolar.ama cogu zaman bn gizliyorum iyiyiz numarasi ypiyorum ozamn bizden neden gizliyosun diyplar.ama artik karar verdim bosanicm.
bence çok doğru bir karar,yalnız bu kararını adam içmeden söyle ki olay çıkmasın.üstelik önce ailen duysun,sonra yanında ailen varken konuş senin öküzle...ama seninki öküz kategorisini de geçmiş,ona başka birşey demek gerekli..
yaaa keske oyle birsey olsaydi saate bktim on iki flandi biri gorseydide onu bi guzel dovseydi ama kimsede gormedi herhalde
konuşun ,olmuyorsa videosunu çekin izllettirin, olmuyorsa bir psikiyatristden yardım alın ilaç katın yiyeceklerine alkolu bıraksın
nasil yapicmki onu? hem.olduki bidaha yapti elektrik carpti bni oldurur herhalde
Alkol sorunu olan bi'adamdan neye güvenip çocuk doğuruyosunuz ben de bunu anlayamıyorum.
Boşanın da çocuk sağlıklı bi'ortamda büyüsün bari en çok ona yazık böyle bi'aile ortamına doğmak istiyo musun diye soranı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?