"Allahım şükürler olsun iyi ki hayatımda var" dediğiniz şeyler nedir?

öncelikle sağlığım yerinde,

iyi ki kızım, eşim, ailem ve bir işim var..

gerisi de vız-tırıs

şükrettiklerim:
Sağlığım, ailem (aslında en çok annem), eşim, işim..

ailemizi seçme şansımız yok, ama olsaydı ben yine annemi seçerdim.
Kızkardeşim benim bebeğim gibi çok seviyorum onu mutlu etmek için çırpınıyorum sanırım o da benim gibi bir ablası olduğu için şükrediyordur:)))

Tebrik ederim sizi.Ne güzel anlatmışsınız! Bende seçme şansım olsaydı yine canım anneciğimi seçerdim.Annem iyi ki nu çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.Kızkardeşinizi bebeğiniz gibi sevmeniz ise aynı ablamı tarif etmişsiniz gibi oldu.Ablamda aynı sizin gibidir.Bana inanılmaz düşkündür.Ve bende tabiki ablamı canımdan çokkkkkkkkkk severim.Eminim kızkardeşinizde sizin gibi bir ablası olduğu için ne kadar şanslı olduğunun farkındadır.Ne mutlu size,bana ve bizim gibilere..Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Kendinize çok iyi bakın..Sevgiler..

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Ben ilk maaşımı aldığım günden beri kardeşime bir güzellik yaparım, bazen çok ufak bir şey bazen çok değerli bir şey bazen çok elzem bir şey bazense çok gereksiz ama kardeşimin yüzünü güldüren bir şey.. Aramızda 10 yaş var, benim yaşayamadıklarımı yaşayabilsin istiyorum sanırım.. O da hiç suistimal etmez.. Hatta parasını biriktirip bana verir istediği bir şey olduğunda "ablacım sen üstünü tamamlayabilir misin" der. onun bu sorumluluğu çok hoşuma gidiyor. Bazen alırım biriktirdğini bazen almam:))

annem ise bambaşka.. nasıl anlatsam ki.. bana her zaman ışık olmuştur, hep doğruyu göstermiştir, ben üzülmeyeyim diye hep destek olmuştur. bana ne olursa olsun değerli olduğumu hissettirmiştir. Özellikle evlendikten sonra kıymetini çok daha iyi anladım canım annemin..

Aynı benim ailem işte! Diyorum ya çok benzeşiyoruz diye,gerçekten çok şanslıyız ikimizde ne güzellllllllllll..Ablamda aynı sizin gibi ilk kazandığı günden bugüne kadar hep bana destek olmuştur.Sadece yüzüm gülsün diye neler yapmamıştır neler! Üzerimde annem kadar emeği vardır inanın.Bu yüzden anneler gününde anneme ve ablama ayırım yapmaksızın hediye alırım.O benim 2.annemdir.Annem ise hayatında kötülük nedir bilmeyen,herkese karşı çok hoşgörülü,evlatlarına ve evine sımsıkı bağlı,mükemmel bir annedir.Biz üçümüz arkadaş gibiyizdir.Hiçbirşeyi birbirimizden saklamayız.En iyi arkadaşlarım onlardır.Allahıma binlerce kere şükürler olsun.Ve tabiki eşim.Hayatımın bay doğrusu.Benim ruh ikizim.Karşılıklı çok güzel bir sohbet oldu.Yazdıklarınızı okurken inanın gözlerim doldu.Çok teşekkür ederim size.Görüşmek üzere..

Her düştüğümde kaldıran,Çıkmaza girdiğimde yoL gösteren, beni hep mutLu eden, Şuan sahip oLdukLarımı bana vermiş oLan, kendisine bir adım atıLıp yardımını isteyince asLa geri çevirmeyen, her derdine derman oLan, iyiLiği, güzeLLiği, safLığı, dürüstLüğü seven, sevdiren, Kendisinden başka doğrunun oLmadığını, Kendisinden başka güveniLecek oLmadığını,Tek oLduğunu biLdiğim ALLAH'ım
İnancım
kendime saygım, sevgim
sağlığım,
annem

karşılık beklemeden, sonsuz fedakarlık ve anlayışla yanımda olan; en kötü günümde bile benimle ağlayan, uzun bir süre daha yanımda olmasını dilediğim annem...

AİLEM(annem-babam-ablam ve teyzoşunun kuzusu)EŞİM(o benim artık herşeyim)İŞİM(şükrler olsunki)SEVDİKLERİM..

ne kadar kötü olay yaşarsak yaşayalım ailem herzaman destek oldu.o yüzden önce ailem,saglıgım ,eşimm ve en önemlisi huzur ...Allahım hiç kimsenın evınde huzuru ve sağlıgı eksık etmesin.....

ailem ve sevgilim

gerçi ailemle birçok konuda anlaşamıyoruz ama olsun, çok seviyorum onları
sevgilime de çok aşığım, o benim hayattaki en büyük şansım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…