Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amanınnnnnnn canım arkadaşım balsuratım hamile mi dualarımız kabul oldu
maşallah Allahım nazarlardan korusun
çok çok öpüyorum sağlıkla kucağına al inşallah

balsuratım namı digerim:) saglıkla kucakla inş rabbim tüm isteyenlerede bu duyguyu yaşatsın inş

Şükürler olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh oh beeee yeğen geliyo teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım balımmm rüyadaşım benimŞenizbu mutlu haberi bugün makbuştan aldım çok sevindim canım.Allahım sag salim kucagınada almayı nasip etsin..:Saruboceq:
bu cümleleri bu sitede hamile kalan yüzlerce insana sen yazdın hep..şimdi sıra sendeymiş bak ne mutlu ayy çok acaip sevindim anlatamam..darısı tüm isteyenlereŞeniz:teytey::hooray:

balımmm gözünaydın canımm acayip sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah .ay çok güzel bir haber yaaa .a.s.

çok sevindim gözünaydın.
Allah sağlıla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin.
oyyy yerim onu ben annesi gibi balsurat olacak kesin:)

cok guzel bi haber delikafadulden
tebrik ederim balsurat'im
saglikli bir hamilelik diliyorum canim a.s.

Tebrik ederim :)
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım tebrik ederim ,ne güzel bir haber bu ,inan çok sevindim ,allahım herkese bu güzel duyguyu tattırsın inş..
pınaripekçi arkadaşımda hamile sanırım ,senide kutlarım canım ,allah tamamına erdirsin inş..

bal suratım kaç yıl sonra geldi bebiş ???

Balım hayırlı olsun, anne olup sağlıkla bebişini kucaklaman dileğiyle.

Son düzenleme:
bu haberi yeni gördüm:kedi: dün yoğunlukdan kaçrımışım...
çok ama çokk sevindim tebrik ederim...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

tebrik ederim balsurat. gelmezsen gelme çokta tın diyordun bak geldi en sonunda... allah tamamını erdirsin işallah. kafaya takmıcam uğraşmıcam artık dedin muradına erdin. en iyisi yaptın valla. normal yoldan hamile kaldın. allah bizede tez zamanda verir işallah.

ben de tebrik ediyorum seni balsurat
sen de bizler gibi bu yolda epey uğraş verenlerdensin
Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

BALIMMMMM CANIMMMM..
çokkk sevindimmmm.allah tamamına erdirsin inşallah sende yavrunu kucaklarsın inşallah amiiiiiiinnn:Saruboceq: :Saruboceq: :dance: :teytey:

Tebri2 ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin işte herşeyin vakti zamanı gelince oluyor.Çok sevindim senin adına rabbim herkese nasip etsin....

bal biz 2010 şubat annelerindendik.hani senin açtıgın topik.kız biz yeni kucagımıza aldık bebişlerimizi..tam bir yıl sonra seeeeeennnnnn...
artık dikkat et kendine ..iyi bak olurmu..hadi artık dahada güzel haberlerle takip edecegiz seni.sende bizim topige ugra habersiz kalmayalım öptüm....

balıııımmm tebrik ederim canıııımmm beniiiiimmmŞenizŞenizŞeniz:teytey:...Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah...senağlama:Saruboceq::Saruboceq:çok şükür Rabbimeee.senağlamasenağlama..Rabbim şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:....sevinçten uykum bile gelmedi dün gece vallaaa.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt.

yaçasınn :lepi:

bende diyom bu balsurat niye gitti :gitme:
halbuki testere olmuş :dilcikar:

Allah sağlıklıca bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
çok sevindim çok :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…