- Konu Sahibi ebrarrarba
-
mrb arkadaslar uzun zamndir takip edemiyordum burayi.isyerimdeyim ise nasil geldim bilmiyorum nasil calisiyorum bilmiyorum resmen soktayim dun.gece yasadiklarimi ne arkadasima ne.anneme ne bir yakinima anlatabilirim.ama icimi dokmem lazim neolur yardimci olun.uzun zamandir gelmemistim yazmamistim ama onceki konulardanda bakarsaniz.esimin icki sorunuvardi.buzamana kadar cok olaylar atlattik hep ickisi yuzunden.evliligimiz biraz sallantida olsada yasiyoduk bir bebegimde oldu bu arada.dun gece esim yine icti hemde dur durak bilmeden sinir tanimadan ve yine bana satasmaya basladi hakaret siddet attigi tokattan biri cocuguma denk gelince.bnde gozum dondu cildirdim resmen bende ona saldirmaya basladim birbirimize girdik dayanacak gucum kalmadi.zar zor.sizdi.derken.bebegimide uyutmustum bnde dalmisim gecenin bir yarisi bir sesle uyandim herseyi yazicam insallah konum kapanmaz esim pencereyi acmis disariya kucuk abdestini yapiyor perdeler cam yerler her yer batti cocugumda uyandi herseyi gordu bebek olsada.bisey diyemedim kendinde.deildi hala desem dovecek beni.eve gitmk istemiyorum her yer batti ustelik sabah kalkmis.yer neden islak diye bana soruyor heryeri temizlemem lazim simdi allahim neyapicm bu adamla nasil yasicm.resmen sogudum kizlar yorumlariniza.ihtiyacim var bn bundan sonra neyapayim ayrilsam ailem arkamda olur ama cocugum icin devammi etsem bir yol gosterin
çocuğun için güzel örnek olur tabi ki devam et çocuğun için,te Allahım yaa, boşanmaya cesaretin ya da durumun yoksa bunu söyle ama lütfen çocuğu bahane etme camdan işeyen adamın çocuğuna verebileceği hiçbi şey yok
mrb arkadaslar uzun zamndir takip edemiyordum burayi.isyerimdeyim ise nasil geldim bilmiyorum nasil calisiyorum bilmiyorum resmen soktayim dun.gece yasadiklarimi ne arkadasima ne.anneme ne bir yakinima anlatabilirim.ama icimi dokmem lazim neolur yardimci olun.uzun zamandir gelmemistim yazmamistim ama onceki konulardanda bakarsaniz.esimin icki sorunuvardi.buzamana kadar cok olaylar atlattik hep ickisi yuzunden.evliligimiz biraz sallantida olsada yasiyoduk bir bebegimde oldu bu arada.dun gece esim yine icti hemde dur durak bilmeden sinir tanimadan ve yine bana satasmaya basladi hakaret siddet attigi tokattan biri cocuguma denk gelince.bnde gozum dondu cildirdim resmen bende ona saldirmaya basladim birbirimize girdik dayanacak gucum kalmadi.zar zor.sizdi.derken.bebegimide uyutmustum bnde dalmisim gecenin bir yarisi bir sesle uyandim herseyi yazicam insallah konum kapanmaz esim pencereyi acmis disariya kucuk abdestini yapiyor perdeler cam yerler her yer batti cocugumda uyandi herseyi gordu bebek olsada.bisey diyemedim kendinde.deildi hala desem dovecek beni.eve gitmk istemiyorum her yer batti ustelik sabah kalkmis.yer neden islak diye bana soruyor heryeri temizlemem lazim simdi allahim neyapicm bu adamla nasil yasicm.resmen sogudum kizlar yorumlariniza.ihtiyacim var bn bundan sonra neyapayim ayrilsam ailem arkamda olur ama cocugum icin devammi etsem bir yol gosterin
yorumlariniza tesekkur ederim.ogun isten cikip eve gittim hic bisey konusmadan onunla hemen odaya girip perdeleri indirdim makinaya attim camlari sildim odayi temizledim.hic ses cikarmadi hic konusmadi bende konusmadim.
isimi bitirip perdelerin cikmasini beklerken cocugumla oyalandim perdeler cikinca ben asarim dedi neyse cikti o arada cocugu yurutece birakip perdeleri vermeye gittim.tam.asarken cocuk yurutecten dustu elmacik kemigi morardi ben aglamaya basladim hem agliyorum hem soyleniyoum.buz koyduk hemen allahtan daha kotu bisey olmadi.hep senin yuzunden dedim normal bi koca olsan simdi isten gelipcocugumuzla oynardik dedim senin yuzunden su dustugumuz hallere bak dedim.oda bana bagirdi kes sesini sende gelir glmez hemen temizlige basladin dedi yag gibi uste cikti anlayacaginiz.
bende bosanmak istiyorum ben dedim kararim kesin ya sen git ya ben gideyim dedim.o gitmedi gitmem ben dedi zaten daha onceki kavgalarimizdada.hic gitmedi ya beni evden kovardi ya bn gitmk zorunda kalirdim.babamlara geldim ertesigunde davami actim.bosanicam.
hayirlisi olur allahim yardim edr ins
inşallah bir an önce kurtulursunuz o adamdan.sorun çıkarmadan boşanır inş. o da.Allah yardımcınız olsun bu süreçte.
Umutsuzluga kapilmadan kararlikla durun karsisinda.hayat onsuz daha kolay ve mutlu gececektir.Allah kolaylik versin surecte.bebeginize uzun omurler ve mutlu gunler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?