- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
AyrılKızlar Slm ,
Öncelikle buraya yazmamın nedeni şuan işyerindeyim ve sinirlerime gözyaşlarıma engel olamıyorum rahatlamaya ihtiyacım var.
Sorun her zman olduğu gibi erkek arkadaşım. Nerdeyse 1 aydır görüşmuyoruz. 4 haftadır sorunlar çıktı onun sarkan işleri vardı arkadaşının düğünü vardı benim arkadaşımın nişanı vardı hastalık girdi vs derken
1 ay olmuştur. Tabi bu 1 ay içersinde hiç görüşmedik değil nişandan beni aldı birgün işten erken çıkıp yanına gittim sinemaya gittik vs. Ama bizim asıl sorunumuz hiç bir şey yapamıyoruz ben böyle
ayak üstü görüşmek istemiyorum bişeler yapıp beraber zman geçirelim istiyorum. Araya böyle sorun girince bana geçen hafta işten 2 gün izin al benim de elimdeki işlerim bitiyor dolu dolu 2 gün geçiririz dedi benimde kullanmadığım senelik iznim vardı iyi denk geldi.
Geçen hafta yine işleri bitmedi bu hafta ya sözler verdi kii geçen hafta da söz diyordu . Neyse ben uzatmadım iş sonuçta bu hafta için perşembe cuma görüşcez diye anlaştık
dün gece bana sosyal medyadan yazdı öle sonra çıktı aradım açmadı açmayınca ben anladım zaten perşembe günü için yine bir aksilik çıktığını çünkü açıp da bana diyemiyor kızacam diye. Neyse bugün oldu aradı soruyorum bişe yok dime diyorum şuan lık yok diyor kesin konuşamıyorsun bi sorunmu var diyorum konuşamıyorum musait değilim arıycam dedi kapadı daha yeni mesaj attıki görüşemiycez falanca yerdeki iş bitmedi adamlarla tartışıyoruz. Aslında bu dünden belliydi ama bana adam gibi demiyor bıktım usandım sorumsuzluklarından gücüm kalmadı .
Onun bu kadar rahat davranmasının sebebi aslında benim adam da kaybetme korkusu yok nasıl olsa kızacam 2 trip yapacam barışcam bende insanım ya
şuan bana kızanlar olabilir bumu sorun diye ama kızlar işin içinde olmadığınız için beni anlayamazsınız hep böyle hep bişe için anlaşırız ben ümitneip heves ederim illa bişe çıkar 1 değil 2 değil .. Ben miyim kız o mu kız anlamıyorum..
Yazım hataları yaptıysam affola sinirden yazamıyorum bile..
Okuduğunuz için saolun
Ya erkek kıtlığımı var böyle adamlara neden katlanıyorsunuz. Acı çekmekten zevk mi alıyorsunuz.
EvleNince de pencere onunde beklersin ..
Fragman film hakkinda fikir vermek icin var
Ne alaka kaç yıllık evliler boşanıyor ayrılamam yapamam dayanamam onsuzluğa güçsüzüm demiyorsun da bahane buluyorsun3 sene bir kalemde silinmiyor
Ne alaka kaç yıllık evliler boşanıyor ayrılamam yapamam dayanamam onsuzluğa güçsüzüm demiyorsun da bahane buluyorsun
Kızlar Slm ,
Öncelikle buraya yazmamın nedeni şuan işyerindeyim ve sinirlerime gözyaşlarıma engel olamıyorum rahatlamaya ihtiyacım var.
