- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
eşiniz sizin icin fedakarlık yapmış.sizin ailenize ayak uydurmuş.
biraz da siz yapmayı deneseniz? sonucta onlarda onun ailesi atsa atamaz satsa satamaz misali..bir bayramı da onun ailesi ile gecirseniz
arkadaşlar kısa anlatmaya çalışıcam inanın çok gerginim şuan, 13 yıllık evliyim bu süre içinde eşimin ailesiyle 1 kez bayram geçirdim oda son oldu.bizde bayram öncesi annem bütün hazırlıklarını yapar tatlı, yemek,dolma vs bayram sabahıda babam namaza gider annem bizi erkenden kaldırır üzerimizi giyer kahvaltı hazırlarız babam gelir elini öper bayramlaşırız kahvaltı yaparız.gün içinde gelen misafiri annem hayatta yemeksiz yollamaz.eşimin ailesine bayramlaşmaya gittik o 1 bayramda saat 11 hala yatıyorlar.mutfağa girdim ne yemek var ne başka bir hazırlık ki k validem ailede en büyük.eşme dedimki kalk gidelim .eve geldim beli etmedim ama içimi fenalık bastı.bunlarda ne namaza gitme var ne bişey.eşimle evlendik sağolsun kendi ailemin adetlerine gücüm yettiğince çevirmeye çalıştım.12 yıldır ailemin yanında bayram geçiriyoruz birlikte baba ile kalkıp namaza gider hatta bu sene bizde kurban keselim dedi sevindim.ama geçenlerde de artık birde evinde geçir dedi bayramı aslında oda haklı ama bende dedimki sen benimle gelmek zorunda değilsin benim annem babam sağ olduğu siürece benim artık bayramlarım orda geçer istersen sen ailenle geçir dedim birşey demedi.birde eşim bayılır biyere gideceğimiz zaman ailesinden birini peşimize takmayı.az önce telefon açtı abimde bizimle gelecek demezmi hayır geldiği birşey değil zırt bırt telefon açıyor gel beni al şuraya gidelim yani burnmuzdan geliyor.aceba haksızmıyım neyapmam lazım hiç bilmiyorum.akşam tartışma var galiba evde gibi geliyor telefonu suratına kapattım
herkes bayramda saçını süpürge etmek ya da kalkıp namaza gitmek zorunda değil. sizinkiler namaza gider onlar gitmez, anneniz yapar eşinizin annesi sabahın köründe yemek yapmaya başlamak zorunda değil.. size ne ki?
kusura bakmayın çook itici bi üslupla yazmışsınız
sen benimle gelmek zorunda değilsin benim annem babam sağ olduğu siürece benim artık bayramlarım orda geçer istersen sen ailenle geçir dedim
ben eşinizin yerinde olsam ve bunları karımın ağzından duysam size çoooooook kötü davranırdım. sizin içinize nasıl sinecek eşinizle ayrı bayram geçirmek?
bir de şöyle demişsiniz:
birde eşim bayılır biyere gideceğimiz zaman ailesinden birini peşimize takmayı.
e siz eşinizi zorla her bayram ailenizin içine sokuyormuşsunuz? biraz da onun tarafından baksanız nasıl olur?
bi de marifet gibi telefonu suratına kapatıyorsunuz.. ayıp bence bu yaptıklarınız ve düşünceleriniz.
pardonda ben kimseyi zorla biyere götürüyorum demedim.ayrıca suratına kapatmayı marifet olarak da yazmadım o anki gerginlikti
herkes bayramda saçını süpürge etmek ya da kalkıp namaza gitmek zorunda değil. sizinkiler namaza gider onlar gitmez, anneniz yapar eşinizin annesi sabahın köründe yemek yapmaya başlamak zorunda değil.. size ne ki?
kusura bakmayın çook itici bi üslupla yazmışsınız
sen benimle gelmek zorunda değilsin benim annem babam sağ olduğu siürece benim artık bayramlarım orda geçer istersen sen ailenle geçir dedim
ben eşinizin yerinde olsam ve bunları karımın ağzından duysam size çoooooook kötü davranırdım. sizin içinize nasıl sinecek eşinizle ayrı bayram geçirmek?
bir de şöyle demişsiniz:
birde eşim bayılır biyere gideceğimiz zaman ailesinden birini peşimize takmayı.
e siz eşinizi zorla her bayram ailenizin içine sokuyormuşsunuz? biraz da onun tarafından baksanız nasıl olur?
bi de marifet gibi telefonu suratına kapatıyorsunuz.. ayıp bence bu yaptıklarınız ve düşünceleriniz.
burada benim sorularımın cevapları yok..
herkes bayramı aynı şekilde geçirmezki...herkes kendi ailesiyle geçirirse sizin kurduğunuz aile ne olacak?
bir de bi şeye takıldım ben;kayınvalideniz annenize gittiğinde büyük bile olsa anneninizin ikram yapması gerekmezmi
zaten?:26:
sizin sorunuz siz eşinizi zorla ilenizin içine sokmuyormusunuz demişsiniz bende zoraki birşey yok dedim.eşime kimse zorla bir yere götüremez gitmez çünkü.kendisi de zaten benim ailemin yanında olmak istemeseydi heryıl benimle gelmezdi.
Aynı hurmetı gostermıyor olabilirler..
Bu aynısını sizin yapmanız gerektigini gostermez..
Gorgu herkese nasip olan birşey degildir...
Onlar gorgusuz ise siz neden onlar gibi olasınız?
Kendinize yakıştırıyorsanız bunu bilemem..
Ama duşmanım da olsa hurmetımı ederım..
çunku evıme gelmiştir..tanrı misafiridir..
Merak etmeyın boyle davranarak birşey kaybetmezsiniz..
ben farklı birşey mi yazdım yanlışmı yazdım, hürmetsizlik eden yokki siz nereyi okuyorsunuz. merak etmiyorum çünkü kaybettiğim birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?