allahim resmen sok oldum...

ah ah ahhh...
böyle bir kocadan çocuk yapılır mı be canım
her zaman söylerim evlilik çok ciddi bir kurumdur fakat bir adamda içki kumar karı kız varsa o adamında evliliğinde kahrı çekilmez
ayrıca çocuk için ayrılmıyorum diyorsunuz ama o çocuk öyle bir ortamda ne kadar sağlıklı yetişir ki?

yasadiklarina uzuldum ama cok sukurki kurtulmussunuz.umarim bnde kurtulurum ben bosanarak kurtulucm cunku esim tedavi olmaz

bu kadar içmesine sebeb nedir anlamış değilim
benim kide içer aama5 6 bira
kendindne gecmez öyle kırmamaya calışır hatta daha kuğul oluyor maddiyat yüzünden içiyor
sizin ki neden acaba tedavi felan olsa iyileşebir belki

Kesinlikle tedavi olmali.bagimlilik bir hastalik.sizi anlıyorum. Yuva yikmak kolay degil ama tedavi olmazsa ortada yuva falanda kalmaz zaten.bebeginize yazik.allah yardımcınız olsun.

peki sabah konuştunuz mu gece ne olduğu ile ilgili? kendini suçlu falan hissetmiyor anladığım kadarı ile.

peki sabah konuştunuz mu gece ne olduğu ile ilgili? kendini suçlu falan hissetmiyor anladığım kadarı ile.

sabah klktik ise gitmk icin hazirlaniyoduk yerdeki islakligi gordu buraya ne olmus dedi bende.yaptigini hatirlamiyomusun dedim neyaptim dedi soledim sacmalama bn oyle bisey ypmam su dokulmustur.dedi

Eşiniz bu yaptıklarını hatırlayamayacak kadar içen biri..Bu yaşamış olduklarınız zaten çok büyük sıkıntılar, bir de devam ettiğinizi düşünün; yine içiyor içiyor ileride sizi dövecek,çocuğunuzu da dövecek büyük travmalar yaşatacak o küçücük yavruya ne gerek var?Anne babalar hep "Çocuğum için evliliğimi yürütmeliyim" diye düşünür özellikle bazı anneler ancak çocuğun ruh sağlığı,özgüveni için huzursuz bir beraber anne babadansa ayrı ama huzurlu bir anne baba daha iyidir diye düşünüyorum ve bir evlat olarak biliyorum.

yasadiklarina uzuldum ama cok sukurki kurtulmussunuz.umarim bnde kurtulurum ben bosanarak kurtulucm cunku esim tedavi olmaz
bunları anlatmamın sebebi çocuğum için evliliğimi devam ettiriyorum demişsin ya onun için yazdım tabi ki her çocuk anne babasını beraber ister güzel olanı bi hayatı beraber olarak geçirmek ama yarın bi gün evdeki şiddet artınca en çok etkilenen o çocuk olacak unutma eşinle ayıkken konuş durumun ciddiyetini anlat ailenle de konuş bi karara varırsın Allah yardımcın olsun

Merhaba lar onclikle yazdıkların bana bir yerlerden tanidik geliyor, ben bi cocuk olarak bu manzaralara cok sahit oldum ve annemle birlikte üstelik . Benden sana tavsiye sakin ha çocuğum babasız büyüyecek ayrilamam vs . Gibi dusunme cunku cocugununun alkol alan bi babasi olmasi daha daha kotu bir duygu . Sana gelince ailenin arkanda olmamasi malesef cok üzücü ama bu da senin esine katlanacagin anlamina gelmez . Cocugun kucukken tavrını koy . Ileride senin icin kotu olur cok yıpratirsin kendini . Kisa yoldan konuşmayı dene ha olmuyo o zaman uzatma gercekten cunku alkolbelkide her seyden en kötüsü .. karsinda 2 farkli insani gormek o kadar zorki .. gece baska gündüz baska ...

