allahim resmen sok oldum...

Arkadasım allah yardımcın olsun.. eminim konuşmayı denemişsındır.. alkol konusunda ne dıyor mesela tedavıyı kabul edebılecek bı tıp mı eşin..umarım kabul eder ve hersey yoluna gırer, inan cok uzuldum.. bı ıllet ınsanı bukadar ınsanlıktan cıkarabılıyo ıste... boşan demek bize kolay belki ama en sonuna kadar cabala yavrun ıcın,yuvanız için sonradan pişman olmamak adına.. gerekırse ailelerıde devreye sok.. baktın olmuyo sizin için değişmeyı goze alamıyo işte o zaman 'uzulerek soyluyorum' boşan arkadaşım

boyle tipler kolay kolay duzelmiyor malesefamcamda asiri alkol bagimlisiydi birgece ayakda durmayacak kadar icmis taksiciye bizim adresi vermis yengemden korkusuna bir geldi annemle babam evde yok aldik iceri bir kardesime birde bana sarkintilik yapiyor sonra yavrum bu toto seninmi citi piti dedi allahim kardesime dedim kos annemin oklavasini merdanesini kap gel ne yapcaz abla pis sapigi anasindan dogduguna pisman etcez bir guzel benzettik taksi cagirdim taksiciye evinin adresini verdim gonderdim ve yengeme herzaman hicbirsey hatirlamiyorum diyormus sabah kalktiginda peki hicbirsey hatirlamayan amcam nedense yuzumuze bakamaz oldu yillardir hatirlamadigi malum simdi kanser bir odasi var orda yengem ayri gibi birsey hic ilgisi yok kadini canindan bezdirdi cekilmez canim bosan gitsin en azindan cocugun icin

Madem böyle bir sorunu vardı ciddi o zaman neden çocuk yapıyorsun ? Günah değilmi o çocuğa ? Buraya yazmak yerine çözüm belli değilmi ? Eşinden şikayet eden kadınları kusura bakmayın artık pek dinlemiyorum . Yıllarca hep gördüğüm şikayet edip , herşeye rağmen bırakmazlar .

Çocuk büyür arkadaş buraya yazar , çocuğum için ayrılmadım der. çocuğada senin için. annemde böyle ,30 sene bize babamı şikayet etti siz var diye çekiyorum vs. Hepimiz evlendik gittik . Anne hadi ayrıl biz sana mali destek oluruz dedik , kocişini bırakmadı. Olan bize oldu . Öyle yani . Saf saf çözümcül cevap yazamacağım. Yani .

böyle bir adamla olmakla çocuğunuza yazık edersiniz asıl.. ileride o da şiddet görür, o da hakaret yer, her şeyden önemlisi sizin bu tüm gördüklerinizi o da görüp sevgisiz bir ortamda büyür. aileniz de arkanızda olur madem çocuğunuza da kendinize de yazık etmeyin

Sizin yorumlariniz hep dikkatimi cekiyor cok kut kut yorumlarda bulunuyorsunuz bana gore ..Yok oyle yapacaksin boyle yapacaksin hep bir konu sahibesini suclar tarzda bazen insan gercekten kendini caresiz hissedebiliyor o sure zarfinda saglikli kararlar alamayabiliyor ve bu srbeple gelip burda akil danisma ya da destek olunmak istiyor..Siz ya caresizlik nedir bilmiyorsunuz ya da hicbir sorunla karsilasmadibiz ya hic sacmalamadiniz ya da herkes sizin etrafinizda esiniz aileniz is hayatiniz ev duzeniniz mukemmel cozemedim ...

Allah aşkına çocuk için o adamla devam etseniz noolucak? Adam anlattığınız kadarıyla karısını döven, bebeğe tokat atan, sokaklara işeyen alkolik dengesiz bir tip, ne katabilir ki çocuğunuza kötü anılardan başka. İçki içmediği zamanlarda normalse, ayrılmadan önce bir kilinikte tedavi görmesini ültimatom olarak sunardım boşanmamak için son bir şans olarak. Ben olsam uğraşır mıydım sanmıyorum, ama tüm bu olanlara rağmen hala düşünüyorsanız, muhtemelen boşanmak dışında bir çözüm arıyorsunuz, tedaviyi bir deneyin o zaman.

bahsettiğiniz seyde annemi gördüm. o olayın neredeyse aynısını annem yasamıs ben bebekken. attığı tokat bana geliyo ve babam alkollü olduğu bi gece yatak odasında çekmeceye işiyo. sabah da hatırlamıyo tabi.

bunların üstüne bi de aldatınca annem boşanıyo. şimdi anneme sorsanız bir gün bile pişman olmadı bu kararından. babam 2 kez daha evlendi ama hepsi hüsran kimse katlanamadı belli ki.

annemlerinki görücü usulu evlilikmiş arada bi aşk yok belki de o yüzden daha kolay olmuştur ayrılması. yorumların hepsini okumadım siz severek mi evlendiniz? ve eşiniz ne zamandır bu durumda, alkol, şiddet vs?

konu sahibi sonrasinda giris yapip yazmamis merak ettim ne olup ne bitti.
cok kotu bi durum hic bi kadin kocasini o sekilde gormk istemez ben olsam aninda bosardim herhalde.
nasil bir seviyesizlik kendini bilmezliktir ki bu sarhos bile olsa.