Sorun her zman olduğu gibi erkek arkadaşım. Nerdeyse 1 aydır görüşmuyoruz. 4 haftadır sorunlar çıktı onun sarkan işleri vardı arkadaşının düğünü vardı benim arkadaşımın nişanı vardı hastalık girdi vs derken
1 ay olmuştur. Tabi bu 1 ay içersinde hiç görüşmedik değil nişandan beni aldı birgün işten erken çıkıp yanına gittim sinemaya gittik vs. Ama bizim asıl sorunumuz hiç bir şey yapamıyoruz ben böyle
ayak üstü görüşmek istemiyorum bişeler yapıp beraber zman geçirelim istiyorum. Araya böyle sorun girince bana geçen hafta işten 2 gün izin al benim de elimdeki işlerim bitiyor dolu dolu 2 gün geçiririz dedi benimde kullanmadığım senelik iznim vardı iyi denk geldi.
Geçen hafta yine işleri bitmedi bu hafta ya sözler verdi kii geçen hafta da söz diyordu . Neyse ben uzatmadım iş sonuçta bu hafta için perşembe cuma görüşcez diye anlaştık
dün gece bana sosyal medyadan yazdı öle sonra çıktı aradım açmadı açmayınca ben anladım zaten perşembe günü için yine bir aksilik çıktığını çünkü açıp da bana diyemiyor kızacam diye. Neyse bugün oldu aradı soruyorum bişe yok dime diyorum şuan lık yok diyor kesin konuşamıyorsun bi sorunmu var diyorum konuşamıyorum musait değilim arıycam dedi kapadı daha yeni mesaj attıki görüşemiycez falanca yerdeki iş bitmedi adamlarla tartışıyoruz. Aslında bu dünden belliydi ama bana adam gibi demiyor bıktım usandım sorumsuzluklarından gücüm kalmadı .
Onun bu kadar rahat davranmasının sebebi aslında benim adam da kaybetme korkusu yok nasıl olsa kızacam 2 trip yapacam barışcam bende insanım ya
şuan bana kızanlar olabilir bumu sorun diye ama kızlar işin içinde olmadığınız için beni anlayamazsınız hep böyle hep bişe için anlaşırız ben ümitneip heves ederim illa bişe çıkar 1 değil 2 değil .. Ben miyim kız o mu kız anlamıyorum..
Yazım hataları yaptıysam affola sinirden yazamıyorum bile..
Okuduğunuz için saolun
Erkeklere bu kadar bağlı kalmayın ya allah aşkına o dört ayda başka kızlara bakmıştır filan şimdi üzmeyeyim senievet kesinlikle öle biz geçen sene büyük bir ayrılık yaşadık 4 ay ayrı kaldık ama bu 4 ay da birbirimizi unutmadık sevgimiz bitmedi ve barıştık tekrar . O 4 ay benım için çok çok zor geçti uyku ilaçlarıyla uyudum hep şimdi belkide bu yüzden korkuyorum yine aynısı olcam diye
Ya insanlar ekmek parası için çalışıyor canım keyfi değil.dua et işi gücü var iş için ekiyor kadın kumar için değil.o değil de sonra cebinde parası yok oraya gidemedik burda yiyemedik denirdi .bi düşün derim
Ayrilmasanda surundur. 2 gunde barisma tribin kralini yap. Burnundan getir.
ben 3 senelik sevgilimden ayrıldım. sonra asla ayrılamam dediğim adamdan da ayrıldım. gidip paşa paşa uyudum ya. ben anlamıyorumböylelerini. insanlar 30 senelik eşlerinden ayrılıyolar, onu geç çocuklerı vefat ediyor, yine de hayatlarına devam ediyolar. ayrılık yaşadık diye uyku hapına abanmak nedir? bu kadar güçsüz olmayın.
Çekindiği için söyleyemediği belli.sizi önemsemese zaten çoktan kaale almazdı çatır çatır söylerdi oda üzülüyor bencekendimi hep bu şekil avutuyorum biliyorum evet ne kumarı var ne içkisi ne gece hayatı bunu inkar edemem yukarda Allah var .. Ama bende biraz verdiği sözlerin arkasında dursun istiyorum bana dün adam gibi diyebilirdi veya bugün mesaj atmak yerine arayıp durumu anlatabilirdi adam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?