Allah'ım Sabır Nolur Sabır

Çekindiği için söyleyemediği belli.sizi önemsemese zaten çoktan kaale almazdı çatır çatır söylerdi oda üzülüyor bence

Ben anlıyorum onun halinden yazış tarzından 3 sene de artık herşeyi çözdüm .. Dün gece bi ara bana yazdığında aslında beni yumşatmaya çalıştı ama ben oralı olmadım sonra aradım anladım çünkü bi durum olduğunu bu seferde o telefonu açmadı . Ama bende çok kırılıyorum işte

İşte yapı meselesi nefret ediyorum bende bu huyumdan aama engel olamıyorum keşke bende sizin gibi olsam keşke güçlü olabilsem

yapı meselesi deyip kabullenmeyeceksin arkadaşım. böyle dersen zararlı çıkan sen olursun. yapını değiştirmek de senin elinde. allah yazgısı değil ya.

Adamı hayatınızın odak noktası yapmışsınız,oda farkında umursamıyor bence.Önce bir kendinize değer verin.Sizi mutlu edemeyen birinde ısrar etmenin ne anlamı var?

ne is yapiyor bu adam böylede süreli is is? SEnde farkindasidir ki bu adam degismez, degismeyecek. SEninki baglilik degil bagimlilik olmus artik. Onsuzlugu kabullenmen mümkün ama senin niyetin yok sorunda burda.

ne is yapiyor bu adam böylede süreli is is? SEnde farkindasidir ki bu adam degismez, degismeyecek. SEninki baglilik degil bagimlilik olmus artik. Onsuzlugu kabullenmen mümkün ama senin niyetin yok sorunda burda.

Kendi işi kemara güvenlik üzerine . Birde banka borcu ödediği için gecesi gündüzü pek olmuyor

Oooo o zaman sen bitmissin gecmis ola.

Hani bi laf vardir ölmüssünde aglayanin yok diye.

Geçirdiğin 3 sene için henüz yaşamadığın yıllarını harcama.
O 3 sene geçti, bitti!
Ben de 8 senelik sevgilimden ayrıldım, ilgisizlikten hem de.
Neden sevgili olunur?
Birlikte vakit geçirmek, birlikte birşeyler paylaşmak, tanımak,sevgini yaşamak için değil mi?

Bazen işler üstüste gelir. Bazen vakit ayırmak güçleşir, bunlar olası şeyler.
Ama adam gibi söylenmelidir de. Kıvırarak, kaçar gibi davranarak değil.
Ben böylesinden şüphe duyardım mesela. .
Sen de duy bence. .

Aklıma başka bişe geldiğinden değil aslında bilemiyorum belki şuan bende de hata var sonuçta hafta içinde iş günündeyiz ama üstüne basa basa söylemem gerekirse benim tek ama tek takıntılı olduğum şey bana bir konu hakkında söz verilip gerekli düzgün açıklamalar yapılmadan olumsuzluğa gitmek . Ara söyle be adam o kadar mı yoğunsun 2 dk ayıramıycak kadar aslında ben aramamasının da nedenini biliyorum beni aradığın da kavga çıkarcam kavga edip telefonu kapıycaz diye yapmıyor .... Offff gerçekten offf

Kapat telefonunu izninide almışsın gez toz . Eğlenmeye git madem izin aldın hakkını ver izninin.

3 yıl olmuş işinizde var evlenmek için beklediğiniz bişey olmadığı gibi artık ayrılmak içinde beklemene gerek yok ayrıl kurtul.

Şüphe duy derken aldatmaktan bahsetmiyorum .
Adam gibi konuşmayıp, kaçarcasına davranması , kıvırması,açıklama yapmaması. . .
Sevgisinden, saygısından, sana bağlılığından şüphe duy demek istiyorum .

Ayrıl demesi o kadar kolayki işte 3 sene bir kalemde silinmiyor Duygularıma biraz hakim
olabilsem 1 dk bile katlanmam ama çok zayıf karakterde biriyim o bunun farkında
olduğu için resmen ağzıma .....
Valla cnm kac yillik evli olup ayni yastiga bas koyan cocuklu insanlar ayriliyo inan sende yapabilrsin simdiden uzul daha iyi hep uzulcegine Allah iyi insanlarla karsilastrsin seni hepimizi

Pekı sen bunla nasıl sevgılı oldun?

Kızlar şimdi size birde dün gece ki olanları anlatim... Akşam iş çıkışı yanına gittim dükkanına aşırı sinirli bi şekilde . Dışardan baktım önce yanında biri olup olmadığına yanında müşterisi vardı oturuyolardı . Bende telden aradım dükkana girmedim. Açmadı teli mesaj attım yine dönüş yapmadı peşine dükkanı aradım telefonu ortağı açtı dükkan telini kendi cep teline yönlendirmiş meğerse ben dükkanda değilim dedi bende anlamadım benimkinin dükkanda olmadığını söylüyor sandım gördüm dükkanda telefona çağırır mısın dedim bağırmaya başladı ben dükkanda değilim ben ben diye yine anlamadım aklımın ucuna dahi gelmedi dükkan telini yönlendirme yapacağı nasıl yani dükkan teli yönlendirmedemi onu anlamadım dedim yine aynı şekil de bağırdı anlamıyormusun evet diye bende tamm kusura bakma anlamadım dedim kapadım.

peşine bende dükkanın camına vurup benimkini dışarı çağırdım aaşırı derece kavga etmeye başladık .ben neden kafama göre gidiyor musum oraya neden dükkanı arıyormusum o bana mesaj atmışmış yarın buluşamıycaz diye vsvs bağırıyor bende ona bağırıyorum en sonunda eve git akşam konusuruz dedi bende o adamın bana telefonda bağırmaya hakkı varmı hiç sormuycakmısın ne olduğunu dedim yine bağırdı sana akşam konuşuruz dedim ya dedi bende o senden bu cesareti bulduğu için bana böyle davranıyor dedim eve git dedi tekrar ... Bende sana yazıklar olsun dedim ordan yine bişe dedi anlamadım.. o sinirle şimdi adamım diye gezin ortalıkta dedim ama tamamiyle onun kişiliğine yönelik değildi o adama karşı beni savunamadı içindi.. o lafı duyunca kıyamet koptu bağırdı daha çok bağırdı s.git daha senle işim olmaz dedi bende çok kötü oldum ağlamaya başladım öle demek istemedim dedim yine tartıştık ayrıldı benden ama baya ısrar ettim sonra git tamm akşam konuşcaz dedi akşam aradığımda da çok soğuktu konuşmadı benimle yarın konuşalım kalbini kırcam yoksa dedi öle kapadık teli.. Şimdi hatalı benmiyim sizce

Offf hakkaten daha da peşine düşersen sana müstehak diyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…