çocuk için devam etmekmi????
daha çok tokat yesin diyemi yoksa tüm hayatını sarhoş bi babayla geçirip psikolojisi bozulsun diyemi??

mıdem bulandı lütfen cocugunuz ıcın kurtulun o adamdan!

Koca Olcak Müsvetlinin Babası Bile Bundan Adam Olmaz Boşan Diyor

Kendi Ailende Arkanda

Hala Neyi Düşünüyorsun?

Tedavi Olmasını Bile Bekleme Süpürgene Bin Ve Kaç Kurtul

yorumlariniza tesekkur ederim.ogun isten cikip eve gittim hic bisey konusmadan onunla hemen odaya girip perdeleri indirdim makinaya attim camlari sildim odayi temizledim.hic ses cikarmadi hic konusmadi bende konusmadim.
isimi bitirip perdelerin cikmasini beklerken cocugumla oyalandim perdeler cikinca ben asarim dedi neyse cikti o arada cocugu yurutece birakip perdeleri vermeye gittim.tam.asarken cocuk yurutecten dustu elmacik kemigi morardi ben aglamaya basladim hem agliyorum hem soyleniyoum.buz koyduk hemen allahtan daha kotu bisey olmadi.hep senin yuzunden dedim normal bi koca olsan simdi isten gelipcocugumuzla oynardik dedim senin yuzunden su dustugumuz hallere bak dedim.oda bana bagirdi kes sesini sende gelir glmez hemen temizlige basladin dedi yag gibi uste cikti anlayacaginiz.
bende bosanmak istiyorum ben dedim kararim kesin ya sen git ya ben gideyim dedim.o gitmedi gitmem ben dedi zaten daha onceki kavgalarimizdada.hic gitmedi ya beni evden kovardi ya bn gitmk zorunda kalirdim.babamlara geldim ertesigunde davami actim.bosanicam.
hayirlisi olur allahim yardim edr ins

inşallah bir an önce kurtulursunuz o adamdan.sorun çıkarmadan boşanır inş. o da.Allah yardımcınız olsun bu süreçte.

Umutsuzluga kapilmadan kararlikla durun karsisinda.hayat onsuz daha kolay ve mutlu gececektir.Allah kolaylik versin surecte.bebeginize uzun omurler ve mutlu gunler dilerim

Umutsuzluga kapilmadan kararlikla durun karsisinda.hayat onsuz daha kolay ve mutlu gececektir.Allah kolaylik versin surecte.bebeginize uzun omurler ve mutlu gunler dilerim

sagolun.allahim.yardim eder ins ben ve benim durumumda olanlara
gerckten zor bir durum.boyleleri insan kandirmayi cok iyi bilirler.allahindan bulur ins allahimdan tek.dilegim bu

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun bundan sonra ki yaşamınızda evladınızla huzurlu mutlu bir yuvanız olsun inş. yaşadıklarınız kolay degil ama malesef bu yaşadıklarınızı yaşayan çok var siz doğru olanı yapıyorsunuz ayrılarak... Alkolik bir babanın evladı olarak, küçüklüğümde yaşadıklarımı hiç unutamıyorum annemin ayrılamadı ama babam vefat etti...Allah günahlarını bağışlasın inşallah ama annem çok çekti ve bizlerde buna tanık olduk ne yazık ki. Eminim siz evladınıza hem anne hemde baba olucaksınız çünkü anneler daima güçlüdür...

çok zor bir durum.içiyorsan adam gibi iç be ne bu

Allah yardımcın olsun arkadaşım.tetikte ol boşanma aşamasında da eziyet ediyor böylelelri.içip içip kapıya dayanır fln Allah korusun.öyle bir durumda sakın muhattap olma drek polis çağır.

CENABI MEVLAM yardımcın olsun güzelim... sen daha iyi bilirsin boşanmak iyi olur dıyorsan oyledır umarım.ben okudum basından berı hep yuvayı yıkmak yerıne tedavı yontemınde ıknayı denemenı ıstedım. ama en sonda benı ve cocugumu sevmıyor demıssn.. sevmıyorsa elbet bosanaksın... RABBİM güzel teselliler versin sana bebeğini mutlu huzurlu büyüt inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…