allahim resmen sok oldum...

Allah yardımcın olsun canım
Allah da onu gittiği yoldan döndürsün
Allah iman merhamet vicdan versin
Sende üzülme hiç hakkında herşey hayırlı olsun

Son düzenleme:

Nasi ya.....vla bnde bundan daha beter bsey duymustum.adam 60yasnda hal icer torunu var kac tane...oyle bsey ypmistiki icip icip yazik kadin damatlatina rezil olmustu..ama 40yil kocasi bosanmadi adam intihar etmeye flan kalkismisti..akillandimi hayirrr hla ayni karar icip kadinin hayatini kararymaya devm ediyo..bnce oyle bi adamla cocugunun buyumesine asla izn vrme...ondan ne baba olur ne koca

öncelikle rabbim yardımcın olsun çok zor bi durum gerçekten belki şimdi herşeyden habersiz çocuğun ama ayrılmazsan ve böyle devam ederse o çocuğun pskolojisi nasıl olcak bi düşün dışardan sölemesi kolay ama ayrılmak en doğrusu gibi görünüyor Allah sabır versin

Bebeğiniz var onun için tabi ki en güzeli sıcak bir yuva ama o yoksa en mantıklısı ayrılmak büyüyüp anlamaya başladığında eşinizi mi örnek alacak ?? yazık o masum bebeğe onun geleceği ve mutluluğu için ayrılmak en mantıklısı.Allah yardımcınız olsun.

sagolun ins hersey kolay olur bilmiyorum neyapacagimi bu surec ne olur naail gecer ama dayanicam cocugum icin

tedavi olmuyor kabul etmiyor ben alkolik degilim diyor ama hep iciyor.oyuzden bosanmak daha iyi olur.
beni sevmiyor eminim cunku seven insan bunlari yapmaz oyle degilmi.cocugunu seviyormu bilmiyorum ama cocuguylada pek ilgili degildi.isinden erken donup anasinda oturuyordu insan eve gelip cocuguyla oynar ama.onda yok.

tsk ederim sagolun.haklisiniz babasiyla buyurse nasil olucak psikolojisi.simdi bebebkler pek anlamaz derler ama anliyolar herseyi.o kavgalarimizda nasil feryat figan agladi yavrum.bu hep boyle olacak onunla devam etsem ben cocuguma hem anne hem baba olucam

çocuğunuzu öyle birinin yanında büyütmek,
onun idrarlı hallerini görmek,
size ve ona vurduğunu görmek günah değil

ama "çocuğunuz" için devam etmek normal mi sizce, bi düşünün!!!!

Allah c.c yardımcın olsun
Alkol alanların genellikle alkolle rahatlama sağlayan başka pskolojik problemleri oluyor işte kendini bilip tedaviyi istemesi lazım.

Allah c.c yardımcın olsun
Alkol alanların genellikle alkolle rahatlama sağlayan başka pskolojik problemleri oluyor işte kendini bilip tedaviyi istemesi lazım.

amin sagolun.tedaviyi malesef hic birzaman kabul etmedi bir suru badireler atlattik nelr neler yasadik soz veriyo yapmicm diyip yine yapiyor
simdi kac gundur.babamlardayim bir gun olsun demedi cocugum nasil biseye ihtiyaci varmi diye
hala iciyor

anladığım kadarıyla adam hep böyleymiş ve sen bunu bile bile çocuk doğurmuşun! inan sana acımadım bilerek kendini ateşe atmışsın ama o çocuğa acıdım. eğer düzelmezseniz ailecek, yani eşn ve sen, o çocuk ikinizden de nefret edecek ve muhtemelen sorunlu bir birey olacak. çok yazık, çok bencilc davranmışsınız o adamdan çocuk yapmakla.

canim benim guzelim benim duzelicek biseyim yok.sen acima kimseye rahat ol.acimak allaha mahsustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…