• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Allahım şükürler olsun iyi ki hayatımda var" dediğiniz şeyler nedir?

annem canım annem
bazen kızsamda küssemde eşim
vee oğlumm canım oğlum benimm
şükürler olsunnnn

annem babam abim ve 3 yıllık canım sevgilim, can arkadaşlarım.
kendi sağlığım ve şükürler olsun ki sevdiklerimin sağ sağlıklı olmaları.
türkiye şartlarında en çok şükredilmesi gereken iyi bir iş, ben buna da her zaman şükrederim şükrettikçe de şartlarım hep iyileşti. 23 yaşındayken yarısı babamdan yarısı benden aldığımız arabamız ( annecim pazara gidince bile şükrediyor oh şükür arabamız oldu rahatız diye çok mutlu oluyorum, ben de şükrediyorum.)
en önemlisi aile ve sağlık şükürler olsun.
bu topic sayesinde gene hatırlayıp şükretmiş oldum güzel oldu konu sahibinin bu vesilesine teşekkürler:)

Yaşam dairemin içinde yeralan herkes & herşey. :16:

(Mecburiyetlerden ötürü değil,istediği ve istendiği için...Tüm sevdiklerim.:70:)

canım annem ve canım babam başta olmak üzere..
bana sonsuz aşk veren biricik eşim,

her zaman yanımda olan ablalarım ve bana sevgiyle
teyze diyen yeğenlerim:)

inşallah en kısa sürede bebişlerimde :34:eklenr:)

annem babam abim ve 3 yıllık canım sevgilim, can arkadaşlarım.
kendi sağlığım ve şükürler olsun ki sevdiklerimin sağ sağlıklı olmaları.
türkiye şartlarında en çok şükredilmesi gereken iyi bir iş, ben buna da her zaman şükrederim şükrettikçe de şartlarım hep iyileşti. 23 yaşındayken yarısı babamdan yarısı benden aldığımız arabamız ( annecim pazara gidince bile şükrediyor oh şükür arabamız oldu rahatız diye çok mutlu oluyorum, ben de şükrediyorum.)
en önemlisi aile ve sağlık şükürler olsun.
bu topic sayesinde gene hatırlayıp şükretmiş oldum güzel oldu konu sahibinin bu vesilesine teşekkürler:)

Ne güzel anlatmışsınız!
Vesile olabildiysem ne mutlu bana.Sevdiklerinizle sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir hayatınızın olmasını dilerim.
Arabanızıda güle güle kullanın. Görüşmek üzere,Sevgiler..

Allah'ım şükürler olsun iyi ki hayatımda aklım ve fikrim var. Onlar olmasaydı ne kıymetini bileceğim bir ailem ne anlayış sevgi ve aşkla bağlı olduğum eşim ne de her zaman yanımda olan can dostlarım olurdu. Şükürler olsun ki iyi ki verdiğin bu aklı ve fikri kullanma meziyetıne sahip kaldım. Şükürler olsun ki kafa tasıma yerleştirdiğin bu beyni sadece omuzlarım üzerinde taşımayı değil kullanmayı başabildim.

eşim
annem
kızkardeşim
erkek kardeşim
kuzenim nergis
teyzişim nazlı
teyzişimin kuzusu yaren

Eşim
annem,babam,kız kardeşim,erkek kardeşim
Eşimin annesi,babası,abisi ve yengem...

İyi ki varlar... allaha binlerce kere şükürler olsun...

Back
X