- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
peki niaşnlılık sözlülük döneminizde eşinizin ailesinin adetlerini öğrenenmemişmiydiniz.
sizin durumunuza uyan cok güzel bir deyim var dilimizde ;
hep bana hep bana rabbena( ne fazla ne eksik. tam da bu )
merak ettim.acaba kk hanımlarını çatlatmak için mi açtınız konuyu.bakııııııın ben kvalideye falan gitmiyorum kocamı da göndermiyorum oooooooohhhhhh.siz gidin kvalidenin evini temizleyin,sarma sarıp tatlı yapın hııııhhh
buzamana kadar hep onlaraydı birazda bana olsun ozaman
burada ayrı tartısmaya girmek istemiyorum ama 12 senedir zaten sizeymiş
----------
biraz objektif bakın. ileride evlatlarınız ele karısınca her bayram size değil de karsı tarafa gider onlarla vakit gecirirlerse sizin tepkiniz ne olur ?
tavrınızı tasvip etmedim etmiyorum da. buradaki tüm arkadaslar da bunu söylüyorsa biraz kendinize dönüp özeleştiri yapmanın zamanıdır diyorum.
asıl sorun abisinin sizinle annenlere gelecek olması sanırım?
ama diğer ayrıntıları neden anlattınız?
seni 12 yıl zorla ailesine götürse kıyameti kopartırdır ama bir kere gittiğin halde ne geç kalkmaları ne namaza gitmemeleri ne de yemek yapmaması kalmış sıralamışsın hepsini
herkesin ailesi kendine göre iyi hoş ne demek benim annem babam sağ olduğu sürece ben giderim sen gelme
senin ki anne baba da onların ki ne acaba :26:
sizde sürekli savunma halindesiniz .
ha birde eski konularınızda kjayınvalidem cocuguma bakmıyor demişsiniz ee ebakmaz tabi sen bayramda gitme ailenle geçir 12 yıl boyunca kadının zoru ne ki senin cocuguna baksın alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?