Bu aralar herşey okadar üst üste geldi ki piskolajim bozuldu resmen. Eşimin ailesiyle sıkıntılarımız var ve kayınvalide aracımız olan 2 kişi var birisi teyzem birisi yakın akrabam akraba olan kayinvalideyle baya samimi bizim aramızda en ufak sorun olsa gidip ona anlatıyor oda gelip suratıma cemkiriyor niye karsilarindan konusuyon çok iyi insanlar sende hata falan. Bende buzamana kadar sustum hep onların dediğini yaptım. Fakat yapsam bile kadın hep kaynanamın anlattıklarına inanıp anneme bile anlatıyordu senin kızında hata var onlar çok iyi insanlar diye. Neyse geçen kayinbabam evimi basmıştı gorumceleriden boş sorun duyarsam sizi evlatliktan silerim diye bende küs olduğum halde kayinbabamn hattına gittim konuştum . Bana dedi ki niye özel olarak kaynana temizliğine gitmiyorsun bende haftanın 2 günü ordayım zaten her işi ni yapıyorum hasta olsa gider yapsrim ama özel olarak temizlikçi tutsun dedim. Ayrıca kaynanam genç 6 görümcem var ama beni temizlikçi gibi görüyorlar. Bu lafımı kayinbabam kaynana ma anlatmış oda koşa koşa bizim aracıya anlatmis kadın bugün bana sen kayinbabana niye öyle konusuyon sende hata baya laf söyledi bende sınırlıydım. Bu arada annem de vardı yanımda ben gurbettydim o da yanıma geldi . İlk defa çok fevri davrandım bana neden temizliğe gitmiyorsun dik baslisin susucaksin. 10 günde bir gidiyomussun kaynana. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü . Senin 2 tane gelinin var ikisiside oru...pu daha bir bakdak çay koymamislar önüne. Ayrıca benim 20 günde gittiğini nereden biliyorsun icimizdemi yaşıyorsun. Kaynana ma yüz verip neden her sorunumuzu sana anlatıyor bundan sonra etlime sutlume karışma. Kendi gelinleri izi düzelt dedim. Baya laf konuştum. Bana direk dik baslisin o yüzden başına bunlar geliyor dedi. Kadın özünde iyi bir insan ama devamlı kaynamlari savunup bana atıyor. Kaynanamn lafiyla 10 günde gidiyormussun diyor bir da hem kayinvalidemin yalanina kiziyorum hem kadına nereden biliyorsun yani. Haftanın en az 2 3 günü oradayım ve kayinvalidemgil her gün orda okuyun hergun temizligini yapiyom zamanında yaptım kıymet bilinmedi bundan sonrada fedakarlik. Yapamam
Neyse asıl konu annem . Eve gelince kadına çok fevri konuştun diye üzerime geldi hircinsin diyor alttan al diyor. Ama yeter arkadaşlar ya buzamana kadar sustum sustum.tepeme çıktılar millet işini gücünü bırakmış sırf susuyorum diye herkes herşeyi bana söylemek zorunda mı. Koskocaman insanm kaldıramıyorum artik