HEp derim ki çocuğun günahı ne.
Özür dilerim ama neden çocuk yapıyorsunuz böyle adamlardan.
Şimdi o çocukcağızın günahı ne.
Bir çocuğun babasını o halde görmesinden daha berbat ne var ki.
Keşke çocuğunuz olmasaydı hemen.
Tek olsaydınız yine bu kadar üzülmezdim

sabah klktik ise gitmk icin hazirlaniyoduk yerdeki islakligi gordu buraya ne olmus dedi bende.yaptigini hatirlamiyomusun dedim neyaptim dedi soledim sacmalama bn oyle bisey ypmam su dokulmustur.dedi

keşke kameraya çekseydin ertesi gün görüp utanır belki tedavi olmayı kabul eder. daha durumun ciddiyetinin farkında değil. bebeğine vurduğunu da mı bilmiyor? ne biçim insan ya...

Ya tedavi olacak ya da ayrılacaksınız.

Yazık şiddet de uyguluyor.
Ayrıca nereye vurduğunu bilemeyecek kadar kendini kaybedip çocuğunuza da vuruyor.

Belli ki ilk de değil. Şok olacak bir durumunuz da yokmuş zaten...

Bu arada eşiniz tuvaletini pencereden yaparken,
yerler de ıslandı , sabah da bu ıslaklık ne diye sordu demişsiniz.
Sabaha kadar o sidik orda bekledi mi?
Bence kuruması lazımdı :)

Son düzenleme:
ayyy kiyamam ya kocanin elleri kirilsin valla bu ne bicim koca yaaa!! bide bebegine vurmus bence en iyisi o evden ayril derim çünkü yine içip sana ve bebegine zarar verebilir.... Bence kocanla ne kadar konussanda o hep inkar edicek... Madem ailen senin en büyük destekçin bence zaman kaybetmeden ailenin yanina git... Tabi karar senin ben sadece fikrimi söyledim... Allah yar ve yardimcin olsun...

o kocadan sana hayır gelmezz.. o çocugada yazık.. şimdidenn evde ufak bebgınızın olduugnu bıldıgı halde ıcıyor o saçma sapan hareketlerı yapıyorsa.. o adamdan ilerde her sey beklenir.. ailenız arkanızdaysaa bence boşanın.. o çocugada yazık

seninki koca degil bela
kurtul arkadasim
bundan adam olmaz birak kocayi
cocuk icin hicbirsey diyemiyorum
anne olarak cocugunu saglikli sihhatli mutlu yetistirmek senin görevin
onunda her bebek gibi güzel bir ortamda büyümek hakki
babasiz büyür ama böyle bir ortamda nasil büyür Allah bilir

bebeğine çok çok üzüldüm

kimseye kolay kolay ayrıl boşan gibi laflar etmem.

ama böyle durumlarda tek çare bu gibi öncelikle çocukların mutluluğu için.

çünkü çocuk babasını o halde gördükçe onun da psikolojisi alt üst olacak.

adam alkolikse kolay kolay iflah olmaz maalesef.

okurken aklıma babam geldi. o da böyle içer evin içine çişini yapardı. nefret ederdim. kaç kere ölsün diye dua ettiğimi hatırlıyorum. böyle adamlar düzelmez. düzelene şahit olmadım. hala unutamam o günleri. çocuğunuzu düşünüyorsanız eğer arkanıza bile bakmayın. bir çocuğun böyle durumlara şahit olması çok çok çok kötü. emin olun olmasa daha iyi. şimdi çocuğum hiçbir şey anlamıyor, farkında değil diye düşünebilirsiniz ama inanın ki öyle değil. hem şiddet de var ve adam yaptığının farkında değil. evin bir yerine kamera yerleştirin mahkemede delil olması açısından. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama hayatınıza yazık. daha dün ne yaptığının farkında olmayan adam bir kavga anında hayatınızı bile elinizden alabilir. allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…