- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
şükrettiklerim:
Sağlığım, ailem (aslında en çok annem), eşim, işim..
ailemizi seçme şansımız yok, ama olsaydı ben yine annemi seçerdim.
Kızkardeşim benim bebeğim gibi çok seviyorum onu mutlu etmek için çırpınıyorum sanırım o da benim gibi bir ablası olduğu için şükrediyordur:)))
Tebrik ederim sizi.Ne güzel anlatmışsınız! Bende seçme şansım olsaydı yine canım anneciğimi seçerdim.Annem iyi ki nu çokkkkkkkkkkkkk seviyorum.Kızkardeşinizi bebeğiniz gibi sevmeniz ise aynı ablamı tarif etmişsiniz gibi oldu.Ablamda aynı sizin gibidir.Bana inanılmaz düşkündür.Ve bende tabiki ablamı canımdan çokkkkkkkkkk severim.Eminim kızkardeşinizde sizin gibi bir ablası olduğu için ne kadar şanslı olduğunun farkındadır.Ne mutlu size,bana ve bizim gibilere..Size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Kendinize çok iyi bakın..Sevgiler..
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..
Ben ilk maaşımı aldığım günden beri kardeşime bir güzellik yaparım, bazen çok ufak bir şey bazen çok değerli bir şey bazen çok elzem bir şey bazense çok gereksiz ama kardeşimin yüzünü güldüren bir şey.. Aramızda 10 yaş var, benim yaşayamadıklarımı yaşayabilsin istiyorum sanırım.. O da hiç suistimal etmez.. Hatta parasını biriktirip bana verir istediği bir şey olduğunda "ablacım sen üstünü tamamlayabilir misin" der. onun bu sorumluluğu çok hoşuma gidiyor. Bazen alırım biriktirdğini bazen almam:))
annem ise bambaşka.. nasıl anlatsam ki.. bana her zaman ışık olmuştur, hep doğruyu göstermiştir, ben üzülmeyeyim diye hep destek olmuştur. bana ne olursa olsun değerli olduğumu hissettirmiştir. Özellikle evlendikten sonra kıymetini çok daha iyi anladım canım annemin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?